• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gün klomen 5 gün sonra 15 cm yumurta

Size yine iki kez ilaçla deneme yapılmış bana bir kez letu verdi adetimin 8.günü 14mm olmasi normal degilmiydi bir çok kişiden bu yorumu almıştım ama bana yeniden gel demedi ay bittikten sonrada letuya cevap vermemiş gibi davrandı ikinci ayda ben sorduğumda neden Gonalf dediğimde.. hâlbuki tam bir takip yapmadı ki belkide benim yumurtam 11.gun ya da 12.gun daha da büyümüş olacaktı iğne vurucak boyutta olacaktı belkide ... İnanin kafam karışmasın beni yormasin dedim...

Siz il dışında bir yere gidiyorsaniz sizin harcamanizin yanında benimki hiç bişey kalır zaten.. o Gonalf+ ovitrella'ya 7bin küsur vermistimbide el takviye ve muayene ücreti de var o da 3500.. ne bu dedim inan parasinda değilim doğru bir yol izleyip işlemediğini de pek anlayamadım beni yeterince takiplemedigini hissettim falan bilemiyorum yapay zeka onun o yaptığını da mantıklı buluyor bazı doktorlar dolanmayi istemez süreci hızlandırır dedi. Doktor da bana sürecini hizlandiralim diyerek başlamıştı ama istemiyorum ona gitmek en son rahim filmi çektirdim üç ay kendim denicem ovulasyon testleriyle.. bir problemimde yok hatta bana bir iki aydan doğal gebeliğin olur bile demişti her şey çok iyi demişti. Ama ikinci ay Gonalf olması beni rahatsız etti. Üç ay kendimiz deneyip Gebelik olmazsa başka doktora gidicem nasip artık
Ben 2012 den beri ara ara doktora gidiyorum ameliyat etmek için çok doktor hevesliydi çünkü güzel bir vaka vardı ellerinde 5 yaşından beri taşıdğım kisti alacaklardı taa ki 20 yaşında 5-6 cm olan kist 15 cm olmuş 2025 de ameliyat oldum. Ona da güvendiğim benim başka hastalığımı tedavi eden doktora oldum keşke başka doktora gitseydim kapalı olurdum. O doktor bana ameliyattan 10 gün sonra karnımın içini anlattı. Elime rapor vermemişlerdi. Bana tek çare tüp bebek dedi hemen bir şehirde bilindik hastaneyi söyledi beynimden vurulmuşa döndüm. Arkasından erkek iyi bir doktora gittim adam sırf ona ameliyat olmadığım için ilaçla tedavi deneyelim dedim ultrasonla yalap şalap bakarak geçmiş ameliyatımı dinlemeden bana bakmadı çünkü ameliyattan para almadığı için o doktora hsg çekmesini söyledim parayla yaptı 2 ay bana kendi geçecek kist için kadın doğum hapı verdi düzenli olan adeti bozdu. Sonra yeni doktora gittim ameliyatım ve diğer hastalığımı tedavi etse benden dünya para kazanırdı ama doktor önce beni seçmedin demedi ilgilendi kendinize iyi doktor bulun beni tam 1:15 dk dinledi çünkü dosyamda geçirdiğim süreç vardı anlattım kafasında tedavi planladı olmazsa tüp bebeğe gideceğim gonal f çok yumurta üretirse yumurta toplamaya gönderecek size süreci detaylı anlatan birini bulun bende size ilaç söylerim ama sizin bedeniniz ne ilaç istiyor o önemli herkes doktor olmamalı

