Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gün tek embriyo transferi sonuç 6.ayımıza giricez İnşallah dualarım seninle minnoş bir bebek nasip olurMerhaba arkadaşlar 5. Gün 2 tane 2AA embriyom donduruldu bu şekilde tranfer olan varmı sonucunuz ne oldu
Rabbim sağsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah iyi kalite denildi banada ben ozellikle sordum kalite detayını 2Aa dediler o yüzden merak ettim bendeBen 2aa felan kalitesini bilmiyorum
Tek bildiğim şey iyi kalite oldukları şuan 8+6 haftalık hamileyim ikizlere
Ay ne güzel sağsaglim kucağına alırsın inşallah kalitesi nasıldı peki5.gün tek embriyo transferi sonuç 6.ayımıza giricez İnşallah dualarım seninle minnoş bir bebek nasip olur
Teşekkürler darısı sana inşallah 5Ab diAy ne güzel sağsaglim kucağına alırsın inşallah kalitesi nasıldı peki
İnşallah canim kalite olarak iyi dediler ama çapı kucukTeşekkürler darısı sana inşallah 5Ab di
Benimde 5. Gün 4Bc kalitede embriyo transferi edildi 6 ağustosta embriyoglue ile acaba ne zaman test yapsam çıkar en erken5.gün tek embriyo transferi sonuç 6.ayımıza giricez İnşallah dualarım seninle minnoş bir bebek nasip olur
Daha çok erken biraz daha beklemelisin benceBenimde 5. Gün 4Bc kalitede embriyo transferi edildi 6 ağustosta embriyoglue ile acaba ne zaman test yapsam çıkar en erken
Asla sabredemiyorumDaha çok erken biraz daha beklemelisin bence
Bnde sizdenimAsla sabredemiyorum![]()
Benim doktorum 10. Gunde yap daha saglıklı sonuc alırız dedı ben 9da yaptım dırek kan ver evde herhangı bısey yapma testler yanıltıcı cunkuBenimde 5. Gün 4Bc kalitede embriyo transferi edildi 6 ağustosta embriyoglue ile acaba ne zaman test yapsam çıkar en erken
Sonuç ne pekiBenim doktorum 10. Gunde yap daha saglıklı sonuc alırız dedı ben 9da yaptım dırek kan ver evde herhangı bısey yapma testler yanıltıcı cunku
Aynı durumdayım bende 16 sında ve ben hala dayanamıyorumBnde sizdenimgercekten bu işin en zor kısmı sabretmek ben çok daraldım ve bugun artık stresten başım çok ağrıyor
![]()
Sabretmek işin en zor tarafı malesef kiAynı durumdayım bende 16 sında ve ben hala dayanamıyorum
Aynen öyle sizin kaç gün oldu değişiklikler hissediyor musunuzSabretmek işin en zor tarafı malesef ki
Ben transfer dahil 7. Gündeyim regli sancılarım var onun harıcı bariz bir belirtim yok sadece bugun çok şiddetli baş ağrısı çektim vede aşırı üşüdüm bu havada bileAynen öyle sizin kaç gün oldu değişiklikler hissediyor musunuz
Ben transfer dahil 7. Gündeyim regli sancılarım var onun harıcı bariz bir belirtim yok sadece bugun çok şiddetli baş ağrısı çektim vede aşırı üşüdüm bu havada bilesiz de durumlar ne siz bnden 2 gün ilerledesiniz