5.gün embriyo transveri olanlar!!

Psikolojik olarak emin değilim bu 3. Denemeyi. Anlarsınız i insan yoruluyor.. 3 tane 5.gün dondurulmusum var ama maddi manevi tükendim ne yapıcagımı da bilmiyorum

Dondurulmuş embryonuz varsa hiç endişelenmeyin korkmayın. Şu anda maddi durumunuz iyi değilse yeniden toplama yapmazsınız. Rahim hazırlama ile embryo transferi yaparsınız sadece. Transfer ücreti öyle çok değil. 2000 civarıdır her şeyiyle.

Oluyor tabi olmazmı benimki daha cok son 3 gündür adet agrısı gibi Bi sancı giriyo dıyorum ki tamam adet gelıyo sonra gecıyo.. Rahatlıyorum sonra bidaha vallahi insanın psikolojisi bozuluyor ☺️
Bende de olmaya başladı bugunden beri, benimki spesifik olarak sağ tarafta. Belki 3 ümüzünki de tutmuştur ondan oluyordur. Çok mükemmel olur inş. :)

Yaa cok sevindim adına bende yarın kan vericem inşallah 8.gün idrar testi yaptım dün negatif gelince demoralize oldum sanırım🥺
ben de ayni durumdayim bugun 8. gundu test yaptim negatif :KK12: 5. gun single embriyoydu. 6.gunde de yapmistim o da negatifti. Bu ikinci transferim...

İlk cvp benden olsun:) dondurulmus 5.gün emb.ile hamileyim canim.iki gun oldu pozitifi goreli.simdilik günaşirı bhcg baktiriyoruz artisi iyi dedi dr.ne zaman cagirir kese gormeye bilmiyorum
Hayırlı olsun bebeğinize sağlıkla kavuştun inşallah. 5.gün Tek embriyo transferi mi acaba

ben varım 4.tup bebek denememde 5.gün 2 embryo transferi oldum.dun kan sonucumu aldım şükür ki hamileyim🤗

Dondurulmuş embryonuz varsa hiç endişelenmeyin korkmayın. Şu anda maddi durumunuz iyi değilse yeniden toplama yapmazsınız. Rahim hazırlama ile embryo transferi yaparsınız sadece. Transfer ücreti öyle çok değil. 2000 civarıdır her şeyiyle.
İnşallah öyledir dondurulmus var 3 tane ama konu suanda maddiyat ve gercekten daraltıyo insanı

Benim nagatif oldu malesef
çok çok üzüldüm :( benim de karnım adet ağrısı gibi ağrıyor diye bütün gece ağladım. Çalışamıyorum bile iş yerine de hastayım dedim. Kesinliği olmasa da moralim yerde acını paylaşıyorum :( sonraki denemelerimize inş. Psikologum internete bakmayı yasaklamıştı ama artık bakıyorum tekrar.

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım umarım bana yardımcı olursunuz 🙏🏻 Yumurtalarım toplandı bugun transfer gunumde 3. Gun yani transfere giricekken doktor bana 5. Gün senın transfern olcak dedi korktum kotu bısey var zannettım doktor bana çok iyi gidiyor hepsi döllenmiş korkulcak bısey yok biz arasından en iyisini seçip çarşamba sabahı transfer yapcaz dedi . Kafam karıstı yardımcı olurmusunuz ? Gelişimi falan durmaz dimi ? Devlet hastanesinde yaptırıyorum bide

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım umarım bana yardımcı olursunuz 🙏🏻 Yumurtalarım toplandı bugun transfer gunumde 3. Gun yani transfere giricekken doktor bana 5. Gün senın transfern olcak dedi korktum kotu bısey var zannettım doktor bana çok iyi gidiyor hepsi döllenmiş korkulcak bısey yok biz arasından en iyisini seçip çarşamba sabahı transfer yapcaz dedi . Kafam karıstı yardımcı olurmusunuz ? Gelişimi falan durmaz dimi ? Devlet hastanesinde yaptırıyorum bide
Merhaba benim de geçen hafta öyle oldu. Pazartesi yapılacaktı çarşambaya alındı. 5.gün embriyoları daha iyi sonuç veriyormuş. Çok tedirgin oldum. Ya hepsi ölürse diye. Çok strese girdim. 7 taneden 4
kaldı. En iyisi seçiliyor korkma. Bugün. Transferimin 5.günü hakkımızda hayırlısı olsun

Çok teşekkğr ederim cevap verdiğiniz için . Allah hepimizin kucagını doldursun inşallahh . Bende cok heycanlıyım o yuzden korktum yazıyım dedin . Galiba 5. Gün transferlerinin %90 ı pozitif çıkıyormus inş yarabbım

saol canim ama dış gebelik oldu malesef ki
Çok üzüldüm :(( ne diyeceğimi bilemiyorum, en başta negatif sonuç almaktan daha kötü :(( Kaçıncı haftada farkedildi? Hiç belirtisi var mıydı, omzun fln ağrıdı mı? Ben de yeni 5. Haftaya girdim çok korkuyorum bu ihtimallerden, 7. Haftaya kadar da bakmıyor benim hastanem özel değil.
Bir de ben anlayamıyorum transferi rahmin ortasına yapıyorlar da nasıl dış gebelik oluyor tüp bebek yönteminde. Çok enteresan:(

Çok üzüldüm :KK43:( ne diyeceğimi bilemiyorum, en başta negatif sonuç almaktan daha kötü :KK43:( Kaçıncı haftada farkedildi? Hiç belirtisi var mıydı, omzun fln ağrıdı mı? Ben de yeni 5. Haftaya girdim çok korkuyorum bu ihtimallerden, 7. Haftaya kadar da bakmıyor benim hastanem özel değil.
Bir de ben anlayamıyorum transferi rahmin ortasına yapıyorlar da nasıl dış gebelik oluyor tüp bebek yönteminde. Çok enteresan:KK43:
gerçekten çok üzücü bir durum ve bebeğin kalp atışı bile vardı.sag tüpüme tutunmuş.hic bir belirtim olmadı hatta kan testinde gayet yüksek çıkmıştı.mide bulantilarim 5. haftada başladı herşey nor.al görünüyordu ama ultrasonda tüpte göründü.laparoskopi oldum sağ tupun alındı.daha öncede sağ tüpüm de sıkıntı olduğu için laparoskopi olmuştum ama diğer doktor tüpü almayı başaramamış ve yarıdan bağlantısını kesmiş bu bebeğinde tam o yarım tüpe tutunmuş.sen güzel düşün guzel sonuclar alirsin insallah strese sokma kendini kaderimizde varsa yasayip görüyoruz malesef ki

gerçekten çok üzücü bir durum ve bebeğin kalp atışı bile vardı.sag tüpüme tutunmuş.hic bir belirtim olmadı hatta kan testinde gayet yüksek çıkmıştı.mide bulantilarim 5. haftada başladı herşey nor.al görünüyordu ama ultrasonda tüpte göründü.laparoskopi oldum sağ tupun alındı.daha öncede sağ tüpüm de sıkıntı olduğu için laparoskopi olmuştum ama diğer doktor tüpü almayı başaramamış ve yarıdan bağlantısını kesmiş bu bebeğinde tam o yarım tüpe tutunmuş.sen güzel düşün guzel sonuclar alirsin insallah strese sokma kendini kaderimizde varsa yasayip görüyoruz malesef ki
Merhaba
Hangi doktorda laparoskopi olmuştumuz acaba Bursa’da?.

Back
X