• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gün klomen 5 gün sonra 15 cm yumurta

Size yine iki kez ilaçla deneme yapılmış bana bir kez letu verdi adetimin 8.günü 14mm olmasi normal degilmiydi bir çok kişiden bu yorumu almıştım ama bana yeniden gel demedi ay bittikten sonrada letuya cevap vermemiş gibi davrandı ikinci ayda ben sorduğumda neden Gonalf dediğimde.. hâlbuki tam bir takip yapmadı ki belkide benim yumurtam 11.gun ya da 12.gun daha da büyümüş olacaktı iğne vurucak boyutta olacaktı belkide ... İnanin kafam karışmasın beni yormasin dedim...

Siz il dışında bir yere gidiyorsaniz sizin harcamanizin yanında benimki hiç bişey kalır zaten.. o Gonalf+ ovitrella'ya 7bin küsur vermistimbide el takviye ve muayene ücreti de var o da 3500.. ne bu dedim inan parasinda değilim doğru bir yol izleyip işlemediğini de pek anlayamadım beni yeterince takiplemedigini hissettim falan bilemiyorum yapay zeka onun o yaptığını da mantıklı buluyor bazı doktorlar dolanmayi istemez süreci hızlandırır dedi. Doktor da bana sürecini hizlandiralim diyerek başlamıştı ama istemiyorum ona gitmek en son rahim filmi çektirdim üç ay kendim denicem ovulasyon testleriyle.. bir problemimde yok hatta bana bir iki aydan doğal gebeliğin olur bile demişti her şey çok iyi demişti. Ama ikinci ay Gonalf olması beni rahatsız etti. Üç ay kendimiz deneyip Gebelik olmazsa başka doktora gidicem nasip artık
Ben 2012 den beri ara ara doktora gidiyorum ameliyat etmek için çok doktor hevesliydi çünkü güzel bir vaka vardı ellerinde 5 yaşından beri taşıdğım kisti alacaklardı taa ki 20 yaşında 5-6 cm olan kist 15 cm olmuş 2025 de ameliyat oldum. Ona da güvendiğim benim başka hastalığımı tedavi eden doktora oldum keşke başka doktora gitseydim kapalı olurdum. O doktor bana ameliyattan 10 gün sonra karnımın içini anlattı. Elime rapor vermemişlerdi. Bana tek çare tüp bebek dedi hemen bir şehirde bilindik hastaneyi söyledi beynimden vurulmuşa döndüm. Arkasından erkek iyi bir doktora gittim adam sırf ona ameliyat olmadığım için ilaçla tedavi deneyelim dedim ultrasonla yalap şalap bakarak geçmiş ameliyatımı dinlemeden bana bakmadı çünkü ameliyattan para almadığı için o doktora hsg çekmesini söyledim parayla yaptı 2 ay bana kendi geçecek kist için kadın doğum hapı verdi düzenli olan adeti bozdu. Sonra yeni doktora gittim ameliyatım ve diğer hastalığımı tedavi etse benden dünya para kazanırdı ama doktor önce beni seçmedin demedi ilgilendi kendinize iyi doktor bulun beni tam 1:15 dk dinledi çünkü dosyamda geçirdiğim süreç vardı anlattım kafasında tedavi planladı olmazsa tüp bebeğe gideceğim gonal f çok yumurta üretirse yumurta toplamaya gönderecek size süreci detaylı anlatan birini bulun bende size ilaç söylerim ama sizin bedeniniz ne ilaç istiyor o önemli herkes doktor olmamalı

