5.Gün dondurulmuş embriyo transferi olanlar bakabilir mi

İnşallah canım sorun neydi acaba neden 3 kere tutmadı doktor bir şey dedi mi bunun hakkında
Birinde oldu ama 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Diğer 2 negatif için bişe demedi hatta doktor da çok şaşırdı o hep senden gebelik bekliyorum diyordu çünkü Pkos dışında bir sorunum yok. Ne bileyim bir noktadan sonra nasip🤷🏻‍♀️ Bu sefer çok umutluyum, hevesle bekliyorum🥰

Birinde oldu ama 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Diğer 2 negatif için bişe demedi hatta doktor da çok şaşırdı o hep senden gebelik bekliyorum diyordu çünkü Pkos dışında bir sorunum yok. Ne bileyim bir noktadan sonra nasip🤷🏻‍♀️ Bu sefer çok umutluyum, hevesle bekliyorum🥰
Kaç gün sonra test vereceksin ? Doktor bana 12 gün sonra dedi o da pazara denk geliyor pazartesi vericem 12 haziranda

Bana 9. Gün test verebilirsin dedi, 8 Haziran oluyo. Hem istiyorum hem korkuyorum, belki evde idrar testi ile bakarım dayanamazsam😄 bir yandan bekliyim diyorum, kafam karışık valla :)
Senin de 11 Haziran oluyo 12.gün, bekleyebilir misin 😊

Bana 9. Gün test verebilirsin dedi, 8 Haziran oluyo. Hem istiyorum hem korkuyorum, belki evde idrar testi ile bakarım dayanamazsam😄 bir yandan bekliyim diyorum, kafam karışık valla :)
Senin de 11 Haziran oluyo 12.gün, bekleyebilir misin 😊
Ben test yapmaya korkuyorum beklemeyi düşünüyorum inşallah yüksek bir değer görürsem en azından yükseldi yükselmedi diye tribe girmem ☺️ bugün ekstra sol tarafımda bir kasık ağrım var transferden beri bir şey hissetmiyordum sende de var mı acabaa

Ben test yapmaya korkuyorum beklemeyi düşünüyorum inşallah yüksek bir değer görürsem en azından yükseldi yükselmedi diye tribe girmem ☺️ bugün ekstra sol tarafımda bir kasık ağrım var transferden beri bir şey hissetmiyordum sende de var mı acabaa
Hadi tutunma belirtisidir inşallah🙏 Ya ben bişe anlamıyorum desem güler misin😄 göbeğim ağrıyor iğnelerden, birde ara ara bel ağrısı oluyo. Göğüsler zaten ilaçlardan sanırım çok hassas dokunamıyorum bile ağrıyor. Yani belirti yaşayanları okuyunca insanın bi morali bozuluyo ama hiç belirti vermeyip pozitif olan da var. Ben mesela o tutan denememde hiçbişe hissetmemiştim ama pozitifti.

Hadi tutunma belirtisidir inşallah🙏 Ya ben bişe anlamıyorum desem güler misin😄 göbeğim ağrıyor iğnelerden, birde ara ara bel ağrısı oluyo. Göğüsler zaten ilaçlardan sanırım çok hassas dokunamıyorum bile ağrıyor. Yani belirti yaşayanları okuyunca insanın bi morali bozuluyo ama hiç belirti vermeyip pozitif olan da var. Ben mesela o tutan denememde hiçbişe hissetmemiştim ama pozitifti.
Herkesin ilaçlara verdiği tepkiler çok farklı canım mesela benim de hiç göğüs hassasiyetim yok sıfır yani sadece bugün hafif kasık ağrım var biraz da bel ağrım var o kadar transferden sonraki ilk gün kahverengi lekelenmem oldu 1-2 damla işlemden mi onu anlayamadım doktor ilaçlara devam sorun yok dedi

Herkesin ilaçlara verdiği tepkiler çok farklı canım mesela benim de hiç göğüs hassasiyetim yok sıfır yani sadece bugün hafif kasık ağrım var biraz da bel ağrım var o kadar transferden sonraki ilk gün kahverengi lekelenmem oldu 1-2 damla işlemden mi onu anlayamadım doktor ilaçlara devam sorun yok dedi
Evet ilk günler kahve leke işlemdan kaynaklıdır endişelenme. Kurup durcaz daha bakalım:) hayırlısı olsun hakkımızda, biz anneler gününü kaçırdık ama inşallah eşlerimize babalar günü hediyesi veririz 🥲

