5 gun emrıyo dondurmus olupta transfer olanları yardımm

zenan6161

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
161
71
48
34
5.gun emrıyo transfer olupta sonuc alan yada transfer olmus olan varmı dondurma ıslemi çözunce bı sorun cıktımı yardım EDERMİSİNİZ

5.gun emrıyo transfer olupta sonuc alan yada transfer olmus olan varmı dondurma ıslemi çözunce bı sorun cıktımı yardım EDERMİSİNİZ
Biz 2.tane 5.gun dondurulmuslari coZdurdgmzde biri dgerinden daha iyiydi ikisi transfer edildi biri zaten cok iyi degl dmslerdi tutmadi negatif aldim ilk denememde

Canım benım 3 uncu dondurulmusum 2 sı tuttu ama sonr akaybettım çözülürken bı problem olmuyor aksına dondurulmus rahım daha ıyı hale getırebıldıgı ıcın daha avanatjlı

Canim benimde 5. Gün dondurulmuslarla hamileyim cok sükür bende transfer öncesi baya arastirdim vucut yorulmadigi icin dondurulmuslarla daha fazla sans deniyor.tabiki hepsi Rabbimden hakkinda hayirlisi olsun olumlu düşün insallah

Bende dondurulmuş 5. Gün embriyolarıyla ikiz hamileyim.merak etme dondurulmuş embiriyolarda başarı oranları taze embriyolar kadar hatta daha yüksek

Canim benimde 5. Gün dondurulmuslarla hamileyim cok sükür bende transfer öncesi baya arastirdim vucut yorulmadigi icin dondurulmuslarla daha fazla sans deniyor.tabiki hepsi Rabbimden hakkinda hayirlisi olsun olumlu düşün insallah
Kacinci denemenzdi canim

5. Pozitif tüp denememde hamileliğin devam ediyor.diğer pozitif 4 tüp denememde erken haftalarda gebelik devam etmedi
Hmm allahim kucagina almayi nasip etsin canim benm ilk denemem 5.gun olmasina ragmen tutmadi tutmamasi normalmi kotu brsey yoktur degilmi :KK17:

Hmm allahim kucagina almayi nasip etsin canim benm ilk denemem 5.gun olmasina ragmen tutmadi tutmamasi normalmi kotu brsey yoktur degilmi :KK17:
Hayır hayır yoktur içini ferah tut,bunda olmamıştır bidahakinde olur.benim birde arada negatif bir tüp denemem olmuştu taze embriyolar la ama onda sanırım ilaçlardan hormon seviyem yüksek çıkmıs

Hayır hayır yoktur içini ferah tut,bunda olmamıştır bidahakinde olur.benim birde arada negatif bir tüp denemem olmuştu taze embriyolar la ama onda sanırım ilaçlardan hormon seviyem yüksek çıkmıs
Bendede hormon seviyem yuksek cktigi icin 1ay snra verdiler canim dondurdular

Evet artık bu uygulama çok daha yaygın dinlenmiş vücutta dondurulmuş embriyoların tutunma şansı daha fazla sanırım

Kılzar benım de 5. gün embrıosu 6 günnn ... siz nezaman test yaptınız ıdrar yada kan... ilk 4 gun fecı agrım vardı artık yok ayy kafam cok karıstı 9 gun kan vermeyı planlıyorum

Back
X