Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah benimde tutar canım hayırlısıyla sen de bebişini kucağına alırsınBn 5.gün embriyo su, doktora sorduk kalitesi nasıl diye 5 üzerinden 4 dedi, çok şükür tuttu 12. Haftayi yeni bitirdik
Canım senin sonucun ne oldu bana 2 orta kalite 5. Transfer edildiAy inşallah benimde tutar canım hayırlısıyla sen de bebişini kucağına alırsın
Negatif cnm senin olucak inşallah allah yardımcın olsun cnmCanım senin sonucun ne oldu bana 2 orta kalite 5. Transfer edildi
Canım zamanı değilmiş demekki uzulme bak dondurulmuslarin varmış ne güzel onlarda şansın daha yüksek rahim dinleniyormus çünkü ben hale bekliyorum tahlil günümü Allah birbirimizin kucağını boş birakmasin hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah aminn.Kizlar banada 5.gun embriyosu transfer edilmsti 1.kaliteydi tutmadi dondurlmusum var onunla denicez![]()
Allah razı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun sende uzulme canım herşeyin bir zamanı var Umut etmekten vazgecemeyizNegatif cnm senin olucak inşallah allah yardımcın olsun cnm
Insallah canim ya histeroskopi yapilacak obur transfermden once bakalim hayirlisi insallah kotu bse ckmazCanım zamanı değilmiş demekki uzulme bak dondurulmuslarin varmış ne güzel onlarda şansın daha yüksek rahim dinleniyormus çünkü ben hale bekliyorum tahlil günümü Allah birbirimizin kucağını boş birakmasin hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah aminn.
Canım ben de şubatta operatif histereskopi oldum rahimde bisey yoktu ama yinede ilk denemem tutmayinca yapalım dedi ardından 3 ay normal dene dedi temmuzda tekrar yaptık negatif bu 3 olacak Ama bunda diğer ikisinde yapılmayan herşey yapıldı genetik tarama ve embryolara pgd vs vsInsallah canim ya histeroskopi yapilacak obur transfermden once bakalim hayirlisi insallah kotu bse ckmaz
Embriyonuz kacinci gun nasil kalitedeydi canim bizimki 5.gun 1.kalite dmslerdiCanım ben de şubatta operatif histereskopi oldum rahimde bisey yoktu ama yinede ilk denemem tutmayinca yapalım dedi ardından 3 ay normal dene dedi temmuzda tekrar yaptık negatif bu 3 olacak Ama bunda diğer ikisinde yapılmayan herşey yapıldı genetik tarama ve embryolara pgd vs vs
Canım 2 adet orta kalite 5.gün ebryosuEmbriyonuz kacinci gun nasil kalitedeydi canim bizimki 5.gun 1.kalite dmslerdi
Benim 1.kalite tutmadi insallah bir sorun yoktur rahimde ilk denememdi dahaCanım 2 adet orta kalite 5.gün ebryosu
Canım ilk ikisinde de bize birinci kalite demişlerdi yanı anlayacağınız pgd yapılmadan kimse bilemezBenim 1.kalite tutmadi insallah bir sorun yoktur rahimde ilk denememdi daha![]()
Ikiser ikiser dondurmuslardir canim 6sini birden cozmezler snradan tekrar lazim olur diyeMerhaba arkadaşlar. benim de 6 tane dondurulmuş embriyom var. 4 tanesi birinci, 2 tanesi ikinci kalite 5. gün embriyosu hepsi. bu ayın sonuna transferim var inşaAllah. doktora sormayı unuttum. acaba hepsini birden mi çözecekler? yani sizlerde nasıl olmuştu?
Sağ ol canım ya. ama doktor gün alırken. hastanın embriyolarını şu gün çözelim dedi telefonda. benim de sonradan aklıma geldi. tüh hepsini mi çözecekler yoksa diye. çünkü bu iş nasip meselesi. olmayabilir ilk denemede. inşaAllah hayırla, sağlıkla olur da...Ikiser ikiser dondurmuslardir canim 6sini birden cozmezler snradan tekrar lazim olur diye
Doktor ogun transfer edecegi embriyolardan bahsetmistr canim benimde ilkinde tutmadi subatta dondurulmslarla denicez bakalim hakkimZda hayirlisi olsunSağ ol canım ya. ama doktor gün alırken. hastanın embriyolarını şu gün çözelim dedi telefonda. benim de sonradan aklıma geldi. tüh hepsini mi çözecekler yoksa diye. çünkü bu iş nasip meselesi. olmayabilir ilk denemede. inşaAllah hayırla, sağlıkla olur da...
sağ olasın canım .Doktor ogun transfer edecegi embriyolardan bahsetmistr canim benimde ilkinde tutmadi subatta dondurulmslarla denicez bakalim hakkimZda hayirlisi olsun