• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gun embriyosu ile cogul gebek kalanlar

Merda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
7
13
88
43
Merhabalar
9 Eylul de 5. Gun embriyosu transfer edildi 23 de degerim 3490 cikmisti doktorum cok yuksek ikiz olabilr demisti ama kontrol icin 7. hafta cagirdi dun kanamam oldugundan erken gittim ve 3 uz gebelik oldugunu soyledi 👶👶👶
5. gun embriyolarinda ikiz olma ihtimali %30 dur daha fazlasina ihtimal yokmus ama heryerde bu sekilde yaziyor 😳 dun saskinlikla doktorada bisey sormak aklima gelmedi
5. gun embriyosu ile cogul gebelik yasayanlar tecrubelerinizi paylasirmisiniz 🙏

Merhabalar
9 Eylul de 5. Gun embriyosu transfer edildi 23 de degerim 3490 cikmisti doktorum cok yuksek ikiz olabilr demisti ama kontrol icin 7. hafta cagirdi dun kanamam oldugundan erken gittim ve 3 uz gebelik oldugunu soyledi 👶👶👶
5. gun embriyolarinda ikiz olma ihtimali %30 dur daha fazlasina ihtimal yokmus ama heryerde bu sekilde yaziyor 😳 dun saskinlikla doktorada bisey sormak aklima gelmedi
Hayırlı olsun çift embryo mu transfer edilmişti

• Beğen
Reactions: H M
Tesekkurler
Evet cift embriyo
Hayırlı olsun canım. Demekki embriyolardan biri tek yumurta ikizine dönmüş. Bana da çift transfer yapıldı doktor böyle bi ihtimalin çok nadir olduğunu söylemişti demekki varmış gerçek hayatta örnekleri. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😇💕

Hayırlı olsun canım. Demekki embriyolardan biri tek yumurta ikizine dönmüş. Bana da çift transfer yapıldı doktor böyle bi ihtimalin çok nadir olduğunu söylemişti demekki varmış gerçek hayatta örnekleri. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😇💕
Tesekkur ederim 🥰
Aslinda doktorumuza sormustuk biz, esimin de benim de ailesinde ikiz var cift embriyo ucuz yada dorduz olurmu diye sordugumuzda “size buyuk ikramiye cikmasi gibi bi ihtimal “ demisti 🙈 bugun tum sans oyunlarini oynamayi planliyoruz 🤪

Aslin da doktorum bu durumdan cok memnun degil dun kanamam oldugundan cok tedirgindim bundan dolayi cok detayli konusmadik ama ucuz ve fazlasi gebeliklerde erken dogum, bebeklerin gelisimi, ve tum bebekleri kaybetme (allah korusun) gibi riskler cok yuksek 😢 darisi basina derken bunlari da bil istedim 😉🙋‍♀️

Allah sağlıkla hepsini kucağına almayı nasip etsin sağlıklı olsunlarda

Aslin da doktorum bu durumdan cok memnun degil dun kanamam oldugundan cok tedirgindim bundan dolayi cok detayli konusmadik ama ucuz ve fazlasi gebeliklerde erken dogum, bebeklerin gelisimi, ve tum bebekleri kaybetme (allah korusun) gibi riskler cok yuksek 😢 darisi basina derken bunlari da bil istedim 😉🙋‍♀️
Bu riskler tek bebektede var Allah onlara rizik nasip etmişse hic bisey olmaz

• Beğen
Reactions: H M
Bana doktorum üçüz dördüz gibi durumlarda gebeliklerden birini sonlandırma durumunda kalabiliriz demişti. Sizin doktorunuz ne dedi üçüz gebelik hakkında ?

Gebelikte her zaman risk var gerçi tek te olsa ikiz de olsa hep endişeli geçiyor hamilelik.

Yabanci bir aile var 5iz kizlari var bak hepside masallah buyudu benim tek bebekti ömru yokmus yasamadi

Merhabalar
darısı başıma

Bana doktorum üçüz dördüz gibi durumlarda gebeliklerden birini sonlandırma durumunda kalabiliriz demişti. Sizin doktorunuz ne dedi üçüz gebelik hakkında ?
Bize de bunu ima etti ama henuz konusmak icin erkenmis onumuzdeki haftalarda belli olacak

Back
X