5 gün embriyosu 2 adet erken gebelik testi

Hayırlı olsun. Rabbim bize de nasip etsin inşallah. Ben de ayın 16 sında transfer oldum. Şuan sabırsızlıkla bekliyorum. Acaba erken gebelik testi yapsam çıkar mı?
Allah razı olsun Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah. Bende dayanamayıp yapmıştım korkarak negatif çıkarsa falan diye çok şükür ki pozitif çıktı belirtiniz falan varmı

Merhaba bende çift embriyo transferi olmuşum 8. Gününde (transfer günü hariç) direk kan testi yaptırdım sonucu öyle öğrendim evde kaset testlerde çıkmayabiliyor bu da bu dönemde sizi strese sokabilir beklemek çok zor anlıyorum ama az daha dayanın en azından 8. Günününzde kan testi verirsiniz Allah gönlünüze göre versin inşallah

Merhaba:) transfer günü dahil benimde bugun 7. Günüm sabah 6 da uyanıp erken gebelik testi yaptım ama negatif
2. Ci denemem 5. Gün embriyosu iki tane transfer yapıldı çok sabırsızım negatif çıkması uykularımı kaçırdı...günlerdir yazılanları okuyorum napıcagımı bilemedim

Merhaba:) transfer günü dahil benimde bugun 7. Günüm sabah 6 da uyanıp erken gebelik testi yaptım ama negatif
2. Ci denemem 5. Gün embriyosu iki tane transfer yapıldı çok sabırsızım negatif çıkması uykularımı kaçırdı...günlerdir yazılanları okuyorum napıcagımı bilemedim
Kan gününü bekle bence benımde.2.denemem bende test yaptım negatif çıktı 10.günde dün kan verdim 1.20 2 tane transfer yapılmıştı benim de tutmadı olmayınca olmuyor yeteri kadar bende dünden beri ağlamaktan mahvoldum ama işte nasıp herkes gibi bizde savaş veriyoruz bana baktığında hiçbir sorunumuz yok 4.seneye girdik ama hiç olmadı artık bıraktım bende çünkü elden birsey gelmeyince ne yaparsak yapalım olmuyor ama umarım senin olur

Merhaba yani test gününüzü bekleyin derim bu forumda 7 . Gün negatif görüp 9. Günde pozitif alanlar oldu kendinizi strese sokmayın lütfen inşallah biran önce kucağınıza alırsınız rabbim kim isterse kucağını doldursun inşallah 🤲🤲🥰

Haklısınız beklemekten başka çarem yok ne kadar zor olsada...bizimde 5.yılımız ve 41 yaşındayım:( korkular doğal olarak daha yüksek zaman çabuk geçiyo.allahım isteyen herkese nasip etsin...🤲

7 subat Medical point İzmir'de iki adet 5 gün 2 adet embriyo transferim oldu beklemek zor en erken gebelik testi ne zaman yaptiniz
Ben de iki adet 5 gün embriyosu transferim olmustu 10 . Günde idrar testinde çıkmışti ama iki gün sonra kimyasal gebelik ile sonuçlandi biliyorum çok heycanlaniyorsunuz bende çok heyecanlanmıştım pozitifi görünce mutluluktan ağlamıştım en iyi doktorunuz bilir ben birdaha tüp bebek denemesi yapacağım bu seferki kararım 15. Günde test yapmak

İyi akşamlar benimde 22 şubatta 5.gun embriyo transferim olmuştu 2 tane. Dün sabah yaptığım test negatifti ama bugün sabah yaptığım testte 2.cizgiyi silikte olsa gördüm. Transfer gününü saymazsak 5. Gündü bugün

İyi akşamlar benimde 22 şubatta 5.gun embriyo transferim olmuştu 2 tane. Dün sabah yaptığım test negatifti ama bugün sabah yaptığım testte 2.cizgiyi silikte olsa gördüm. Transfer gününü saymazsak 5. Gündü bugün
Baya erken yapmışsın cnm poztif olması yetmiyor valla yok kese yok kalp atışı dua et bekle

Bilmezmiyim ilk kızımda aşılama ile olmuştu 10.gun beta değerim 20 idi ama bu sefer bu durum beni çok etkilemiyor Çünkü sen ne yaparsan yap zamanı gelince emanet alıyoruz yavrularimizi

Back
X