Belirti aramamaya çalışıyorum tatlım . Ama bazı bazı batma mı desem ne biliyim bişeyler oluyo karnımda. Hatta o zamanlarda bile duamı edip hemen dikkatimi dağıtıyorum. Nelere dikkat ediyorum ilaçlarıma. Çünkü Dr um sadece onlara dikkat et dedi. İlk 3 gün tutundu tutundu yoksa bişey olmaz yatman gebeliğine bi faktör değil dedi. Eşim şehirdışında anneler bilmiyo. Dün sabah kayınvalidemle sabahki işleri hallettim dışarda. Çok dolaşmadım da, oturduk yemek yedik falan. Akşam hoop dürttüler Dr U arayıp izin alıp kardeşimi Karabük'e bırakmaya geldim annemlerle. Önde konsola uzattım ayaklarımı kabak çekirdeğiyle ananası yanıma aldım geldim.Şuanda ordaym kahvaltı sonrası gezi programı yapıyoruz akşam geri döncez. 2 saatlik yol. Doktorum mutlu ol dedi:))) kendimi hırpalamıyorum ters harekette yok, Rabbim izin verir de hamile olursam zaten platesime de gidicem diyetimi de yapıcam gezmelere de gidicem ben öyle bi gebe olmak istiyorum tabii rabbimin izniyle. Anlayacağın günlük hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Ha bu arada gerçekleşsin gebelik herkesin haberi olsun naz hakkımı da hepsine tek tek kullanıcam:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi