5.gün iyi kalite embriyosu olup tutmayan, 3.gün embriyosu tutanlar

Lotuscicegi1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
73
33
38
35
Kalitesi çok iyi denildiği halde 5.gün embriyoları tutunamadı.Bu ay 2 tane 3.gün embriyosu transfer edilecek. Ben de biraz olsun umutlanmak istiyorum.Bu durumu yaşayan var mı?

Kalitesi çok iyi denildiği halde 5.gün embriyoları tutunamadı.Bu ay 2 tane 3.gün embriyosu transfer edilecek. Ben de biraz olsun umutlanmak istiyorum.Bu durumu yaşayan var mı?
Nasip kismet bu isler 5.gün iyi kalite embriyonun 9.haftada kalbi durdu. İkinci denemede 3.gün embriyosu transfer edildi 30.haftadan gidiyoruz. Bi tanidigimin orta kalite doktorun cok umut baglamadigi iki transferi de tuttu mesela

Nasip kismet bu isler 5.gün iyi kalite embriyonun 9.haftada kalbi durdu. İkinci denemede 3.gün embriyosu transfer edildi 30.haftadan gidiyoruz. Bi tanidigimin orta kalite doktorun cok umut baglamadigi iki transferi de tuttu mesela
Benimde 5 gun e transferim tutmadi bu sefer 1 tane 3 gun transferi oldum 6. Gunu insallah tutar

Benim 1. Denemem 5. Gün 5aa çok iyi kalite tutmadı. 2. Denemem 3. Gün orta kalite tuttu ama düşük oldu. Tutunduğu yerle alakalı..

benım bır arkadasımın 3.gun orta kalıtelı tek embrıyosu tuttu.Bu hafta doğuracaknasip meselesi canım 5.gun kalıtelı tutmuuo 3:gun orta kalıtelı tutuyorbunun bır ıstatıstıgı yok sen pozıtıf ol nasıbınde varsa tutunacaktır ınsallah

İnan 3.gun embriyoların daha iyi olabilir. Bu kalite değerlendirmeli hiç bilimsel gelmiyor bana. İçeriğini bilmiyorlar. Benim ilk denememde 3ab tutmadı. 2.denemde 3bb ve k1 denilen erken blast embriyom bile tuttu. O yüzden ben hiç inanmiyorum kalite işine.

Benim de 5. Gün kaliteli taze embriyo dış gebelikle sonlandı 3. Gün dondurulmuş embriyo tuttu. Oğluşumu kucağıma aldım çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.

Merhaba canım gebeliğin hayırlı olsun 3. Gün embriyosu transfer edilmiş kalitesi hakkında ne dediler sana bisey dediler mi benim de 3. Gün embroyosu transfer olcak

Benim de 5. Gün kaliteli taze embriyo dış gebelikle sonlandı 3. Gün dondurulmuş embriyo tuttu. Oğluşumu kucağıma aldım çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.
Canim merhaba bana da 3. Gün embriyo transfer edilecek sana kalite hakkında bisey dediler mi sen ekstra biseye dikkat ettin mi acaba bana da yardımcı olur musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…