5.gün embriyosu transferi

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.925
3.383
133
27
Merhabalar şimdiden ne bu telaş ne bu acele diyebilirsiniz haklısınız ama acayip heyecanliyim :) yarın 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transferim var Allah nasip ederse doktorun önerdiği test günü 10.gün ama 7-8. Gunlerde yapsam çıkar mi sonuç acaba ??

Hayırlı olsun şimdiden. Stres yapmayın vücudunuz kasılmasın. İdrar testinde 7.-8. günlerde görünür. Allah gönlünüze göre versin. İlk denemeniz galiba.

Hayırlı olsun şimdiden. Stres yapmayın vücudunuz kasılmasın. İdrar testinde 7.-8. günlerde görünür. Allah gönlünüze göre versin. İlk denemeniz galiba.
Inşallah çok teşekkür ederim :) yarın olacağı için haftaya cuma yapma kararı aldim inşallah:) 2. Denemem ama ilkinde transfer aşamasına gidememistim

Hadi hayırlısı bakalm canım inşaşlh Rabbim. Gönlüne göre versn ben 6.gün yaptm testi silik cıkti 8. Gün yine yaptm daha belirgin Di çok şükür 9. Haftamızdayız

Hadi hayırlısı bakalm canım inşaşlh Rabbim. Gönlüne göre versn ben 6.gün yaptm testi silik cıkti 8. Gün yine yaptm daha belirgin Di çok şükür 9. Haftamızdayız
Mrb Benimde yarin 6.gunum acaba bende yapsam cikarmi.5.gun embriyosj transfer edildi pazartsi gunu

Merhaba canım öncelikle hayırlısıyla güzel haberleri alırsın inşallah ama çok stres iyi değil transferin bir olsun bir bekleme sürecine gir stres hormonlarının düşük olması gerekiyor ki rahime tutunsun 9.gün kanda ben yaptırmıştım belli olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…