5.gun embriyo transferi

elossum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
131
46
28
32
Merhaba arkadaşlar 5. Gün 2 tane 2AA embriyom donduruldu bu şekilde tranfer olan varmı sonucunuz ne oldu

Ben 2aa felan kalitesini bilmiyorum
Tek bildiğim şey iyi kalite oldukları şuan 8+6 haftalık hamileyim ikizlere
Rabbim sağsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah iyi kalite denildi banada ben ozellikle sordum kalite detayını 2Aa dediler o yüzden merak ettim bende

5.gün tek embriyo transferi sonuç 6.ayımıza giricez İnşallah dualarım seninle minnoş bir bebek nasip olur
Benimde 5. Gün 4Bc kalitede embriyo transferi edildi 6 ağustosta embriyoglue ile acaba ne zaman test yapsam çıkar en erken

Bana 3aa ve 4bb transfer edildi 5. Gün embriyosuydu ikiside su an pozitif 5 haftalık ikisi de tuttu mu bilmiyorum su an inşallah siz de güzel sonuclar alırsınızzzz

Benimde 5. Gün 4Bc kalitede embriyo transferi edildi 6 ağustosta embriyoglue ile acaba ne zaman test yapsam çıkar en erken
Benim doktorum 10. Gunde yap daha saglıklı sonuc alırız dedı ben 9da yaptım dırek kan ver evde herhangı bısey yapma testler yanıltıcı cunku

Aynen öyle sizin kaç gün oldu değişiklikler hissediyor musunuz
Ben transfer dahil 7. Gündeyim regli sancılarım var onun harıcı bariz bir belirtim yok sadece bugun çok şiddetli baş ağrısı çektim vede aşırı üşüdüm bu havada bile 😅 siz de durumlar ne siz bnden 2 gün ilerledesiniz sanırım

Bende regl olacak gibi ağrılar yaşıyorum ekstra abi hareketlerde sancım oluyor ve aşırı hassas göğüslerim

Back
X