- 11 Şubat 2018
- 73
- 33
- 38
- 35
- Konu Sahibi Lotuscicegi1
Kalitesi çok iyi denildiği halde 5.gün embriyoları tutunamadı.Bu ay 2 tane 3.gün embriyosu transfer edilecek. Ben de biraz olsun umutlanmak istiyorum.Bu durumu yaşayan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasip kismet bu isler 5.gün iyi kalite embriyonun 9.haftada kalbi durdu. İkinci denemede 3.gün embriyosu transfer edildi 30.haftadan gidiyoruz. Bi tanidigimin orta kalite doktorun cok umut baglamadigi iki transferi de tuttu meselaKalitesi çok iyi denildiği halde 5.gün embriyoları tutunamadı.Bu ay 2 tane 3.gün embriyosu transfer edilecek. Ben de biraz olsun umutlanmak istiyorum.Bu durumu yaşayan var mı?
Benimde 5 gun e transferim tutmadi bu sefer 1 tane 3 gun transferi oldum 6. Gunu insallah tutarNasip kismet bu isler 5.gün iyi kalite embriyonun 9.haftada kalbi durdu. İkinci denemede 3.gün embriyosu transfer edildi 30.haftadan gidiyoruz. Bi tanidigimin orta kalite doktorun cok umut baglamadigi iki transferi de tuttu mesela
benım bır arkadasımın 3.gun orta kalıtelı tek embrıyosu tuttu.Bu hafta doğuracakKalitesi çok iyi denildiği halde 5.gün embriyoları tutunamadı.Bu ay 2 tane 3.gün embriyosu transfer edilecek. Ben de biraz olsun umutlanmak istiyorum.Bu durumu yaşayan var mı?
İnşallah hayırlısıylabenım bır arkadasımın 3.gun orta kalıtelı tek embrıyosu tuttu.Bu hafta doğuracaknasip meselesi canım 5.gun kalıtelı tutmuuo 3:gun orta kalıtelı tutuyor
bunun bır ıstatıstıgı yok sen pozıtıf ol nasıbınde varsa tutunacaktır ınsallah
![]()
İnan 3.gun embriyoların daha iyi olabilir. Bu kalite değerlendirmeli hiç bilimsel gelmiyor bana. İçeriğini bilmiyorlar. Benim ilk denememde 3ab tutmadı. 2.denemde 3bb ve k1 denilen erken blast embriyom bile tuttu. O yüzden ben hiç inanmiyorum kalite işine.Kalitesi çok iyi denildiği halde 5.gün embriyoları tutunamadı.Bu ay 2 tane 3.gün embriyosu transfer edilecek. Ben de biraz olsun umutlanmak istiyorum.Bu durumu yaşayan var mı?
Merhaba canım gebeliğin hayırlı olsun 3. Gün embriyosu transfer edilmiş kalitesi hakkında ne dediler sana bisey dediler mi benim de 3. Gün embroyosu transfer olcakNasip kismet bu isler 5.gün iyi kalite embriyonun 9.haftada kalbi durdu. İkinci denemede 3.gün embriyosu transfer edildi 30.haftadan gidiyoruz. Bi tanidigimin orta kalite doktorun cok umut baglamadigi iki transferi de tuttu mesela
Canim merhaba bana da 3. Gün embriyo transfer edilecek sana kalite hakkında bisey dediler mi sen ekstra biseye dikkat ettin mi acaba bana da yardımcı olur musunBenim de 5. Gün kaliteli taze embriyo dış gebelikle sonlandı 3. Gün dondurulmuş embriyo tuttu. Oğluşumu kucağıma aldım çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.![]()
Okadar oldu ki canim inan hatirlamiyorumMerhaba canım gebeliğin hayırlı olsun 3. Gün embriyosu transfer edilmiş kalitesi hakkında ne dediler sana bisey dediler mi benim de 3. Gün embroyosu transfer olcak
Teşekkür ederim canimOkadar oldu ki canim inan hatirlamiyorum