- 28 Mart 2018
- 750
- 473
- 103
- 37
- Konu Sahibi Hiranur3434
Kizlar 5 gun embrysu koyup.tutan varmi ve genelde kac.hucreli.olmalari lazm.ve kac hucreli oluyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok benim 3.gun embriyosuydu AfillimBeth18 canim senin 5.gun diye hatırlıyorum.
Hira senin bugün 3.gün degilmi kac tane varmıs sordun mu?Kizlar 5 gun embrysu koyup.tutan varmi ve genelde kac.hucreli.olmalari lazm.ve kac hucreli oluyorlar
Cnm 3 tane varms.iyi gdiomus 4 hucreli.cuma tranSfer.olcak.cnm 2.tanesi cok.iyi dedi.ama yarn.gene arcm hergun arayp.blgi.aliomHira senin bugün 3.gün degilmi kac tane varmıs sordun mu?
yok benim 3.gun embriyosuydu Afillim
Ayyy hadi inşalllah canm benim güzel bi haber bekliyorum sendenCnm 3 tane varms.iyi gdiomus 4 hucreli.cuma tranSfer.olcak.cnm 2.tanesi cok.iyi dedi.ama yarn.gene arcm hergun arayp.blgi.aliom
4.gun oluyor canim inslaalh senin icin hayirli bi sekild esonuclanirBeth18 cnm pazartsi.toplanip cuma trasnfer.olunca.kacnci.gun.embryosu.oluyor
Saol canimin.ici insalhhhh dualarnzi esirgemeyin nolur hersey duayla rabbim cuma gunu.hurmetne.yuzume.guler insalhAyyy hadi inşalllah canm benim güzel bi haber bekliyorum senden
Cok.saol canm cok tesekkrler alah razi olsun : ) hayirli gecelr4.gun oluyor canim inslaalh senin icin hayirli bi sekild esonuclanir
Cnm sen nerde yaptırdın tüp bebeğini, ne kadar tuttu toplamda?Cok.saol canm cok tesekkrler alah razi olsun : ) hayirli gecelr
merhaba cnim,nasilsin? 11nisanda Kaan hocadan cvp bekliyorduk. ama ne gelen ne giden var.ne yapmam lazım?Ayyy hadi inşalllah canm benim güzel bi haber bekliyorum senden
Sekreteriyle görüş cnm ertesi gün dönüş yapıyormerhaba cnim,nasilsin? 11nisanda Kaan hocadan cvp bekliyorduk. ama ne gelen ne giden var.ne yapmam lazım?