8. Gün 14 mm güzel benim 11. Gün 15-17 diydi doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi. Ben doktora özele kendi şehirimde gidiyorum ama ovitrelle burada yok Ankara’dan 1 tane aldım. 1030tl+1600₺yol sonra Eylül de hoca yazmadan tekrar gidip aldık 2 taneye 2700₺+1800yola verdik bu arada doktora özel olsada çok küçük rakam ödüyoruz iş yeri özel hastane ile anlaşmalı ama ayda 3 defa gidiyorum yine de herşeyi toplarsak 20 oldu daha önce gittiğim doktorlar sizin ki gibi baştan sağma baktı. Adetin 2-5 günü arası doktor kist varmı diye kesin bakmalı o gün ilaç yazması gerekiyor + ovülasyondan önce 2 defa çağırması lazım ayda 3 defa gitmeniz gerekiyor iğne pazar gününe gelir kendin at derse bilemem ama ilgilenmeli iyi araştırın bu ilaçlar hormon bedeninize yazık klomen gibi ilaçlar 6 aysan uzun süre kullanılırsa yumurtalık kanseri yapabilirmiş iğneyi arınca da çocuk olmadı adet oldun eğer yine deneyeceksen mutlaka adet olunca gitmen gerekiyor yumurta büyütme ilacı kullandın yine bakmalı
Anladım haklısınız tabi ben burda biraz biraz okuyarak daha iyi anladım. Bir arkadaş beni uyarmıştı zaten ondan sonra doktora iyice cephe aldım. Bir kez letu kullandım zaten ikinciye de Gonalf ve ovitrella kullandım .. hepsinden birer kez. Öylede kaldı.. gebelik olmadı bencede yumurtamin boyutu o ilk gün gayet iyiydi ama devamında gel demedi 3.gunu bakıyor 5 gün sonrada bakıyor tamam bitti. Ezbere gibi. Bilmiyorum hayırlısı . Artık gitmiyorum zaten ilaç iğne istemiyorum muayenemi oldum temiz zaten bide hsg çektirdim.inşallah siz faydasını görürsünüz. Ben hsg sonrası gebelik ihtimali yükseldiği için biraz rahata geçmek kafamı toparlamak istiyorum iki kez gitmeyle yordu beni doktor

Ben 2012 den beri ara ara doktora gidiyorum ameliyat etmek için çok doktor hevesliydi çünkü güzel bir vaka vardı ellerinde 5 yaşından beri taşıdğım kisti alacaklardı taa ki 20 yaşında 5-6 cm olan kist 15 cm olmuş 2025 de ameliyat oldum. Ona da güvendiğim benim başka hastalığımı tedavi eden doktora oldum keşke başka doktora gitseydim kapalı olurdum. O doktor bana ameliyattan 10 gün sonra karnımın içini anlattı. Elime rapor vermemişlerdi. Bana tek çare tüp bebek dedi hemen bir şehirde bilindik hastaneyi söyledi beynimden vurulmuşa döndüm. Arkasından erkek iyi bir doktora gittim adam sırf ona ameliyat olmadığım için ilaçla tedavi deneyelim dedim ultrasonla yalap şalap bakarak geçmiş ameliyatımı dinlemeden bana bakmadı çünkü ameliyattan para almadığı için o doktora hsg çekmesini söyledim parayla yaptı 2 ay bana kendi geçecek kist için kadın doğum hapı verdi düzenli olan adeti bozdu. Sonra yeni doktora gittim ameliyatım ve diğer hastalığımı tedavi etse benden dünya para kazanırdı ama doktor önce beni seçmedin demedi ilgilendi kendinize iyi doktor bulun beni tam 1:15 dk dinledi çünkü dosyamda geçirdiğim süreç vardı anlattım kafasında tedavi planladı olmazsa tüp bebeğe gideceğim gonal f çok yumurta üretirse yumurta toplamaya gönderecek size süreci detaylı anlatan birini bulun bende size ilaç söylerim ama sizin bedeniniz ne ilaç istiyor o önemli herkes doktor olmamalı
Kesinlikle öyle tabiki.. iyi bir doktora inşallah gerek kalmadan üç ay içinde hamile kalırım .. Allah büyük diyorum daha 15 ay oldu gebelik isteyeli bir kimyasalim olmustu arkasıda sağlıklı gelir inşallah. Ben bir yıl kendim deneyerek Kimyasal oldu inşallah yine gerek kalmadan sağlıklı bir gebeligim olur.. sizede çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlıcakla gebelik olur süreçler yorucuymus gerçekten helede doktorun da iyi olmazsa daha da yorucu hale geliyormus allahimm sizede hepimize sabırlar versin 🤲🏻 🌺

