Ben sürekli kanamalı olan 5 aylık hamileyim kızım olacakSalı günü 5. Günü embriyosu ââ kalite embriyo transfer oldum fakat transferden 3 gün sonra çok hafif bir lekelenmem oldu sonrasındaki günün akşamı yine çok hafif pembe şuan 5. Gunum ara ara yine lekelenme oluyor ve kramplarim oluyor doktora sorduğumda pek birşey demiyor ilk cocugim tüp bebek onda hiç birşey yaşamadım çok normal hayatına devam ediyordum fakat bunda çok ağrım var ve lekelenmem oluyor böyle olup pozitif sonuç gören varmı.
Ciddi misiniz transferden sonra mı öyle kanama yaşayıp hamileliğiniz devam etti maşallahBen sürekli kanamalı olan 5 aylık hamileyim kızım olacak
Hemde ne kanamalar Allah nasip edince oluyor doktor bile başka embriyon var demişti o bile düştü dedi bı baktık orda gayet saglikliCiddi misiniz transferden sonra mı öyle kanama yaşayıp hamileliğiniz devam etti maşallah
Ay umut oldun bana canım. Benim de çok olmasa da sürekli kanama ve lekelenmelerle geçiyor. Birkaç kez hastanede yattım. Bebek ve gelişimi iyi çok şükür ama sürekli kanama alanı var. Sende de var mıydı kanama alanlarıBen sürekli kanamalı olan 5 aylık hamileyim kızım olacak
Vardı zamanla kayboldu cnm korkmaAy umut oldun bana canım. Benim de çok olmasa da sürekli kanama ve lekelenmelerle geçiyor. Birkaç kez hastanede yattım. Bebek ve gelişimi iyi çok şükür ama sürekli kanama alanı var. Sende de var mıydı kanama alanları
Ya maşallah size ve yavrunuza sağlıkla kucaginiza alın inşallahHemde ne kanamalar Allah nasip edince oluyor doktor bile başka embriyon var demişti o bile düştü dedi bı baktık orda gayet saglikli
Peki çok büyük müydü acaba ben çok korkuyorum açıkçasıVardı zamanla kayboldu cnm korkma
Valla baya büyüktü hastanede bile yattım progestani eksik etmeyinPeki çok büyük müydü acaba ben çok korkuyorum açıkçası
Benim bir buçuk santim ama korkuyorum umarım kötü bir şey olmazValla baya büyüktü hastanede bile yattım progestani eksik etmeyin
olumsuz konusmayın ve düşünmeyin kaç haftalık sizinBenim bir buçuk santim ama korkuyorum umarım kötü bir şey olmaz
Şu an 11+0 ama 5+3ten beri sürekli kanama alanı oluyor sonra bitiyor. Yine başlıyor. Doktor da sebebini anlamadı. Kan sulandırıcı da kesildi ama devam ediyor malesefolumsuz konusmayın ve düşünmeyin kaç haftalık sizin
Dusseydi şimdiye düşerdi kafana takmaŞu an 11+0 ama 5+3ten beri sürekli kanama alanı oluyor sonra bitiyor. Yine başlıyor. Doktor da sebebini anlamadı. Kan sulandırıcı da kesildi ama devam ediyor malesef
Bidaha ne zaman kan sulandırıcı başladınız şuan bende 10 gündür içmiyorum ama doktor ne zaman başlıcamıda söylemediŞu an 11+0 ama 5+3ten beri sürekli kanama alanı oluyor sonra bitiyor. Yine başlıyor. Doktor da sebebini anlamadı. Kan sulandırıcı da kesildi ama devam ediyor malesef
Başlamadım canım 5+3te kestik şu an 15+5 kullanmıyorum kullanmayacam da öyle dedi doktorumBidaha ne zaman kan sulandırıcı başladınız şuan bende 10 gündür içmiyorum ama doktor ne zaman başlıcamıda söylemedi
Peki kan pıhtılaşma için test yaptırdılar mıBaşlamadım canım 5+3te kestik şu an 15+5 kullanmıyorum kullanmayacam da öyle dedi doktorum
Hayır özel olarak bir test yapılmadı. Ama rutin kanlarda pıhtılaşma ile ilgili birkaç değer var onlara baktı doktorum ve bir daha baslamicaz kan sulandırıcıya dediPeki kan pıhtılaşma için test yaptırdılar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?