• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gün embriyosu

16 Ekim Perşembe 5. Gun dondurulmuş embriyo transfer oldum bugün 5. Günüm dün Kasık ağrım oldu biraz bugün test yaptım negatif çıktı erken mi test yaptim pozitif e döner mi
Bu ilk denemem
Bende 16 Ekim'de oldum👏tek mi çift mi embriyo sayiniz
Benimde tek belirtim bel ağrımm erken gebelikte düşük ihtimal çıkabilir normal testte bence çıkmaz

Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz umarım Rabbım emeklerimizin karşılığında bizi müjdeler hayırlısıyla 🤲🏻🐣
Cok erken bende 4.gun yapmıştım çıkmadı 5.gun cok cok silik çıkmıştı kan verdim 7.le ogre mistik oğlusumu 😊 6.gunu bekleyin en erken 5.gun embiryosu iicn varsa 6.gunde çıkıyor silikte olsa rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın bekleyen herkes pozitif haberini alsın inslh 🤲

A
Cok erken bende 4.gun yapmıştım çıkmadı 5.gun cok cok silik çıkmıştı kan verdim 7.le ogre mistik oğlusumu 😊 6.gunu bekleyin en erken 5.gun embiryosu iicn varsa 6.gunde çıkıyor silikte olsa rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın bekleyen herkes pozitif haberini alsın inslh 🤲
Amin inşallah Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin 🌸🤲🏻

16 Ekim Perşembe 5. Gun dondurulmuş embriyo transfer oldum bugün 5. Günüm dün Kasık ağrım oldu biraz bugün test yaptım negatif çıktı erken mi test yaptim pozitif e döner mi
Bu ilk denemem
Bence çok erken en azından 7. Günü bekleyin :) ve o da anca erken gebelik testlerinden alın bakın

6 Ekim günü 5. Gün embriyosu transfer oldum ama bi belirti yaşamıyorum (biliyorum hiç bi belirti olmaması da normal bi durum,hatta bu kadar kendimi de dinlemem lazım 😆)benimle aynı gün transfer olanlar var mı ne durumdasınız ya da test sonucunu bekleyenler var mı ?
1000131400.webp

Eklentiler

• 1000131399.webp
    1000131399.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 115
Allah razı olsun inşallah abla çok erken yaptım biliorum ama inşallah gün geçtikçe artar dua edin ne olur

Artar cnm Allahin izniyle merk etme bende oğlumu 5.gun öğrenmiştim silik çizgiyle kan verdim 7.94 felan çıkmıştı şuan 11 aylık 😊
Rabbim size bağışlasın inşallah rabbim isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın yaşım 25 ve tüp bebek gerçekten maddi manevi çok zor ben bu kadar zor olacagını düşğnmemiştim yterki bebeğim benimle olsun herşeye değer

Rabbim size bağışlasın inşallah rabbim isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın yaşım 25 ve tüp bebek gerçekten maddi manevi çok zor ben bu kadar zor olacagını düşğnmemiştim yterki bebeğim benimle olsun herşeye değer
Amin inslh cnm sag saglim kucağına al bekleyen herkeste

Ben de sizinle aynı gün transfer oldum. Yalnız bugün 4. Günümüz, transfer günü sayılmıyor. Bu sabah ben de yaptım sırf meraktan, benim de tek çizgi ama çook erken olduğu için hiç moral bozmadım, siz de bozmayın :)
Ben 8. Günde kan verdim ama negatif çıktı pazartesi tekrar kan vericem yükselir mi acaba ya

Ben 8. Günde test yaptim ama yine çıkmadı yarın 12. Gun oluyor gidip kan vereceğim cikar mi bilmiyorum Allahim hayırlısıyla nasip etsin

Back
X