Amin inşallah canım bunuda ne için soruyorum biliyor musun? Gittiğim doktordan hoşlanmadım o yüzden.. bak sana duyduğum gibi yapılmış bende 3.günü gitmiştim beş gün sonra ilaç biter bitmez çağırdı hapın 6.gunu adetinde 8.günü 14mm dedi bidaha da çağırmadi beni günaşırı ilerle dedi o ay bildiğin çatlatma iğnesi vermedi geri gel falan da deemedi.. sonraki gittiğimde iki ay sonra gittim bu kez gonalf başlattı hâlbuki hala hapla denemesi lazımmış beni iğneye geçirdi bundan rahatsız oldum mesela. Geri gitmeyi de düşünmüyorum o doktora. Pişmanlık yaşamam vallahi bak aynı durumdayız say bana neden ovitrella vur demedi o ay hala sinirliyim. Sadece küçük yumurtalarin da var hangi birine vurucam gibi dedi . Zaten bıraktım akışına hsg de cektirdim
Merhaba. yorumunu okudum da doktor devamında takip edebilirdi ama şöyle diyim çatlıcak yumurta iğne vurmasan da çatlar. çatlamayacak yumurta iğne vursan da çatlamaz. aslında iğne vurulupta çatlaması olanlar zaten yumurtanın çatlayacağı olduğu için çatlıyor. orada doktorun hatası bir daha seni çağırıp yumurta büyümesi hakkında bilgi vermemesi. o belli ki şunu düşünmüş ; bunun yumurtası 14 mm olmuş iki gün sonra yaklaşık 20 mm olabilir zaten çatlama boyutuna gelir gün aşırı ilişki zaten yeterli , gebelik olursa olur olmazsa zaten yine gelecek bana gebelik olmadı veya oldu diye düşündü bence.

kızlar bugün femaraya başlamam gerekiyordu sabah akşam günde bir kere olacak şekilde ama ben işyerindeyim ilacı da yanıma almadım. akşam 7 de bir tane içsem birde gece yatmadan bir tane içsem çift dozu tamamlamak adına olur mu o şekilde. sonraki günlerde sabah 9- akşam 9 saatli bir şekilde alırım dedim

Merhaba. yorumunu okudum da doktor devamında takip edebilirdi ama şöyle diyim çatlıcak yumurta iğne vurmasan da çatlar. çatlamayacak yumurta iğne vursan da çatlamaz. aslında iğne vurulupta çatlaması olanlar zaten yumurtanın çatlayacağı olduğu için çatlıyor. orada doktorun hatası bir daha seni çağırıp yumurta büyümesi hakkında bilgi vermemesi. o belli ki şunu düşünmüş ; bunun yumurtası 14 mm olmuş iki gün sonra yaklaşık 20 mm olabilir zaten çatlama boyutuna gelir gün aşırı ilişki zaten yeterli , gebelik olursa olur olmazsa zaten yine gelecek bana gebelik olmadı veya oldu diye düşündü bence.
Merhaba ✨ evet öyle düşündüğünü bende düşünmüştüm başta.. hatta iki yumurtan var birinden çok umutluyum demişti.. ama o ay gebelik olmadı sonraki ayda gonalf en geçti onuda burdan öğrendim ki en son asamaymis üç ay hap kullanıp yanıt alamayınca yapıyorlarmış... Bunu ikinci ayın bitince anladım yine gebelik oluşmadı. Bende doktorla konuştum neden olmuyor bir sorun mu var gibisinden belki yumurtan catlamiyor olabilir dedi ya da geç çatlıyor olabilir dedi iyide takip etseydin geri cagirsaydin o zaman dimi? Soğudum ya hsg cektiricem iğneyle devam etmicem dedim zaten iğne en son aşamaymıs dedim zaten seninde haplar yanıt vermemişti dedi bana hâlbuki daha bir kez denedi yani. Ne yaptığını mi bilmiyor ezbere mi gidiyor çözemedim artık gitmiyorum doktora falan