8. Gün 14 mm güzel benim 11. Gün 15-17 diydi doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi. Ben doktora özele kendi şehirimde gidiyorum ama ovitrelle burada yok Ankara’dan 1 tane aldım. 1030tl+1600₺yol sonra Eylül de hoca yazmadan tekrar gidip aldık 2 taneye 2700₺+1800yola verdik bu arada doktora özel olsada çok küçük rakam ödüyoruz iş yeri özel hastane ile anlaşmalı ama ayda 3 defa gidiyorum yine de herşeyi toplarsak 20 oldu daha önce gittiğim doktorlar sizin ki gibi baştan sağma baktı. Adetin 2-5 günü arası doktor kist varmı diye kesin bakmalı o gün ilaç yazması gerekiyor + ovülasyondan önce 2 defa çağırması lazım ayda 3 defa gitmeniz gerekiyor iğne pazar gününe gelir kendin at derse bilemem ama ilgilenmeli iyi araştırın bu ilaçlar hormon bedeninize yazık klomen gibi ilaçlar 6 aysan uzun süre kullanılırsa yumurtalık kanseri yapabilirmiş iğneyi arınca da çocuk olmadı adet oldun eğer yine deneyeceksen mutlaka adet olunca gitmen gerekiyor yumurta büyütme ilacı kullandın yine bakmalı
Anladım haklısınız tabi ben burda biraz biraz okuyarak daha iyi anladım. Bir arkadaş beni uyarmıştı zaten ondan sonra doktora iyice cephe aldım. Bir kez letu kullandım zaten ikinciye de Gonalf ve ovitrella kullandım .. hepsinden birer kez. Öylede kaldı.. gebelik olmadı bencede yumurtamin boyutu o ilk gün gayet iyiydi ama devamında gel demedi 3.gunu bakıyor 5 gün sonrada bakıyor tamam bitti. Ezbere gibi. Bilmiyorum hayırlısı . Artık gitmiyorum zaten ilaç iğne istemiyorum muayenemi oldum temiz zaten bide hsg çektirdim.inşallah siz faydasını görürsünüz. Ben hsg sonrası gebelik ihtimali yükseldiği için biraz rahata geçmek kafamı toparlamak istiyorum iki kez gitmeyle yordu beni doktor

Ben 2012 den beri ara ara doktora gidiyorum ameliyat etmek için çok doktor hevesliydi çünkü güzel bir vaka vardı ellerinde 5 yaşından beri taşıdğım kisti alacaklardı taa ki 20 yaşında 5-6 cm olan kist 15 cm olmuş 2025 de ameliyat oldum. Ona da güvendiğim benim başka hastalığımı tedavi eden doktora oldum keşke başka doktora gitseydim kapalı olurdum. O doktor bana ameliyattan 10 gün sonra karnımın içini anlattı. Elime rapor vermemişlerdi. Bana tek çare tüp bebek dedi hemen bir şehirde bilindik hastaneyi söyledi beynimden vurulmuşa döndüm. Arkasından erkek iyi bir doktora gittim adam sırf ona ameliyat olmadığım için ilaçla tedavi deneyelim dedim ultrasonla yalap şalap bakarak geçmiş ameliyatımı dinlemeden bana bakmadı çünkü ameliyattan para almadığı için o doktora hsg çekmesini söyledim parayla yaptı 2 ay bana kendi geçecek kist için kadın doğum hapı verdi düzenli olan adeti bozdu. Sonra yeni doktora gittim ameliyatım ve diğer hastalığımı tedavi etse benden dünya para kazanırdı ama doktor önce beni seçmedin demedi ilgilendi kendinize iyi doktor bulun beni tam 1:15 dk dinledi çünkü dosyamda geçirdiğim süreç vardı anlattım kafasında tedavi planladı olmazsa tüp bebeğe gideceğim gonal f çok yumurta üretirse yumurta toplamaya gönderecek size süreci detaylı anlatan birini bulun bende size ilaç söylerim ama sizin bedeniniz ne ilaç istiyor o önemli herkes doktor olmamalı
Kesinlikle öyle tabiki.. iyi bir doktora inşallah gerek kalmadan üç ay içinde hamile kalırım .. Allah büyük diyorum daha 15 ay oldu gebelik isteyeli bir kimyasalim olmustu arkasıda sağlıklı gelir inşallah. Ben bir yıl kendim deneyerek Kimyasal oldu inşallah yine gerek kalmadan sağlıklı bir gebeligim olur.. sizede çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlıcakla gebelik olur süreçler yorucuymus gerçekten helede doktorun da iyi olmazsa daha da yorucu hale geliyormus allahimm sizede hepimize sabırlar versin 🤲🏻 🌺

Back
X