5 gün embriyosu 2 adet erken gebelik testi

7 subat Medical point İzmir'de iki adet 5 gün 2 adet embriyo transferim oldu beklemek zor en erken gebelik testi ne zaman yaptiniz
Merhaba bende çift embriyo transferi olmuşum 8. Gününde (transfer günü hariç) direk kan testi yaptırdım sonucu öyle öğrendim evde kaset testlerde çıkmayabiliyor bu da bu dönemde sizi strese sokabilir beklemek çok zor anlıyorum ama az daha dayanın en azından 8. Günününzde kan testi verirsiniz Allah gönlünüze göre versin inşallah 🥰🥰

Merhaba bende çift embriyo transferi olmuşum 8. Gününde (transfer günü hariç) direk kan testi yaptırdım sonucu öyle öğrendim evde kaset testlerde çıkmayabiliyor bu da bu dönemde sizi strese sokabilir beklemek çok zor anlıyorum ama az daha dayanın en azından 8. Günününzde kan testi verirsiniz Allah gönlünüze göre versin inşallah 🥰🥰
Çok teşekkür ederim ama insan merak ediyor iste herhangi belirtiniz olmusmuydu ve nerde tedavi gördünüz Allah kucağıniza almayı nasip etsin😍

Çok teşekkür ederim ama insan merak ediyor iste herhangi belirtiniz olmusmuydu ve nerde tedavi gördünüz Allah kucağıniza almayı nasip etsin😍
Belirtilerim vardı bu benim 2. Dememem
Kasık ve bel ağrım çok olmuştu ama bazılarında hiç belirti olmadan pozitifi görüyorlar en İstanbul’da tedavi görüyorum hepimiz alalım inşallah rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın 🥰🥰🥰

Belirtilerim vardı bu benim 2. Dememem
Kasık ve bel ağrım çok olmuştu ama bazılarında hiç belirti olmadan pozitifi görüyorlar en İstanbul’da tedavi görüyorum hepimiz alalım inşallah rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın 🥰🥰🥰
Yaptım cnm erken gebelik testi varmı

Eklentiler

• IMG_20230212_122109.webp
    IMG_20230212_122109.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 310
Ben de 6 subatta oldum tek embriyo transferi 6. Gün ve bugün 7. Gunde kaset test idrar da pozitif çıkıyor akşamüstü kan vermeyi düşünüyorum inşallah vardır ikimizinde 🙈

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim bugün 6. gün buna yakın bi siliklikte çıktı da sevinsem sevinemiyorum kan versem erken mi diyorum çok karışığım
Kan verdim bugün tekrar kanamam.oldu cnku 731 cikms insan korkuyor sürekli tek pozitif mutlu etmedi beni hep korku

Back
X