• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 5 gün gecikme, test negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

selamya

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
153
656
18
kızlar selam. 3 aydır korunmuyoruz. benim normalde hic gecikmem olmazdı. ama bu ay 5 gündür gecikme oldu. hic regl olacakmış gibi ağrım da olmadı. geceleri sol kasığımda batma gibi ağrı oluyor 2 gündür. bu sabah test yaptım negatif çıktı. bu durumda olup sonradan pozitife dönen oldu mu? geç döllenme olabilir mi yoksa umudumu yitirmeli miyim?

Benimde 7 günüm ve bnmkide negatif
1000043098.webp

yok canım 14 Eylül'de regl oldum
Bende 14 Eylül'de oldum hala kahverengi çamurumsu geliyor normalde koyu renkli kanama 4 .günde bitti aksi gibi işte hemen abdestlenemiyorum böyle gelince yani akıntı bitmeyince,ama akşam sürem doluyor mecbur gusül alicam,acaba ovulasyon testini yarın mi yapsam yoksa bir iki gün beklesem mi🤔flo uygulaması diyor ki bugün ve sonraki 3 gün en doğurgan gün diyor.. bakalım nasip kısmet 🤲🥹

Bende 14 Eylül'de oldum hala kahverengi çamurumsu geliyor normalde koyu renkli kanama 4 .günde bitti aksi gibi işte hemen abdestlenemiyorum böyle gelince yani akıntı bitmeyince,ama akşam sürem doluyor mecbur gusül alicam,acaba ovulasyon testini yarın mi yapsam yoksa bir iki gün beklesem mi🤔flo uygulaması diyor ki bugün ve sonraki 3 gün en doğurgan gün diyor.. bakalım nasip kısmet 🤲🥹
yarın başlayabilirsin

Back
X