Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yardımcı olur musunuz. 5. Gün embriyosu transfer edildi. 10. Gün değerim pozitif çıktı. Şuan 18. Günüm kahverengi akintilarim geliyor normal midir. Bu durumu yasayan var mi
Kızlar yardımcı olur musunuz. 5. Gün embriyosu transfer edildi. 10. Gün değerim pozitif çıktı. Şuan 18. Günüm kahverengi akintilarim geliyor normal midir. Bu durumu yasayan var mi
Canım benim de buğün 1. Ayım 29 martta tranfer oldum dün gece kasılmalarım oldu geceleri kendimi genleştirirken buldum hemşireye mesaj attım durumu anlatıp muayene olmama gerek var mj dedim hemşire bana cevap olarak kanama olmadığı sürece muayeneye gerek yok dedi ben senin yerinde olsam bi muayene olurdum