• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gün embriyosu

Kizlar yazmadığım yer kalmadi ama kimseden de bi cevap gelmedi benin durumumu yaşayan veya bi bilgisi olan varsa lütfen cevap verebilir mi
Transferimden 9 gun sonra kan verdim 2 çıktı 12. Gunu kan verdim 167 çıktı 14. Gunu tekrar kan verdim 182 çıktı doktorumu aradim yükselme cok yavaş cumartesi tekrar kan verdi yarın tekrar kan vericem benim gibi yükselmesi yavaş olup sonra hızlı artan oldu mu korkuyorum biraz

Kizlar yazmadığım yer kalmadi ama kimseden de bi cevap gelmedi benin durumumu yaşayan veya bi bilgisi olan varsa lütfen cevap verebilir mi
Transferimden 9 gun sonra kan verdim 2 çıktı 12. Gunu kan verdim 167 çıktı 14. Gunu tekrar kan verdim 182 çıktı doktorumu aradim yükselme cok yavaş cumartesi tekrar kan verdi yarın tekrar kan vericem benim gibi yükselmesi yavaş olup sonra hızlı artan oldu mu korkuyorum biraz
Bende merak ediyorum bende transferimin 11. Günü bugün test verdim 29 çıktı doktorum kimyasal da olabilir yükselebilir de dedi 🥹 sizin çok şükür yükselmiş bende pazar günü kan vericem inşallah benimde yükselir 🥹

Bende merak ediyorum bende transferimin 11. Günü bugün test verdim 29 çıktı doktorum kimyasal da olabilir yükselebilir de dedi 🥹 sizin çok şükür yükselmiş bende pazar günü kan vericem inşallah benimde yükselir 🥹
InsAllah sizinkide yukseli
Benimkinden de emin değilim yükselmiş ama sonra yükselmesi durmuş yarin belli olacak ne olacağı

Kanları aynı merkezde mü verdiniz

Konuyu acan arkadaş test görüntünüz silikti sonra ne oldu acaba ? M mardiNlii47
Kan verdim değerlerim yüksek çıktı cok şükür 🫶 ama benimki 12. Günde çıktı
9. Günde bile kan verdim çıkmadı
Burda 5. Gun embriyosu transfer edenler yok 5. Günde yok 6. Günde cikiyor diyorlar ya o herkeste ayni degil işte o yüzden erken test yapıp negatifi görünce umutsuzluğa kapılmayın bakın ben 9. Gun yaptim çıkmadı beta 2 çıktı ama 12. Gun degerim 167 çıktı

Kan verdim değerlerim yüksek çıktı cok şükür 🫶 ama benimki 12. Günde çıktı
9. Günde bile kan verdim çıkmadı
Burda 5. Gun embriyosu transfer edenler yok 5. Günde yok 6. Günde cikiyor diyorlar ya o herkeste ayni degil işte o yüzden erken test yapıp negatifi görünce umutsuzluğa kapılmayın bakın ben 9. Gun yaptim çıkmadı beta 2 çıktı ama 12. Gun degerim 167 çıktı
Çok şükür 😍 az önce yine yaptım ama malesef negatif biliyorum erken perşembe test günüm bekleyeceğiz bakalım.sizde sağ salim kavuşun insallah

Dün 10. Gün idi transfer olalı lekelenme geldi hala devam ediyor. Kan verdim negatif çıktı acaba pozitife döner mi yada neden lekelenme. Geldi

Back
X