Kader arkadaşlarım dün 9 embriyodan sadece 1 tanesi 5.gün embriyosu olmuş diğerleri erişememiş bakalım 6.güne dayanan olursa donduracaklar ama pek ümit yok(yani bu 5.gün embriyosu oldu oldu başka şansım kalmadı..arkadaşlar tutma olasılığı nedir tutanlardan biraz yorum alsam çok mutlu olucam:))şimdilik yatıyorum arada kalkıyorum..1.gün böle geçiyor..
Kader arkadaşlarım dün 9 embriyodan sadece 1 tanesi 5.gün embriyosu olmuş diğerleri erişememiş bakalım 6.güne dayanan olursa donduracaklar ama pek ümit yok(yani bu 5.gün embriyosu oldu oldu başka şansım kalmadı..arkadaşlar tutma olasılığı nedir tutanlardan biraz yorum alsam çok mutlu olucam:))şimdilik yatıyorum arada kalkıyorum..1.gün böle geçiyor..
benimki de 5. gün embriyosu ve tek koyulmuştu. şimdi doğmasını bekliyoruz:)))) çok hareketsiz kalma oda kötü arada kalk bide bana sürekli ananas ve badem yedirmişlerdi.
ne mutlu sana allah kucağında koklamanı nasip tsin cnım..ben arada kalkıyorum oda 1.gün olduğu için yarın biraz daha kalkarım..
inşallah bebişin tutunur. ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.kendini oyalayacak bişiler bul yoksa geçmiyor 12 gün...
benimki de 5. gün embriyosu ve tek koyulmuştu. şimdi doğmasını bekliyoruz:)))) çok hareketsiz kalma oda kötü arada kalk bide bana sürekli ananas ve badem yedirmişlerdi.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini..dileyen herkese de nasip etsin..
yazdığını görünce eklemek istedim.. ananas gebelikte pek tüketilmemeli..bende çok severim, ama gebelikte aşermeme rağmen, tadına bakmakla yetinmiştim
haklısın canım valla bugün 3.günüm başladım işlerime yavaştan yoksa olmuyır gerçekten..olucağı varsa zıplasanda olur:)))yok olmıcaksa 1 ay yat gene olmaz..ama bile bile aşırıya kaçmak olmuyor tabi.allah büyüktür be arkadaşımmmmm:))
arkadaşlar bu moralle ben şuan hamile olduğumu hüssetmeye başladım..süpersiniz yaaaa:))
bugün 4.günüm hatta yatılı misafrm var cuma günü ben artık iş yapmaya yavaşta olsa başladım..:))kafam dağıldı baya en azından bu transferimde ilkine göre çok daha pozitif ve moralliyim:)önce rabbimin sonrada bana verdiğiniz moralle bu iş oldu sanırım ha ne dersiniz
hadi inşallah
iyi şeyler düşün stres yapma sonucun da iyi olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?