- 18 Nisan 2024
- 141
- 48
- 13
- 23
- Konu Sahibi gencanneolmakisteyenler
İkinci idrarımla pozitifti , üçüncü idrar için biraz su içtim öyle çıktım tuvalete başka bir marka negatif çıktıBu yaptığınız ilk idrar mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci idrarımla pozitifti , üçüncü idrar için biraz su içtim öyle çıktım tuvalete başka bir marka negatif çıktıBu yaptığınız ilk idrar mı
Muhtemelen o yüzden olabilir çünkü 5. Gün çok az beta hcg salgılanıyor idrara yansıması bile zor siz yarın ilk idrarla tekrardan yapın ben 6. Gün yapmıştım hayalet çizgiydi zor görünüyordu kamerada görünmüyordu bileİkinci idrarımla pozitifti , üçüncü idrar için biraz su içtim öyle çıktım tuvalete başka bir marka negatif çıktı![]()
Merhaba ilk idrar ne demek acabailk idrarla yapılmadığı sürece negatif çıkar. Benim 6. Gün öğlen yaptığım da negatif çıkmıştı 5. Gün pozitif olmasına rağmen. Bir de her testin hassasiyeti farklı. İlk idrarla yarın mümkünse aynı marka testle tekrarlayın. Umarım sağlıkla ilerler.
Dondurulmusmu taze mi?Merhaba ,
5. Gün embriyosu 5. Günüm idrar test yaptım böyle çıktı sizce var mı![]()
Dondurulmuş embriyoDondurulmusmu taze mi?
O zaman sonucun pozitif olma ihtimali yüksek 2 gün daha bekleyip kan verin bence bende 7. Gün öğrenmiştimDondurulmuş embriyo
Tamam teşekkür ederim kan değeriniz 2 güne bir mi verdiniz artmasını mı izledinizO zaman sonucun pozitif olma ihtimali yüksek 2 gün daha bekleyip kan verin bence bende 7. Gün öğrenmiştim
Ben 7. Günde idrar testinde öğrendim sonra kan testi yaptırdım 2 kez kan testi yaptık yükseliş güzeldi 1 hafta sonra yani 6 haftalıkken kalp atışıni gördük zatenTamam teşekkür ederim kan değeriniz 2 güne bir mi verdiniz artmasını mı izlediniz
Peki idrar ve kanda pozitif gördükten sonra kadın doğuma gittiniz mi yoksa 6. Hafta mı kalp atışını gördünüzBen 7. Günde idrar testinde öğrendim sonra kan testi yaptırdım 2 kez kan testi yaptık yükseliş güzeldi 1 hafta sonra yani 6 haftalıkken kalp atışıni gördük zaten
Sabah uyandığınızdaki ilk idrarla test yapmanız gerekiyor. Bütün gece toplanan betahcg ilk idrarda daha yüksek.Merhaba ilk idrar ne demek acaba
Canım idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar gözün aydın beni etiketlemeyi unutma sonuç çıkıncaTeşekkür ederim Allah razı olsun , Allah olmayanlara nasip etsin sizce yarın kan vereyim mi kan da çıkar artık dimi
İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder inşallah sağlıkla ilerlerCanım idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar gözün aydın beni etiketlemeyi unutma sonuç çıkınca![]()
10. Gün kendi doktoruma gittim ikinci kan testini o yaptı yükseliş çok iyi tekrar kan testi vermene gerek yok bir hafta sonra gel dedi 1 hafta sonra gittiğimizde 6 haftalık olmuştuk zaten son adet tarihine gore ve çok çok zayifta olsa kalp atışını duydukPeki idrar ve kanda pozitif gördükten sonra kadın doğuma gittiniz mi yoksa 6. Hafta mı kalp atışını gördünüz
Maşallah ne güzel Allah bana da nasip etsin inşallah10. Gün kendi doktoruma gittim ikinci kan testini o yaptı yükseliş çok iyi tekrar kan testi vermene gerek yok bir hafta sonra gel dedi 1 hafta sonra gittiğimizde 6 haftalık olmuştuk zaten son adet tarihine gore ve çok çok zayifta olsa kalp atışını duyduk
Amin amin Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasinMaşallah ne güzel Allah bana da nasip etsin inşallahdualarınızı bekliyorum