- 20 Ekim 2025
- 48
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi eceeylul09
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz umarım Rabbım emeklerimizin karşılığında bizi müjdeler hayırlısıyla![]()
Test yaptınız mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz umarım Rabbım emeklerimizin karşılığında bizi müjdeler hayırlısıyla![]()
Test yaptınız mi
Çok merak ettim sizin testiniz nedir arttı mı koyulastimi sonra kırmızı cizgiAbla benimkinede bakarmısınız 5. Gün transferden sonra
Bende merak ediyorum bende transferimin 11. Günü bugün test verdim 29 çıktı doktorum kimyasal da olabilir yükselebilir de dediKizlar yazmadığım yer kalmadi ama kimseden de bi cevap gelmedi benin durumumu yaşayan veya bi bilgisi olan varsa lütfen cevap verebilir mi
Transferimden 9 gun sonra kan verdim 2 çıktı 12. Gunu kan verdim 167 çıktı 14. Gunu tekrar kan verdim 182 çıktı doktorumu aradim yükselme cok yavaş cumartesi tekrar kan verdi yarın tekrar kan vericem benim gibi yükselmesi yavaş olup sonra hızlı artan oldu mu korkuyorum biraz
InsAllah sizinkide yukseliBende merak ediyorum bende transferimin 11. Günü bugün test verdim 29 çıktı doktorum kimyasal da olabilir yükselebilir de dedisizin çok şükür yükselmiş bende pazar günü kan vericem inşallah benimde yükselir
![]()
Kanları aynı merkezde mü verdinizKizlar yazmadığım yer kalmadi ama kimseden de bi cevap gelmedi benin durumumu yaşayan veya bi bilgisi olan varsa lütfen cevap verebilir mi
Transferimden 9 gun sonra kan verdim 2 çıktı 12. Gunu kan verdim 167 çıktı 14. Gunu tekrar kan verdim 182 çıktı doktorumu aradim yükselme cok yavaş cumartesi tekrar kan verdi yarın tekrar kan vericem benim gibi yükselmesi yavaş olup sonra hızlı artan oldu mu korkuyorum biraz
EvetKanları aynı merkezde mü verdiniz
İşallah değeriniz artar
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alın bize de haber verinInsAllah sizinkide yukseli
Benimkinden de emin değilim yükselmiş ama sonra yükselmesi durmuş yarin belli olacak ne olacağı
Cok şükür değerlerim yükselmiş 889 çıktıİnşallah hayırlısıyla güzel haberler alın bize de haber verin
Çok sevindim gözünüz aydınCok şükür değerlerim yükselmiş 889 çıktı
Rabbim size hayırlısıyla guzel haberler almayı nasip etsin inşallahÇok sevindim gözünüz aydınbende yarın vereceğim inşallah yükselir dua edin lütfen bana da
![]()
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Rabbim size hayırlısıyla guzel haberler almayı nasip etsin inşallah![]()
Teşekkür ederim tek embriyoGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah.kaç embriyo transferi oldunuz
Kan verdim değerlerim yüksek çıktı cok şükürKonuyu acan arkadaş test görüntünüz silikti sonra ne oldu acaba ? M mardiNlii47
Çok şükürKan verdim değerlerim yüksek çıktı cok şükürama benimki 12. Günde çıktı
9. Günde bile kan verdim çıkmadı
Burda 5. Gun embriyosu transfer edenler yok 5. Günde yok 6. Günde cikiyor diyorlar ya o herkeste ayni degil işte o yüzden erken test yapıp negatifi görünce umutsuzluğa kapılmayın bakın ben 9. Gun yaptim çıkmadı beta 2 çıktı ama 12. Gun degerim 167 çıktı
Amin insAllah Rabbım size de guzel haberler almayı nasip etsin inşallahÇok şüküraz önce yine yaptım ama malesef negatif biliyorum erken perşembe test günüm bekleyeceğiz bakalım.sizde sağ salim kavuşun insallah
İki gün arayla sağlıklı beta arttı 5. Haftama girdim daha doktora gitmedim haftaya gideceğim aşırı bel ağrılarım oluyorKonuyu acan arkadaş test görüntünüz silikti sonra ne oldu acaba ? M mardiNlii47