5.gün embriyo kalitesi hakkında

sevgii20

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
1.279
1.114
133
Arkadaşlar.5.gün embriyosu olup hamile kalanlar kaliteleri Hakkı'nda bilgi verir misiniz?

Arkadaşlar.5.gün embriyosu olup hamile kalanlar kaliteleri Hakkı'nda bilgi verir misiniz?
Benim ikinci denemem 5. gün embriyosuydu. 2 tane transfer oldu. doktorum ikisininde 1. kalitede olduğunu söyledi. Bir tanesi tutdu kürtajla sonuçlanmış olsada :(

Eğer bu tutmazsa bana da 2.denemede 2 embriyo transfer edecek.bir taneyle şans az ama ne yapalım kaderde varsa bir iki Allah nasip eder

Merhaba arkadaşlar benim ilk denemem malesef negatif oldu. Bu ay tedavi gördüm ve embriyolarım donduruldu.iki tane 5AA embriyom var.embriyo kalitesi 5AAolup tutan ve tutmayanlar kimler acaba??

Benimki 5aa mi bilmem ama bana 2 side 1. Kalite dediler transfer ettiler 2 side tuttu ama ben yoluma 1 tanesi ile devam ediyorum insallah sizde kavusursunuz

Benimki 5aa mi bilmem ama bana 2 side 1. Kalite dediler transfer ettiler 2 side tuttu ama ben yoluma 1 tanesi ile devam ediyorum insallah sizde kavusursunuz
Hayırlı uğurlu olsun inşallah allah tamamına erdirsin.yaş kaçtı problem neydi??

32 yasindayim amh ve morfoloji dusuklugu 3. Denememde sukur kavustum bahceci fulyada yaptirdim darisi sana ve size insallah

Bizde de morfoloji problemi var inşallah bende kavuşurum :) amh benim iyi. Kaç yumurta oluştu kaçı döllendi ve 5.gün oldu

Ben 2 defa opu oldum toplam 14 yumurta oldu 5 tane 5. Gun embiryom oldu 2 si transfer edildi 3 u nu dondurduk

Back
X