O zaman 6.güne Benimkinin de etkisi geçer yaparım testBenimkide taze transfer idrarda negatif gordum ama 5. Ve 7. Gunler de bende vuruldum catlatma ıgnesınden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman 6.güne Benimkinin de etkisi geçer yaparım testBenimkide taze transfer idrarda negatif gordum ama 5. Ve 7. Gunler de bende vuruldum catlatma ıgnesınden
O zaman 6.güne Benimkinin de etkisi geçer yaparım test
Naptın merak ettim. Test yaptırdınmı canım?Selam kızlar 5. Gün embriyosu 2 tane transfer oldu 10 gün test yapabileceğimi soledı Dr cumartesi gunune denk gelıo
Ben tabı bu arada bos durmadım
5. Gün erken cıkan testlerden aldım yaptım negatif tek kırmızı
7.gün yanı bugun ucuz 5 TL lık testlerden yaptım sonuc yine negatıf tek kırmızı
Gelelım soruma
Yarın 8. Gün testi yaptırsam mı
Yoksa 9.gün cuma gunu mu yaptırsam
Oda olmadı 12. Gün pazartesi mi yaptırsam
İki evde yaptığım idrar testleri cok moralimi bozdu o yuzden sizlerden fıkır istiyorum beklemek cok zor bu arada
Hadi hayırlısıYaptırdım hala bekliyorum olecem beklemekten
Tüp bebek aşaması hıc bısey degılmıs bugun bunu anladımHadi hayırlısı![]()
Tüp bebek aşaması hıc bısey degılmıs bugun bunu anladım
Ayy inşallah inşallah güzel sonuçlar alırsınYaptırdım hala bekliyorum olecem beklemekten
Cıkmadı canımZeynep sonuç cıktı mi..
Hayırdır inşallah bekliyoruz
Cıkmadı canım
Bence sonuç çıkmadı diyorTest gününde tekrar yaparsin..
Moralini bozma daha gününe var sonucta![]()
Bu testin sonucu cıkmadı henuz...Test gününde tekrar yaparsin..
Moralini bozma daha gününe var sonucta![]()
Ayy canim özür dilerim..Bu testin sonucu cıkmadı henuz...
Dr bir suru ek testler yaptırmıs
Kısmı cıkmıs tanı beta sonc yok tek
Onemlı degil canımAyy canim özür dilerim..
yanlış Anlamışım![]()
Benimde 5. Gün dondurulmuş var transfer oldum kalitesi 4bc ama ben anlamıyorum ne demek oluyo bu kalite biliyormusunkızlar, benim pgt yapılmış, dondurulmuş bir embriyom var. 5. gün blastı ama kalitesi 4ab.
5. günkalitesi 4ab olan var mı: )
bugün sordum, azcık fragmantasyonlu iyi bir embriyo dedi doktor ama hala tam bilemiyorum: )Benimde 5. Gün dondurulmuş var transfer oldum kalitesi 4bc ama ben anlamıyorum ne demek oluyo bu kalite biliyormusun![]()
Merhaba benimde dondurulmuş bir tek 4bc emnriyo var doktorum onu transfer edelim diyor , benim 2. Denemembugün sordum, azcık fragmantasyonlu iyi bir embriyo dedi doktor ama hala tam bilemiyorum: )