kızlar bugün femaraya başlamam gerekiyordu sabah akşam günde bir kere olacak şekilde ama ben işyerindeyim ilacı da yanıma almadım. akşam 7 de bir tane içsem birde gece yatmadan bir tane içsem çift dozu tamamlamak adına olur mu o şekilde. sonraki günlerde sabah 9- akşam 9 saatli bir şekilde alırım dedim
Doktora msj at sor bence saati önemli diye biliyorum genelde her gün aynı saatte alınması gerekiyor hapları.

Merhaba ✨ evet öyle düşündüğünü bende düşünmüştüm başta.. hatta iki yumurtan var birinden çok umutluyum demişti.. ama o ay gebelik olmadı sonraki ayda gonalf en geçti onuda burdan öğrendim ki en son asamaymis üç ay hap kullanıp yanıt alamayınca yapıyorlarmış... Bunu ikinci ayın bitince anladım yine gebelik oluşmadı. Bende doktorla konuştum neden olmuyor bir sorun mu var gibisinden belki yumurtan catlamiyor olabilir dedi ya da geç çatlıyor olabilir dedi iyide takip etseydin geri cagirsaydin o zaman dimi? Soğudum ya hsg cektiricem iğneyle devam etmicem dedim zaten iğne en son aşamaymıs dedim zaten seninde haplar yanıt vermemişti dedi bana hâlbuki daha bir kez denedi yani. Ne yaptığını mi bilmiyor ezbere mi gidiyor çözemedim artık gitmiyorum doktora falan
tabii sen bilirsin ama her doktorun yaklaşım biçimi farklıdır. en son aşama iğne diye yanlış düşünüyorsun bence. mesela arkadaşım doktora gittiğinde ona dedi ki dozajı takip edebilmek adına iğne ile başlayacağım. diğer türlü haplar çoklu yumurta büyümesine sebep olabiliyor ve doz ayarlaması yapılamıyor ama iğne de yumurtanın durumunu görüp ona göre ayarlama yapılabiliyor. ondan dolayı hapla vakit kaybetmeyelim dedi. o yüzden her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır demek daha doğru olur. birde sende pcos yoksa yani yumurtlama görüyorsan zaten yumurtlama ilacını kullanmak baştan yanlış bir yaklaşım. ovulasyon testleriyle takip ettin mi hiç

tabii sen bilirsin ama her doktorun yaklaşım biçimi farklıdır. en son aşama iğne diye yanlış düşünüyorsun bence. mesela arkadaşım doktora gittiğinde ona dedi ki dozajı takip edebilmek adına iğne ile başlayacağım. diğer türlü haplar çoklu yumurta büyümesine sebep olabiliyor ve doz ayarlaması yapılamıyor ama iğne de yumurtanın durumunu görüp ona göre ayarlama yapılabiliyor. ondan dolayı hapla vakit kaybetmeyelim dedi. o yüzden her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır demek daha doğru olur. birde sende pcos yoksa yani yumurtlama görüyorsan zaten yumurtlama ilacını kullanmak baştan yanlış bir yaklaşım. ovulasyon testleriyle takip ettin mi hiç
Orası öyle ama beni takip etmeden tahmini konuşup canımi skmasina takıldım. Yumurtan catlamiyor olabilir diyerek tahminleri mi oynayalım doktorum o tahmin değilde net olması gerekmezmiydi her şeyiyle net bakması takiplemesi. Bilemiyorum benim modumu çok düşürdü ve hep soru işaretleri içinde kaldığım için devam etmek istemedim onunla. Bende pcos yok ama pco var yani ultrason da hafif görüntüsü var demisti. hormon sonuclarim gayet güzel her ay adetim düzenlidir ve ovulasyon testleriyle yumurtlama ve çatlama görüyorum ki zaten kimyasalı da ovulasyon testine başladığım zamanlarda yaşadım.