Benim bugün 7. Gün erken gebelik testi negatif, pozitife döner mi acaba

Evet ilk günler kahve leke işlemdan kaynaklıdır endişelenme. Kurup durcaz daha bakalım:) hayırlısı olsun hakkımızda, biz anneler gününü kaçırdık ama inşallah eşlerimize babalar günü hediyesi veririz 🥲
İnşallah canım sen benden önce yapacaksın testini mutlaka haberlerini bekliyorum ☺️

Benim bugün 7. Gün erken gebelik testi negatif, pozitife döner mi acaba
Ya o kadar farklı yorumlar gördüm ki, idrar testi yanıltıcı olabiliyor, ne üzülün ne sevinin kan testini bekleyin🙏 İnşallah pozitiftir

İnşallah 🙏🏽 bende öyle çok fazla yorum okudum, ama ümidimde kalmadı.

6.gün göğüs hassasiyeti hiç ama hiç yok umutlarımı tamamen yitirmeye başladım 😞

6.gün göğüs hassasiyeti hiç ama hiç yok umutlarımı tamamen yitirmeye başladım 😞
Birilerinin yaşadığı belirtileri de siz de yaşayacaksınız diye bir kural yok. Ben 6.haftaya kadar hiçbir belirti yaşamadım. Kendinizi rahatlatın biraz lütfen.

29 mayıs 5. Gün 5ab kalite embriyo transferi olmuştu ama bugün kan testi yaptırdım <1 geldi yükselir mi acaba😞

29 mayıs 5. Gün 5ab kalite embriyo transferi olmuştu ama bugün kan testi yaptırdım <1 geldi yükselir mi acaba😞
Neden bu kadar erken kan testi yaptırıyosunuz ? Doktorunuz size tahlil gününü söylemiştir. Benim 24 Mayıs’ta oldu transferim tahlili dün verdim yani 10. günde. Sizin şuanda zaten kanda çıkmazki

Merhaba kızlar benim 29 mayısta 2 adet 5 gün embriyo transferi oldu bugün aslında akşam saatlerinde transfer olduğum için 6bucuk gün oluyor. Dayanamayıp test yaptım silik çizgi var bi bakarmisiniz.

Eklentiler

• 20230605_074043.webp
    20230605_074043.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 273
Merhaba kızlar benim 29 mayısta 2 adet 5 gün embriyo transferi oldu bugün aslında akşam saatlerinde transfer olduğum için 6bucuk gün oluyor. Dayanamayıp test yaptım silik çizgi var bi bakarmisiniz.
Var inşallah. Hayırlı olsun

kızlar çok erken test yapıyorsunuz. daha önce de bir çok kez tüp bebek denemiş birisiyim. üç yaşında oğlum var o da tüp bebek. ondan önce ki demelerimizde heyecandan sadece sonucu düşünmekten uyku uyumazdım, yerimden kalkmaz full yatardım. en son oğlumda bıraktım olacaksa olacak üzülüp yıpratmak çare olmuyor diye gerçekten tuttu. sitres insanı çok etkiliyor bence doktorun verdiği güne kadar test yapıp sonucu düşünüp kendinizi yıpratmayın. kitap okuyun film izleyin kendinizi oyalayın bir şekilde böyle daha kötü yupratıyorsunuz . az çıksa az çıktı çıkmasa acaba hamile değil miyim diye. ben de yeni transfer oldum doktorum dediği güne kadar hiç bir şey yapmadım. ki dediği günde test yapınca bile dedim keşke şimdi yapmasaydım az mı ki biraz zaman geçip emin olsaydık diye allahtan ikinci gün arttı.

Merhaba yorumları okudum 31 haziranda transfer oldum. Test gunum 10 haziran. Heyecanla sonuc bekliyorum. Bekleyen herkes olumlu sonuc alir umarim.. lutfen erkenden bakmayin.

Back
X