5.gün embriyosu lekelenme

gogolke

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
6
1
1
28
Salı günü 5. Günü embriyosu ââ kalite embriyo transfer oldum fakat transferden 3 gün sonra çok hafif bir lekelenmem oldu sonrasındaki günün akşamı yine çok hafif pembe şuan 5. Gunum ara ara yine lekelenme oluyor ve kramplarim oluyor doktora sorduğumda pek birşey demiyor ilk cocugim tüp bebek onda hiç birşey yaşamadım çok normal hayatına devam ediyordum fakat bunda çok ağrım var ve lekelenmem oluyor böyle olup pozitif sonuç gören varmı.

Salı günü 5. Günü embriyosu ââ kalite embriyo transfer oldum fakat transferden 3 gün sonra çok hafif bir lekelenmem oldu sonrasındaki günün akşamı yine çok hafif pembe şuan 5. Gunum ara ara yine lekelenme oluyor ve kramplarim oluyor doktora sorduğumda pek birşey demiyor ilk cocugim tüp bebek onda hiç birşey yaşamadım çok normal hayatına devam ediyordum fakat bunda çok ağrım var ve lekelenmem oluyor böyle olup pozitif sonuç gören varmı.
Ben sürekli kanamalı olan 5 aylık hamileyim kızım olacak

Şu an 11+0 ama 5+3ten beri sürekli kanama alanı oluyor sonra bitiyor. Yine başlıyor. Doktor da sebebini anlamadı. Kan sulandırıcı da kesildi ama devam ediyor malesef
Bidaha ne zaman kan sulandırıcı başladınız şuan bende 10 gündür içmiyorum ama doktor ne zaman başlıcamıda söylemedi

benim de transferin 4.günü kanamam olmuştu, doktor bu beklemediğimiz bişey demişti ama pozitifi gördük çok şükür

Back
X