• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gün embriyosu

16 Ekim Perşembe 5. Gun dondurulmuş embriyo transfer oldum bugün 5. Günüm dün Kasık ağrım oldu biraz bugün test yaptım negatif çıktı erken mi test yaptim pozitif e döner mi
Bu ilk denemem
Bende 16 Ekim'de oldum👏tek mi çift mi embriyo sayiniz
Benimde tek belirtim bel ağrımm erken gebelikte düşük ihtimal çıkabilir normal testte bence çıkmaz

Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz umarım Rabbım emeklerimizin karşılığında bizi müjdeler hayırlısıyla 🤲🏻🐣
Cok erken bende 4.gun yapmıştım çıkmadı 5.gun cok cok silik çıkmıştı kan verdim 7.le ogre mistik oğlusumu 😊 6.gunu bekleyin en erken 5.gun embiryosu iicn varsa 6.gunde çıkıyor silikte olsa rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın bekleyen herkes pozitif haberini alsın inslh 🤲

A
Cok erken bende 4.gun yapmıştım çıkmadı 5.gun cok cok silik çıkmıştı kan verdim 7.le ogre mistik oğlusumu 😊 6.gunu bekleyin en erken 5.gun embiryosu iicn varsa 6.gunde çıkıyor silikte olsa rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın bekleyen herkes pozitif haberini alsın inslh 🤲
Amin inşallah Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin 🌸🤲🏻

16 Ekim Perşembe 5. Gun dondurulmuş embriyo transfer oldum bugün 5. Günüm dün Kasık ağrım oldu biraz bugün test yaptım negatif çıktı erken mi test yaptim pozitif e döner mi
Bu ilk denemem
Bence çok erken en azından 7. Günü bekleyin :) ve o da anca erken gebelik testlerinden alın bakın

Back
X