- 1 Temmuz 2022
- 188
- 196
- 53
- 30
- Konu Sahibi Macengcans
-
Benimde 6. Gün akşam böyleydi canım, inşallah pozitif gibi duruyor istersen bi kan verKızlar, embriyo transferimin 8. Günü akşamı idrar testi yaptım prodoctor marka ancak çok silik çizgi çıktı. Forumda genelde 5. gün embriyosunda 5. gün test yapıldığında bu şekilde silik çıkanları gördüm hep. Bu nedenle sevinemedim pek. Şimdi ki sorum benim gibi olan var mı 8. gün bu şekilde silik çizgi görüp gebelik elde edeniniz var mı, bilginize çok ihtiyacım var
Gebeliğiniz hayırlı olsun, Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenimde 6. Gün akşam böyleydi canım, inşallah pozitif gibi duruyor istersen bi kan ver
Geçen yıl tam bu gün doğumdan sonra hastaneden çıkmıştım 31 haftalık erken doğum yaptım bebeğim küvezde kalmıştı ahh o zamanlara gittim çok şükür ki iyiyiz ve test konusunda 13 tane test yapmış biri olarak söylüyorum ki koyulaşma takip etmeye çalışıyordum sürekli hataymış bi yaptım koyu çıktı ertesi gün yaptım hafif silik çıktı betam düşüyor diye dünya strese girmiştim meğersem 2-3 katına çıkıyormuş o yüzden çizgi koyuluğuna çok takılmayın tecrübe ile sabit o mesajlarım bile duruyor arkadaşıma atmıştım testi sitem ediyordumKızlar, embriyo transferimin 8. Günü akşamı idrar testi yaptım prodoctor marka ancak çok silik çizgi çıktı. Forumda genelde 5. gün embriyosunda 5. gün test yapıldığında bu şekilde silik çıkanları gördüm hep. Bu nedenle sevinemedim pek. Şimdi ki sorum benim gibi olan var mı 8. gün bu şekilde silik çizgi görüp gebelik elde edeniniz var mı, bilginize çok ihtiyacım var
Çok teşekkür ederim içime su serptinizHiç öyle düşünme ben 9.günde yaptığım test silikti. 11.günde biraz daha koyulaştı ama hala koyu değil. İçin rahat olsun zamanla koyulaşacaktır.
Amiiin, Allah razı olsun çok teşekkür ederimGeçen yıl tam bu gün doğumdan sonra hastaneden çıkmıştım 31 haftalık erken doğum yaptım bebeğim küvezde kalmıştı ahh o zamanlara gittim çok şükür ki iyiyiz ve test konusunda 13 tane test yapmış biri olarak söylüyorum ki koyulaşma takip etmeye çalışıyordum sürekli hataymış bi yaptım koyu çıktı ertesi gün yaptım hafif silik çıktı betam düşüyor diye dünya strese girmiştim meğersem 2-3 katına çıkıyormuş o yüzden çizgi koyuluğuna çok takılmayın tecrübe ile sabit o mesajlarım bile duruyor arkadaşıma atmıştım testi sitem ediyordumhayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederimGebeliğiniz hayırlı olsun, Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbenim de çekincem tam olarak bu normalde 5. ya da 6. günde bu şekilde silik oluyor testler ben de 8. günde olunca sevinemedim pek
Bugün kan verdim sonucum 94,3 çıkmışÇok teşekkür ederimidrara geç karışıyor o yüzden silik olabilir, inşallah kanda sonucunuzuda Haber verin
Maşallah. Bak demiştm sana silik olması normal diyeBugün kan verdim sonucum 94,3 çıkmış
Aynı saatte aynı yerde 2 günde 1 verip artışı takip et canımBugün kan verdim sonucum 94,3 çıkmış
Evet ama insan korkuyor işteMaşallah. Bak demiştm sana silik olması normal diyebu değerlerde koyu çıkmıyor testler. Hayırlı olsun inşallah
Aynen öyle yapacağımAynı saatte aynı yerde 2 günde 1 verip artışı takip et canımbende 55le öğrenmiştim çok mutlu oldum
Merhaba kaçıncı günde 55 ile öğrenmiştnz. Bende 10.günde 56 ile öğrendm şu an iki katından fazla arttı. Sizinki nasıl ilerledi?Aynı saatte aynı yerde 2 günde 1 verip artışı takip et canımbende 55le öğrenmiştim çok mutlu oldum
6.gün 55le öğrendim 8. Gün 133, 10.gün 277 idiMerhaba kaçıncı günde 55 ile öğrenmiştnz. Bende 10.günde 56 ile öğrendm şu an iki katından fazla arttı. Sizinki nasıl ilerledi?
Merhaba bende 5. Gün embriyosu ile 8. Gün sabah test yaptım ekledım testi sizin testten daha netti ama hala kan vermedim bnce bu erken gebelık testlerı yanıltmaz bizi inşallah bende yarın kan vereceğim cıft yumurta transfer edıldı banaKızlar, embriyo transferimin 8. Günü akşamı idrar testi yaptım prodoctor marka ancak çok silik çizgi çıktı. Forumda genelde 5. gün embriyosunda 5. gün test yapıldığında bu şekilde silik çıkanları gördüm hep. Bu nedenle sevinemedim pek. Şimdi ki sorum benim gibi olan var mı 8. gün bu şekilde silik çizgi görüp gebelik elde edeniniz var mı, bilginize çok ihtiyacım var
Kesinlikle var görünüyor, hayırlı olsunMerhaba bende 5. Gün embriyosu ile 8. Gün sabah test yaptım ekledım testi sizin testten daha netti ama hala kan vermedim bnce bu erken gebelık testlerı yanıltmaz bizi inşallah bende yarın kan vereceğim cıft yumurta transfer edıldı bana
İnanın 4 yıllık evli olduğu için hala kan vermeyene kadar inanamıyorum ilk defa pozıtıfı gördümKesinlikle var görünüyor, hayırlı olsun
Size birşey sorabılır miyim birdeKesinlikle var görünüyor, hayırlı olsun
Bende pozitif olduğuna inanmalısın, tabi ki sorabilirsinSize birşey sorabılır miyim birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?