5.gün Embriyo Transferi sivilceler başladı

mehtap 87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
16
0
1
38
Merhaba Arkadaşlar,

Çarşamba yani 18 Haziranda 5.gün Embriyo transferi oldum ve bugün transferden sonra 3 gün geçti, malesef yüzümde sivilce çıktı, genellikle Adet dönemi bir hafta kala sivilce çıkıyordu bu seferde öyle oldu, bundan önce iki yıl evvel iki transfer yapmıştım, her ikisinde de sivilce çıktı, şimdi yine …

Acayip moralim bozuldu

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Çarşamba yani 18 Haziranda 5.gün Embriyo transferi oldum ve bugün transfersen sonra 3 gün geçti, malesef uüzümde sivlce çıktı, genellikle Adet dönemi bir hafta kala sivilce çıkıyordu bu seferde öyle oldu, bundan önce iki yıl evvel iki transfer yapmıştım, her ikisinde de aivilce çıktı, şimdi yine …

Acayip moralim bozuldu
Vücut adetle gebelikte aynı belirtileri veriyor hiç moral bozmaya gerek yok hemde çok erken daha yerlesmemistir bile 5-6-7. Günler yerleşir embriyo

İnsan ister istemez moral bozuyor, iki tane 3bb transferi oldum, bugün üçüncü gün doluyor dördüncü güne giriyorum, sabah çenemde beyaz sivilceyi görünce tüm moralim alt üst oldu

İnsan ister istemez moral bozuyor, iki tane 3bb transferi oldum, bugün üçüncü gün doluyor dördüncü güne giriyorum, sabah çenemde beyaz sivilceyi görünce tüm moralim alt üst oldu
Aynı hormonlar salgılanıyor ikisinde de bende bekleme sürecindeyim benim adet belirtilerimin hepsi var süreç böyle ilerliyor 7.gun benimde

Merhaba Arkadaşlar,

Çarşamba yani 18 Haziranda 5.gün Embriyo transferi oldum ve bugün transferden sonra 3 gün geçti, malesef yüzümde sivilce çıktı, genellikle Adet dönemi bir hafta kala sivilce çıkıyordu bu seferde öyle oldu, bundan önce iki yıl evvel iki transfer yapmıştım, her ikisinde de sivilce çıktı, şimdi yine …

Acayip moralim bozuldu
benim transferime daha 11 gün var. Estrofeme basladıgımdan beri her gün yeni bir sivilce çıkıyor:) bazı kişilere bazı hormonlar hemen etki gösterip yan etki yaratıyor bence. Stresi cabası zaten şu stresi yaşayan herkes ilaç kullanmasa dahi sivilcelenir. Rahat olun

Eğer progesteron kullanıyorsanız progesteron sivilce yapıyor bilginiz olsun. Lütfen biraz olsun kendinizi rahatlatmaya rahat bırakmaya çalışın. İnşallah Allah sağlıkla nasip etmiştir ve yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Umut hep var 🥰

Eğer progesteron kullanıyorsanız progesteron sivilce yapıyor bilginiz olsun. Lütfen biraz olsun kendinizi rahatlatmaya rahat bırakmaya çalışın. İnşallah Allah sağlıkla nasip etmiştir ve yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Umut hep var 🥰
Prednol duphaston aliyorum
Ayriyeten ikinigne var rahimi destwklemeknicin, o gün bi sivilce cikti simdi hersey normal ilerliyor bugün Transferden sonra 5. gün, doktor cumartesi test yaptir dedi bende ama çarşamba yapmayı düşünüyorum, sonucda 5 + 7 oluyor sanırım Beta Hcg testinde sonuc biraz olsun çıkar

Prednol duphaston aliyorum
Ayriyeten ikinigne var rahimi destwklemeknicin, o gün bi sivilce cikti simdi hersey normal ilerliyor bugün Transferden sonra 5. gün, doktor cumartesi test yaptir dedi bende ama çarşamba yapmayı düşünüyorum, sonucda 5 + 7 oluyor sanırım Beta Hcg testinde sonuc biraz olsun çıkar
Sizin kararınız bir şey diyemem. Ben 11.günde kan testi ile öğrendim. Bu arada ben de duphaston kullanıyorum ve sivilce yapıyor çok net şekilde söyleyebilirim.

Kizlaaaar
Bugun tam 6 gün ve 20 saat sonra test yaptirdim, beta hcg 39,53 cikti.
Sanki biraz geri mi kalmis?iki gün sonra tekrar yaptircam

Merhaba Arkadaşlar,

Acayip moralim bozuldu
bende de ilk transferimde olmuştu. ikincide olmadı. ilkini ilaçlı transfer etti ikincisini doğal yöntemle yaptı. sanırım o ilaçlar etkiliyor. kaç gün kaldı test yapmaya?

Kizlaaaar
Bugun tam 6 gün ve 20 saat sonra test yaptirdim, beta hcg 39,53 cikti.
Sanki biraz geri mi kalmis?iki gün sonra tekrar yaptircam
daha çok erken ama düşün ki. benim 9. gün teslerimin biri 160 diğeri 130 çıkmıştı. düşün ki senin önünde 3 gün daha var ve değer çarpı iki şeklinde katlanacak. bence kötü değil.

Back
X