- Konu Sahibi Macengcans
Transfer günü e2 ile progesteron degerınız kaç çıktı sizin acabaSize birşey sorabılır miyim birde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer günü e2 ile progesteron degerınız kaç çıktı sizin acabaSize birşey sorabılır miyim birde
Transfer günü E2me bakılmadı sadece progestana bakıldı progestan değerim 30duTransfer günü e2 ile progesteron degerınız kaç çıktı sizin acaba
Ya benım 92 çıkmış ama gebelık testım pozıtıf çıktı yüksek degıl mıTransfer günü E2me bakılmadı sadece progestana bakıldı progestan değerim 30du
Transferden ıkı gün önce normaldı transfer günü bır kere de yukselmıs acaba doktorlar transfer ıcın mi yükseltıyorTransfer günü E2me bakılmadı sadece progestana bakıldı progestan değerim 30du
Onu bilmiyorum ancak sorun olsa doktorunuz transfer yapmazdı diye düşünüyorumTransferden ıkı gün önce normaldı transfer günü bır kere de yukselmıs acaba doktorlar transfer ıcın mi yükseltıyor
Degıl mıOnu bilmiyorum ancak sorun olsa doktorunuz transfer yapmazdı diye düşünüyorum
Aynen o yüzden hiç evrak yapmana gerek yok benceDegıl mı
Tebrik ederim benimde 8ve 9.gün belirginleşti şimdi ikizleri sallıyorum 2 aylık olacaklar büyük ihtimal sizinde ikiz olabilirMerhaba bende 5. Gün embriyosu ile 8. Gün sabah test yaptım ekledım testi sizin testten daha netti ama hala kan vermedim bnce bu erken gebelık testlerı yanıltmaz bizi inşallah bende yarın kan vereceğim cıft yumurta transfer edıldı bana
10 .gün kan verdim 228 12 . Gün 362 çıktı ıkı gün sonra tekrar vereceğim sözce nasıl değerlerTebrik ederim benimde 8ve 9.gün belirginleşti şimdi ikizleri sallıyorum 2 aylık olacaklar büyük ihtimal sizinde ikiz olabilir![]()
Çok güzel 5. Haftada belli olur keseniz hayırlı uğurlu olsun inşallah çok dikkat edin ailede herkese söylemeyin nazar olmasın umarım kucağınıza almak nasip olur10 .gün kan verdim 228 12 . Gün 362 çıktı ıkı gün sonra tekrar vereceğim sözce nasıl değerler
Amin Allah razı olsun inşallah bakalımÇok güzel 5. Haftada belli olur keseniz hayırlı uğurlu olsun inşallah çok dikkat edin ailede herkese söylemeyin nazar olmasın umarım kucağınıza almak nasip olur![]()
Bende 7 cı gun boyle çıkmışdı pozıtıf gıbıKızlar, embriyo transferimin 8. Günü akşamı idrar testi yaptım prodoctor marka ancak çok silik çizgi çıktı. Forumda genelde 5. gün embriyosunda 5. gün test yapıldığında bu şekilde silik çıkanları gördüm hep. Bu nedenle sevinemedim pek. Şimdi ki sorum benim gibi olan var mı 8. gün bu şekilde silik çizgi görüp gebelik elde edeniniz var mı, bilginize çok ihtiyacım var![]()