5. Gün embriyosu 5. Gün pozitif mi bakar mısınız

İkinci idrarımla pozitifti , üçüncü idrar için biraz su içtim öyle çıktım tuvalete başka bir marka negatif çıktı 😣
Muhtemelen o yüzden olabilir çünkü 5. Gün çok az beta hcg salgılanıyor idrara yansıması bile zor siz yarın ilk idrarla tekrardan yapın ben 6. Gün yapmıştım hayalet çizgiydi zor görünüyordu kamerada görünmüyordu bile

Tamam teşekkür ederim kan değeriniz 2 güne bir mi verdiniz artmasını mı izlediniz
Ben 7. Günde idrar testinde öğrendim sonra kan testi yaptırdım 2 kez kan testi yaptık yükseliş güzeldi 1 hafta sonra yani 6 haftalıkken kalp atışıni gördük zaten

Peki idrar ve kanda pozitif gördükten sonra kadın doğuma gittiniz mi yoksa 6. Hafta mı kalp atışını gördünüz
10. Gün kendi doktoruma gittim ikinci kan testini o yaptı yükseliş çok iyi tekrar kan testi vermene gerek yok bir hafta sonra gel dedi 1 hafta sonra gittiğimizde 6 haftalık olmuştuk zaten son adet tarihine gore ve çok çok zayifta olsa kalp atışını duyduk

10. Gün kendi doktoruma gittim ikinci kan testini o yaptı yükseliş çok iyi tekrar kan testi vermene gerek yok bir hafta sonra gel dedi 1 hafta sonra gittiğimizde 6 haftalık olmuştuk zaten son adet tarihine gore ve çok çok zayifta olsa kalp atışını duyduk
Maşallah ne güzel Allah bana da nasip etsin inşallah🥹🤲 dualarınızı bekliyorum

Back
X