Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç embriyo transfer edildi kaçı tuttuBennn qnne olmam imkansız denildigj halde çok şükür
harika negzel kac aylık cinsiyet belli oldumu5AA dondurulmuş bir tane 5. Gün embriyosu ve sonuç pozitif
Merhaba kendimde soru açmıştım ozaman bende sana yardımcı olmak isterim asla düşünmemeye çalış oyun oyna kitap oku sağlıklı beslen ben 3 gün ful yattım sonra akışına bıraktım çünki ilk bebegimi 4 bck aylık kanamadan erken su gelmesi kaybettim şimdi 6 haftalık blast 2 embriyo evdeyim yatıp kalkıyorum arada dışarı cıkıp yürüyorum sigarayı bırakamadım ama yogurt yiyorum Allahım hepimize saglıklı sıhatli evlat nasip etsn5. gün dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar varmı transferden sonra neler yaptınız
Henüz 2 aylık cinsiyet belli değil. Transferden öncede sonrada hâlen kullandıklarım, progestan iğne ve fitil, estrofem, duphaston, coraspirinharika negzel kac aylık cinsiyet belli oldumu
birde transferden önce ve snra hangi ilaçları kullandınız
2side tuttumu acabaMerhaba kendimde soru açmıştım ozaman bende sana yardımcı olmak isterim asla düşünmemeye çalış oyun oyna kitap oku sağlıklı beslen ben 3 gün ful yattım sonra akışına bıraktım çünki ilk bebegimi 4 bck aylık kanamadan erken su gelmesi kaybettim şimdi 6 haftalık blast 2 embriyo evdeyim yatıp kalkıyorum arada dışarı cıkıp yürüyorum sigarayı bırakamadım ama yogurt yiyorum Allahım hepimize saglıklı sıhatli evlat nasip etsn
ilkinde çok mu yoruldunuz çalışıyormusunMerhaba kendimde soru açmıştım ozaman bende sana yardımcı olmak isterim asla düşünmemeye çalış oyun oyna kitap oku sağlıklı beslen ben 3 gün ful yattım sonra akışına bıraktım çünki ilk bebegimi 4 bck aylık kanamadan erken su gelmesi kaybettim şimdi 6 haftalık blast 2 embriyo evdeyim yatıp kalkıyorum arada dışarı cıkıp yürüyorum sigarayı bırakamadım ama yogurt yiyorum Allahım hepimize saglıklı sıhatli evlat nasip etsn
Henüz gitmedim bakmaya alttan baktırmak istemiyorum çünki Allahım tez zamanda hepimize sağlıcakla bebek ve kucagımıza almayı nasip etsin2side tuttumu acaba
Aksine işimden ayrıldım full yattım ama yaşayacagı varsa hepsi bahane olumlu düşünmek cok cok iyiilkinde çok mu yoruldunuz çalışıyormusun
Merhaba tup bebekle hamile kaldım 8.haftadayim bende sigara içiyorum bir türlü bırakamıyorum ve çok vicdan azabı çekiyorum siz günde kaç dal içiyorsunuz daha önce çok ağır bir marka kullanıyordum şimdi en hafifinden içmeye çalışıyorum ve hiç zevk vermiyor bir yandan da bu vicdan azabı beni öldürüyor 23 senedir iciciyim destek almama rağmen birakamadimMerhaba kendimde soru açmıştım ozaman bende sana yardımcı olmak isterim asla düşünmemeye çalış oyun oyna kitap oku sağlıklı beslen ben 3 gün ful yattım sonra akışına bıraktım çünki ilk bebegimi 4 bck aylık kanamadan erken su gelmesi kaybettim şimdi 6 haftalık blast 2 embriyo evdeyim yatıp kalkıyorum arada dışarı cıkıp yürüyorum sigarayı bırakamadım ama yogurt yiyorum Allahım hepimize saglıklı sıhatli evlat nasip etsn
inş bırakırsını çünkü plesanta ilerleyen haftalarda yaslanma riski olablr okdr dikkat ettim ilk gebelikte 30 lu haftalarda yaslandı 36 da doğduMerhaba tup bebekle hamile kaldım 8.haftadayim bende sigara içiyorum bir türlü bırakamıyorum ve çok vicdan azabı çekiyorum siz günde kaç dal içiyorsunuz daha önce çok ağır bir marka kullanıyordum şimdi en hafifinden içmeye çalışıyorum ve hiç zevk vermiyor bir yandan da bu vicdan azabı beni öldürüyor 23 senedir iciciyim destek almama rağmen birakamadim
Ben saymadım ama kırıp 3 4 sefer cekip atıyorum muhtemelen 5 tane kırıp içiyomdur napcam bilemiyorum sakız yürüme her yolu denedim bende 16 senedir ilkinde azaltmıştım bırakmıştım ama bunda bilmiyorum heralde kendimi şartlandıracam 3 kere kırmaya tütün içiyordum bugün ilk defa slim aldım bitirmeye çalışmak içinMerhaba tup bebekle hamile kaldım 8.haftadayim bende sigara içiyorum bir türlü bırakamıyorum ve çok vicdan azabı çekiyorum siz günde kaç dal içiyorsunuz daha önce çok ağır bir marka kullanıyordum şimdi en hafifinden içmeye çalışıyorum ve hiç zevk vermiyor bir yandan da bu vicdan azabı beni öldürüyor 23 senedir iciciyim destek almama rağmen birakamadim
Merhaba bende 18 mayısta transfer oldum bütün tedavi aşamalarında içmeye devam ettim en son paketi 17 mayısta aldım son bir dal kaldı transfer gününün sabahında içtim yola çıktım sonrasında paket almadım 5 gündür içmiyorum evet sigarasızlık ara sıra vuruyor ama elimi karnıma koyduğumda unutuyorum sonucum ne olur bilmiyorum ama sonrasında vicdan azabı duymak istemiyorum bence sizde bırakın varlığını öğrenmişsiniz üstelik başka şeylere yönelinMerhaba tup bebekle hamile kaldım 8.haftadayim bende sigara içiyorum bir türlü bırakamıyorum ve çok vicdan azabı çekiyorum siz günde kaç dal içiyorsunuz daha önce çok ağır bir marka kullanıyordum şimdi en hafifinden içmeye çalışıyorum ve hiç zevk vermiyor bir yandan da bu vicdan azabı beni öldürüyor 23 senedir iciciyim destek almama rağmen birakamadim