- Konu Sahibi dilekbeybi35
-
Cnm merhaba benimde 13 Şubat'ta transferim oldu cumartesi günü hafif lekelenmem oldu 3 gün sürdü kahverengi biseydi bu sekildeyse korkulacak bişey yok yerleşme kanaması da olabilir deniliyor bende çok merak ediyorum Perşembe günü tahlil günüm sabırsızlıkla bekliyorum ama dayanamıyorum da bı test yapsam mı diye düşünmüyor değilimBugün 6 ama sanki çıkmaz o kadar üzülmekten çok korkuyorumkanama az az olabilirmiş korkmayın diyo tüm doktorlar kıpkırmızı adet kanı gelirse doktorlar korkun diyolsr
Vallahi ben yaptım 2 gün boyunca çatlatma iğnesi de vurulmadım hemşireler ısrarla huırnyapma diyor ama insanın içi durmuyorCnm merhaba benimde 13 Şubat'ta transferim oldu cumartesi günü hafif lekelenmem oldu 3 gün sürdü kahverengi biseydi bu sekildeyse korkulacak bişey yok yerleşme kanaması da olabilir deniliyor bende çok merak ediyorum Perşembe günü tahlil günüm sabırsızlıkla bekliyorum ama dayanamıyorum da bı test yapsam mı diye düşünmüyor değilim
Bende bugün dayanamayıp yaptım Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki çift çizgiyi gördüm yarında kan vercem zaten tahlil günüm de yarindi rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah o kadar çok bekledim ki o ikinci çizgiyi görmeyi Allah'ım sağlıkla kucağımıza aldırsınVallahi ben yaptım 2 gün boyunca çatlatma iğnesi de vurulmadım hemşireler ısrarla huırnyapma diyor ama insanın içi durmuyor
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ya benim çok mu silik çıktı acaba ki fotoğrafını atabilseniz mümkün mü karşılaştıtma yapabilmek adınaBende bugün dayanamayıp yaptım Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki çift çizgiyi gördüm yarında kan vercem zaten tahlil günüm de yarindi rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah o kadar çok bekledim ki o ikinci çizgiyi görmeyi Allah'ım sağlıkla kucağımıza aldırsın
Oh maşallah çok güzel çıkmış :))) benim de bugün 8. Gün sizden daha silik çıktı ama iyidir herhalde
Dondurulmuş 5. Gün tek embriyo benim bugün doktora rica ettim kanntrsti verdim 123 çıktı benim iyi değil mi 8. Gündü bu sabahHayırlı olsun inşallah kan testinde kesin sonuçları alırız rabbim sağ salim sağlıcakla kucağımıza aldırsın senin taze embriyo transferi mi dondurulmus mu
Ayyyy hadi inşallah bana da yazınEvet çok iyi gözünüz aydınbende bu sabah verdim bekliyorum doktorum arayıp haber verecek
Ayyyy hadi inşallah bana da yazın
Oy oy oy oy hayırlı olsun inşallah maşallah kaçıncı gündü bugün beta kaç çıktıRabbime şükürler olsun hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
13 Şubat'ta transferim oldu 23 Şubat ta test günümdü bugün işte kaç çıktığını bilmiyorum doktorum telefon açtı haberi verdi cumartesi tekrar gidicemOy oy oy oy hayırlı olsun inşallah maşallah kaçıncı gündü bugün beta kaç çıktı
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Galiba konyalisiniz konyadami tedavi oldunuz.Bende konyaliyim daBende bugün dayanamayıp yaptım Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki çift çizgiyi gördüm yarında kan vercem zaten tahlil günüm de yarindi rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah o kadar çok bekledim ki o ikinci çizgiyi görmeyi Allah'ım sağlıkla kucağımıza aldırsın
Bende cmt gidicem benim normal test günüm cmt günüydü ama hayırlı uğurlu olsun inşallah inşallah hepimizin sağlıkla ilerler13 Şubat'ta transferim oldu 23 Şubat ta test günümdü bugün işte kaç çıktığını bilmiyorum doktorum telefon açtı haberi verdi cumartesi tekrar gidicem
Allah razı olsun darısı sizlere inşallah. Evet Konya'da Novafertil Tüp Bebek merkezinde tedavi gördümHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Galiba konyalisiniz konyadami tedavi oldunuz.Bende konyaliyim da
İnşallah canım rabbim sağlıkla hayırla doldursun kucaklarimizi sende mutlaka haber et yaz burayaBende cmt gidicem benim normal test günüm cmt günüydü ama hayırlı uğurlu olsun inşallah inşallah hepimizin sağlıkla ilerler
Hayırlı olsun. Rabbim bize de nasip etsin inşallah. Ben de ayın 16 sında transfer oldum. Şuan sabırsızlıkla bekliyorum. Acaba erken gebelik testi yapsam çıkar mı?Rabbime şükürler olsun hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?