5. Gün embriyosu idrar testi

Tesadüfen çıktınız önüme aşılama zamanımız da birlikte denk gelmişti oradan hatırladım bir soruda yorumlaşmıştık benimde transferim Salı günü çok heyecanlandım sizi duyunca hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın 💕
Aa evet bende sizi hatırladım inşallah sizde pozitif alırısınız teşekkür ederimmm 💖💖💖

Aslında rüyanda görecek kadar düşünüyorsan kafana çok takıyorsun canım. Transfer hariç 7. Günü bugün sanki biraz belli olur gibi geliyor. Bende 3. Günü embriyosu transfer oldum 28 temmuz da ben bile 8. Günü yapmayı düşünüyorum. Erken bile olsa kafamda dönüp
Aslında rüyanda görecek kadar düşünüyorsan kafana çok takıyorsun canım. Transfer hariç 7. Günü bugün sanki biraz belli olur gibi geliyor. Bende 3. Günü embriyosu transfer oldum 28 temmuz da ben bile 8. Günü yapmayı düşünüyorum. Erken bile olsa kafamda dönüp duruyor sürekli
3. Gün embriyosı için 8. Gün erken olabilir ama

Teşekkür ederim amin inşallah 🌸Evet ilk deneme belirtim benim kasık ağrısı karın ağrısı var hep
Canım selam hayırlı uğurlu olsun darısı basıma ben de haftaya test vericem tek belirti adet ağrısı gibi kasık ve karın ağrısı sivilcelendim bide bugün biraz başım ağrıdı. Herkes göğüs ağrısı bel ağrısı yazmış bunlar hiç yok endişendim biraz sende bunlar oldu mu acaba

Canım selam hayırlı uğurlu olsun darısı basıma ben de haftaya test vericem tek belirti adet ağrısı gibi kasık ve karın ağrısı sivilcelendim bide bugün biraz başım ağrıdı. Herkes göğüs ağrısı bel ağrısı yazmış bunlar hiç yok endişendim biraz sende bunlar

Teşekkür ederim bende kasık ağrısı karın ağrısı göğüs ağrısı oldu başka da öyle belirtim olmadı.İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın 🌸

Canım selam hayırlı uğurlu olsun darısı basıma ben de haftaya test vericem tek belirti adet ağrısı gibi kasık ve karın ağrısı sivilcelendim bide bugün biraz başım ağrıdı. Herkes göğüs ağrısı bel ağrısı yazmış bunlar hiç yok endişendim biraz sende bunlar oldu mu acaba
Teşekkür ederim bende kasık ağrısı karın ağrısı göğüs ağrısı oldu başka da öyle belirtim olmadı.İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın 🌸

Back
X