5.Gün embriyo transferi 7.gün erken gebelik testi yapanlar

zlmzlmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2023
2
2
1
32
705F90F0-5319-4574-89E6-8A98F24C2186.webp
Tüp bebek transferimin 6. Ve 7. Gününde evde erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Yorumlayabilecek veya daha önce başına gelmiş olanlardan yorum bekliyorum :))

Ay hayırlı olsun🙂
Ben 3. Gün taze embiryoyu 6.gun çok çok silik gördüm. 7 de biraz belliydi 9 da kan verdim.
Değeriniz katlanarak ilerledim inşaallah

Merhaba. Bende 9 martta 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Test yapmak istiyorum ama bi taraftan da korkuyorum

Dondurulmuş embriyo transferi için adetten ne kadar süre sonra transfer gerçekleşiyor

Eki Görüntüle 3216176 Tüp bebek transferimin 6. Ve 7. Gününde evde erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Yorumlayabilecek veya daha önce başına gelmiş olanlardan yorum bekliyorum :))
Canım benimde bugun 7. Günüm belirtilerin varmıydı ? Birde en erken testi mi aldın

Bende aynı gün yapmışısız herhangi bir belirti var mı canım bende hiç yapmadım 💃🥰 korkuyorum 🤪🥴
Yaptım ama bir şey çıkmadı erken daha dediler canım 🤦‍♀️ belirti mi artık normal mi kasık ağrım oldu bel ağrısı ama şiddetli değildi çok

Yaptım ama bir şey çıkmadı erken daha dediler canım 🤦‍♀️ belirti mi artık normal mi kasık ağrım oldu bel ağrısı ama şiddetli değildi çok
Canım artık ben onuda geçtim benim belirtim bu göbek deliğimin çevresi ağrıyor sanki karın içinde birşey oluyor ve bikini üstü agrıyor adet olacak gibiyim sağ ve sol yumurtalık yerim çok sert olmuş affedersin birşey daha fark ettim eskiden ebeler parmakla gebelik testi öğreniyorlarmışş l😂😂bende fitil koyarken fark ettim misket gibi bir balon şekilde birşey fark ettim . Ayyy inşallah bunlar hamilelik belirtilerdir ben herşeyi an ve an kaydettim olunca herkese söyleyecem 🤲🏻🤲🏻 inşallah rabbim bu kadar emek verip herşeyini feda eden annelerin emeklerini boşa götürmesin hepsi annelerine tutunsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

Canım artık ben onuda geçtim benim belirtim bu göbek deliğimin çevresi ağrıyor sanki karın içinde birşey oluyor ve bikini üstü agrıyor adet olacak gibiyim sağ ve sol yumurtalık yerim çok sert olmuş affedersin birşey daha fark ettim eskiden ebeler parmakla gebelik testi öğreniyorlarmışş l😂😂bende fitil koyarken fark ettim misket gibi bir balon şekilde birşey fark ettim . Ayyy inşallah bunlar hamilelik belirtilerdir ben herşeyi an ve an kaydettim olunca herkese söyleyecem 🤲🏻🤲🏻 inşallah rabbim bu kadar emek verip herşeyini feda eden annelerin emeklerini boşa götürmesin hepsi annelerine tutunsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰
Amiiiin öncelikle. Transferin dördüncü günü benimde hiçbir belirtim yok ama bende sadece fitil koyarken iki aksamdir dediğinizi farkettim nerdeyse yirmi gündür koyuyorum iki aksamdir elime geliyor. İnşallah bebisler bizimledir.

Amiiiin öncelikle. Transferin dördüncü günü benimde hiçbir belirtim yok ama bende sadece fitil koyarken iki aksamdir dediğinizi farkettim nerdeyse yirmi gündür koyuyorum iki aksamdir elime geliyor. İnşallah bebisler bizimledir.
Ayyy gerçekten mii dünden beri morelim bozuldu sadece ben tek mi oldu diyordum. Bakın sizdede olmuş inşallah bebişler bize tutunmuştur. Bende fark ettim ama kimi diyo hemen rahim ağzında ise adet olacaksın diyo kimi diyo sonsuza kada rbir boşluk oluyor şuan hiç bir belirti yok benim şuan 7. Günüm oldu

V
Ayyy gerçekten mii dünden beri morelim bozuldu sadece ben tek mi oldu diyordum. Bakın sizdede olmuş inşallah bebişler bize tutunmuştur. Bende fark ettim ama kimi diyo hemen rahim ağzında ise adet olacaksın diyo kimi diyo sonsuza kada rbir boşluk oluyor şuan hiç bir belirti yok benim şuan 7. Günüm oldu
Valla canım bende de hiç belirti yok korkmaya başladım belirti sayılıyorsa tek bu durum var hatta arkadaşıma yazdım.tup bebek.olan resmen fitili koyarken böyle böyle elime geliyor diye benim de beşinci gün hiçbir belirti yok

V

Valla canım bende de hiç belirti yok korkmaya başladım belirti sayılıyorsa tek bu durum var hatta arkadaşıma yazdım.tup bebek.olan resmen fitili koyarken böyle böyle elime geliyor diye benim de beşinci gün hiçbir belirti yok
Korkma canım benimde yok ama şuan bir adet olacakmışım gibi bir sancı girdi birde göbek deliğini iyi incele , benim göbek deliğimin sol tarafı çok ağrıyordu 5.6 gün şimdi bir belirt yok inşallah tutunmuştur bugun cuma dua edelim canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ben test ypacam sonucunu sanada söylerim

V

Canım idrar testini yaptım sonuç bu

Eklentiler

• IMG_20230317_115713.webp
    IMG_20230317_115713.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 1.126
Back
X