Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa cok sevindim adına bende yarın kan vericem inşallah 8.gün idrar testi yaptım dün negatif gelince demoralize oldum sanırımİlk cvp benden olsun:) dondurulmus 5.gün emb.ile hamileyim canim.iki gun oldu pozitifi goreli.simdilik günaşirı bhcg baktiriyoruz artisi iyi dedi dr.ne zaman cagirir kese gormeye bilmiyorum
Hadi bakalım hayırla sonuclar gelsin bakalım beklemek cok zorBen de :) dün transferimi oldum. Sonucu bekliyorum
Hayırlısı olsun inşallah rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın yarın test vericem Bi gönlüm hiç vermek istemıyoCumartesi transfer oldum ben de. 5 gün geçti bile. Hayırlısı bakalım
Selamlar
Ben de pazartesi günü ilk defa 3.gun embriyosu transferi oldu.
8 iyi yumurtamdan 5i embriyo oldu sonra 1 i de transfer olduktan sonra dondurmaya uygun sadece bir tanesi kaldı.
K Kaptannn @arzusss tam aynı zamanlarda denemişiz, sizi de merakla takip ediyorum. 2 şubatta kendin idrar testi yap dendi bana, hastanede kan bakmaya randevu verilmedi. Belki dayanamayıp az daha önce bakarım:)
Evet beklemek sürekli kendini dinlemek çok zor birden batma oluyor ben de sizde de oldu mu?Hadi bakalım hayırla sonuclar gelsin bakalım beklemek cok zor![]()
Bende birden batma mı tam emin değilim ama yumurtalıklarımda oldugunu tahmin ettiğim iki tarafta hafif sızı oluyor arada. Hatta genel oturup kalktıkca karnım agrıyor ama onu da tonlarca eklenen hormona bağlıyorum.Evet beklemek sürekli kendini dinlemek çok zor birden batma oluyor ben de sizde de oldu mu?
İnşallah veririm inşallah hepimiz alırız o haberiIrmcn İnşallah güzel haber verirsiniz bize de.
Oluyor tabi olmazmı benimki daha cok son 3 gündür adet agrısı gibi Bi sancı giriyo dıyorum ki tamam adet gelıyo sonra gecıyo.. Rahatlıyorum sonra bidaha vallahi insanın psikolojisi bozuluyorEvet beklemek sürekli kendini dinlemek çok zor birden batma oluyor ben de sizde de oldu mu?
İdrar testlerine hiic takilma.gununde yaoilan kan testi kadar guvenilir olani yok:) hayirli haberlerini bekliyoruz insallah:)Yaa cok sevindim adına bende yarın kan vericem inşallah 8.gün idrar testi yaptım dün negatif gelince demoralize oldum sanırım![]()
Sonucum negatif 1 bile değil...İdrar testlerine hiic takilma.gununde yaoilan kan testi kadar guvenilir olani yok:) hayirli haberlerini bekliyoruz insallah:)
Hayirlisi olsun canim moral bozmak pes etmek yok.gucun yettigince devam.allah geciktiriyosa guzellestiriyodurSonucum negatif 1 bile değil...![]()
Çok üzüldüm. Ama pes etme. Elbet olacakSonucum negatif 1 bile değil...![]()