Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa gerçekten miKan testi yaptırdım transfer sonrası 7.günde değerim 109 çıktı :))
Bende aynı gün yapmışısız herhangi bir belirti var mı canım bende hiç yapmadımMerhaba. Bende 9 martta 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Test yapmak istiyorum ama bi taraftan da korkuyorum
Canım benimde bugun 7. Günüm belirtilerin varmıydı ? Birde en erken testi mi aldınEki Görüntüle 3216176 Tüp bebek transferimin 6. Ve 7. Gününde evde erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Yorumlayabilecek veya daha önce başına gelmiş olanlardan yorum bekliyorum :))
Yaptım ama bir şey çıkmadı erken daha dediler canımBende aynı gün yapmışısız herhangi bir belirti var mı canım bende hiç yapmadımkorkuyorum
![]()
Canım artık ben onuda geçtim benim belirtim bu göbek deliğimin çevresi ağrıyor sanki karın içinde birşey oluyor ve bikini üstü agrıyor adet olacak gibiyim sağ ve sol yumurtalık yerim çok sert olmuş affedersin birşey daha fark ettim eskiden ebeler parmakla gebelik testi öğreniyorlarmışş lYaptım ama bir şey çıkmadı erken daha dediler canımbelirti mi artık normal mi kasık ağrım oldu bel ağrısı ama şiddetli değildi çok
Bende 8 mart ta transfer oldum şuan test yaptım 2. Çizgi silik çıktı başına gelen yazabilir miMerhaba. Bende 9 martta 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Test yapmak istiyorum ama bi taraftan da korkuyorum
Amiiiin öncelikle. Transferin dördüncü günü benimde hiçbir belirtim yok ama bende sadece fitil koyarken iki aksamdir dediğinizi farkettim nerdeyse yirmi gündür koyuyorum iki aksamdir elime geliyor. İnşallah bebisler bizimledir.Canım artık ben onuda geçtim benim belirtim bu göbek deliğimin çevresi ağrıyor sanki karın içinde birşey oluyor ve bikini üstü agrıyor adet olacak gibiyim sağ ve sol yumurtalık yerim çok sert olmuş affedersin birşey daha fark ettim eskiden ebeler parmakla gebelik testi öğreniyorlarmışş lbende fitil koyarken fark ettim misket gibi bir balon şekilde birşey fark ettim . Ayyy inşallah bunlar hamilelik belirtilerdir ben herşeyi an ve an kaydettim olunca herkese söyleyecem
inşallah rabbim bu kadar emek verip herşeyini feda eden annelerin emeklerini boşa götürmesin hepsi annelerine tutunsun
![]()
Ayyy gerçekten mii dünden beri morelim bozuldu sadece ben tek mi oldu diyordum. Bakın sizdede olmuş inşallah bebişler bize tutunmuştur. Bende fark ettim ama kimi diyo hemen rahim ağzında ise adet olacaksın diyo kimi diyo sonsuza kada rbir boşluk oluyor şuan hiç bir belirti yok benim şuan 7. Günüm olduAmiiiin öncelikle. Transferin dördüncü günü benimde hiçbir belirtim yok ama bende sadece fitil koyarken iki aksamdir dediğinizi farkettim nerdeyse yirmi gündür koyuyorum iki aksamdir elime geliyor. İnşallah bebisler bizimledir.
Valla canım bende de hiç belirti yok korkmaya başladım belirti sayılıyorsa tek bu durum var hatta arkadaşıma yazdım.tup bebek.olan resmen fitili koyarken böyle böyle elime geliyor diye benim de beşinci gün hiçbir belirti yokAyyy gerçekten mii dünden beri morelim bozuldu sadece ben tek mi oldu diyordum. Bakın sizdede olmuş inşallah bebişler bize tutunmuştur. Bende fark ettim ama kimi diyo hemen rahim ağzında ise adet olacaksın diyo kimi diyo sonsuza kada rbir boşluk oluyor şuan hiç bir belirti yok benim şuan 7. Günüm oldu
Korkma canım benimde yok ama şuan bir adet olacakmışım gibi bir sancı girdi birde göbek deliğini iyi incele , benim göbek deliğimin sol tarafı çok ağrıyordu 5.6 gün şimdi bir belirt yok inşallah tutunmuştur bugun cuma dua edelim canımV
Valla canım bende de hiç belirti yok korkmaya başladım belirti sayılıyorsa tek bu durum var hatta arkadaşıma yazdım.tup bebek.olan resmen fitili koyarken böyle böyle elime geliyor diye benim de beşinci gün hiçbir belirti yok
Canım idrar testini yaptım sonuç buV
Valla canım bende de hiç belirti yok korkmaya başladım belirti sayılıyorsa tek bu durum var hatta arkadaşıma yazdım.tup bebek.olan resmen fitili koyarken böyle böyle elime geliyor diye benim de beşinci gün hiçbir belirti yok
Canım idrar testini yaptım sonuç bu