Ben 2012 den beri ara ara doktora gidiyorum ameliyat etmek için çok doktor hevesliydi çünkü güzel bir vaka vardı ellerinde 5 yaşından beri taşıdğım kisti alacaklardı taa ki 20 yaşında 5-6 cm olan kist 15 cm olmuş 2025 de ameliyat oldum. Ona da güvendiğim benim başka hastalığımı tedavi eden doktora oldum keşke başka doktora gitseydim kapalı olurdum. O doktor bana ameliyattan 10 gün sonra karnımın içini anlattı. Elime rapor vermemişlerdi. Bana tek çare tüp bebek dedi hemen bir şehirde bilindik hastaneyi söyledi beynimden vurulmuşa döndüm. Arkasından erkek iyi bir doktora gittim adam sırf ona ameliyat olmadığım için ilaçla tedavi deneyelim dedim ultrasonla yalap şalap bakarak geçmiş ameliyatımı dinlemeden bana bakmadı çünkü ameliyattan para almadığı için o doktora hsg çekmesini söyledim parayla yaptı 2 ay bana kendi geçecek kist için kadın doğum hapı verdi düzenli olan adeti bozdu. Sonra yeni doktora gittim ameliyatım ve diğer hastalığımı tedavi etse benden dünya para kazanırdı ama doktor önce beni seçmedin demedi ilgilendi kendinize iyi doktor bulun beni tam 1:15 dk dinledi çünkü dosyamda geçirdiğim süreç vardı anlattım kafasında tedavi planladı olmazsa tüp bebeğe gideceğim gonal f çok yumurta üretirse yumurta toplamaya gönderecek size süreci detaylı anlatan birini bulun bende size ilaç söylerim ama sizin bedeniniz ne ilaç istiyor o önemli herkes doktor olmamalı