5.gün embriyom dün transfer edildi..hadi bana biraz moral verin ne olur..

hrc

mutluyum
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
120
3
296
İstanbul
Kader arkadaşlarım dün 9 embriyodan sadece 1 tanesi 5.gün embriyosu olmuş diğerleri erişememiş bakalım 6.güne dayanan olursa donduracaklar ama pek ümit yok(yani bu 5.gün embriyosu oldu oldu başka şansım kalmadı..arkadaşlar tutma olasılığı nedir tutanlardan biraz yorum alsam çok mutlu olucam:))şimdilik yatıyorum arada kalkıyorum..1.gün böle geçiyor..

hayırlı olsun cnm inşallah müjdeni alırız bebeğin sana sımsıkı tutunur rabbim emeğini boş çevirmesin inşallah.

canımm hayırlı olsun inşallah annesine sımsıkı tutunur.. hamdolsun ben yavrumu kucağıma aldım, 5. gün embriyosuydu benimkide.. darısı sizlere inşallah.. dualarım sizinle..

benimki de 5. gün embriyosu ve tek koyulmuştu. şimdi doğmasını bekliyoruz:)))) çok hareketsiz kalma oda kötü arada kalk bide bana sürekli ananas ve badem yedirmişlerdi.

hayırlı olsun canım inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallahh..

benimki de 5. gün embriyosu ve tek koyulmuştu. şimdi doğmasını bekliyoruz:)))) çok hareketsiz kalma oda kötü arada kalk bide bana sürekli ananas ve badem yedirmişlerdi.

ne mutlu sana allah kucağında koklamanı nasip tsin cnım..ben arada kalkıyorum oda 1.gün olduğu için yarın biraz daha kalkarım..

ne mutlu sana allah kucağında koklamanı nasip tsin cnım..ben arada kalkıyorum oda 1.gün olduğu için yarın biraz daha kalkarım..

inşallah bebişin tutunur. ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.kendini oyalayacak bişiler bul yoksa geçmiyor 12 gün...

inşallah bebişin tutunur. ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.kendini oyalayacak bişiler bul yoksa geçmiyor 12 gün...

haklısın canım valla bugün 3.günüm başladım işlerime yavaştan yoksa olmuyır gerçekten..olucağı varsa zıplasanda olur:)))yok olmıcaksa 1 ay yat gene olmaz..ama bile bile aşırıya kaçmak olmuyor tabi.allah büyüktür be arkadaşımmmmm:))

hayırlısıyla bebişin sana sımsıkı tutunur, sağlıklada kucağına almak nasip olur inş

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.. dileyen herkese de nasip etsin..

yazdığını görünce eklemek istedim.. ananas gebelikte pek tüketilmemeli..bende çok severim, ama gebelikte aşermeme rağmen, tadına bakmakla yetinmiştim

Canım inşl Güzel haberlerini alırız . dikkat et kendine bol bol dinlen ama fazla da düşünme . kendini oyalamaya çalış . ne kadar aklından çıkaramasanda biraz kafanı dağıtacak şeylerle igilen . Müjdeli haberlerini bekliyorum bana da moral olur :)

selam canım
benim de 5. gün transferi yapıldı cok şükür Allahıma geçen perşembe pozitif olduğunu öğrendim.Dilerim sen de 12 gününü çabucak geçirir ve en az benim kadar mutlu olursun. Elbette dinlenmekte fayda var ama arkadaşların da dediği gibi azcık hareket etmek de gerekiyor.Umarım isteyen herkes bu mutluluğu yaşar sen de dahil...

bi topikte arkadaşlardan biri şu cümleyi yazmıştı "TRANSFERDEN SONRA AKSİ İSPATLANANA KADAR HAMİLESİNİZ TADINI ÇIKARIN" sende bebeğinle konuş onu nasıl özledini bekledini anlat yada şöle yap bir defter al aklına gelen herşeyi yaz bebeğin okumayı öğrenince ona verirsin :) ben inanıyorum bebeğinin sana sımsıkı tutunacağına

valla ben transferden sonra bir hafta hergün ananas yedim sonra hamile olduğumu öğrendikten sonra tiksindiğim için yemedim.ama bana bu ananas işini birkaç doktor söylemişti...yoksa nerden bilirim ananas iyimi gelir kötümü .

aynen öyle ben tansferden 4 gün sonra derslere girmeye başladım hiç aralıksız. Rabbim ol derse oluyor yoksa okadar harekete benimki asla tutmazdı...

hayırlısıyla sımsıkı tutunurlar sen merak etme. Bir de stres yapma bence.Yakında güzel haberlerini alırız inşallah:)

arkadaşlar bu moralle ben şuan hamile olduğumu hüssetmeye başladım..süpersiniz yaaaa:))
bugün 4.günüm hatta yatılı misafrm var cuma günü ben artık iş yapmaya yavaşta olsa başladım..:))kafam dağıldı baya en azından bu transferimde ilkine göre çok daha pozitif ve moralliyim:)önce rabbimin sonrada bana verdiğiniz moralle bu iş oldu sanırım ha ne dersiniz

arkadaşlar bu moralle ben şuan hamile olduğumu hüssetmeye başladım..süpersiniz yaaaa:))
bugün 4.günüm hatta yatılı misafrm var cuma günü ben artık iş yapmaya yavaşta olsa başladım..:))kafam dağıldı baya en azından bu transferimde ilkine göre çok daha pozitif ve moralliyim:)önce rabbimin sonrada bana verdiğiniz moralle bu iş oldu sanırım ha ne dersiniz

hadi inşallah
iyi şeyler düşün stres yapma sonucun da iyi olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun

hadi inşallah
iyi şeyler düşün stres yapma sonucun da iyi olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun

allah seninde bebeğini bağışlasın hayırlı doğumlar ve kaderler yazsın..en azından sonucumu öğrenene kadar hamileyim dimi ama..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…