Orası öyle ama beni takip etmeden tahmini konuşup canımi skmasina takıldım. Yumurtan catlamiyor olabilir diyerek tahminleri mi oynayalım doktorum o tahmin değilde net olması gerekmezmiydi her şeyiyle net bakması takiplemesi. Bilemiyorum benim modumu çok düşürdü ve hep soru işaretleri içinde kaldığım için devam etmek istemedim onunla. Bende pcos yok ama pco var yani ultrason da hafif görüntüsü var demisti. hormon sonuclarim gayet güzel her ay adetim düzenlidir ve ovulasyon testleriyle yumurtlama ve çatlama görüyorum ki zaten kimyasalı da ovulasyon testine başladığım zamanlarda yaşadım.
anladım canım haklısın tabii. bende olsam kafamda soru işaretleri yaratan ve güven vermeyen doktorla devam etmek istemezdim. pco ne olduğunu biliyorum. belki biraz takviye kullanımı size iyi gelebilir. yumurta kalitesine destek verirsen birde ovulasyon kiti ile takip edersen daha hızlı sonuç alabilirsin allahın izniyle. bu arada chatgpt ye sordum da aynı anda tek doz içebilirsin önemli olan o gün o dozu almak dedi. sonrasında rutin saatlerinde sabah akşam içebilirsin hatta aynı saatte ikisini birden yine içmeye devam edebilirsin dedi.

anladım canım haklısın tabii. bende olsam kafamda soru işaretleri yaratan ve güven vermeyen doktorla devam etmek istemezdim. pco ne olduğunu biliyorum. belki biraz takviye kullanımı size iyi gelebilir. yumurta kalitesine destek verirsen birde ovulasyon kiti ile takip edersen daha hızlı sonuç alabilirsin allahın izniyle. bu arada chatgpt ye sordum da aynı anda tek doz içebilirsin önemli olan o gün o dozu almak dedi. sonrasında rutin saatlerinde sabah akşam içebilirsin hatta aynı saatte ikisini birden yine içmeye devam edebilirsin dedi.
İşte benimde öyle oldu ya bir güvensizlik oluştu maalesef.. takviye de vermişti zaten onu kullanıyorum yaklaşık üç aydır.. içeriği güzel.. aslında evet canim ikisini birden de alabilirsin ama yinede bir sor diye dedim yoksa benim ilk kullandığım hap letuydu ve akşamları iki tane içiyordum öyle demişti

Ovitrelle tek doz mu oldun acaba , bana 2 yazdı ama 1 adet bulabildim :(
Soru bana mı bilemedim ama yazayım evet bir doz verdi doktor sağ tarafımdaydı daha çok gelişen yumurta sağ tarafımdan vurdum iğneyi sonra kontrole de gitmedim şu an bekliyorum regle 7 gün kaldı

benimde sağda gelişmiş ama sağ sıfır his sol ağrısı mahvetti , doktora sordum sola vuruyordur dedi mantıklı bişey mi bilemedim, iğneyi akşam acilde yaptırıcammm

benimde sağda gelişmiş ama sağ sıfır his sol ağrısı mahvetti , doktora sordum sola vuruyordur dedi mantıklı bişey mi bilemedim, iğneyi akşam acilde yaptırıcammm
Evet sola da vuruyor benim doktorum foliküllee büyükse ağrı yapar demişti belki ondandır. İnşallah güzel hayırlı haberler alırız her ikimiz de 💖 iğneyi kendiniz de vurabilirsiniz çok basit ve hiç ağrımıyor. İçindeki hava boşluğunu almadan etiniz hafif kıstırarak dikine batırın çok basit acı da yok

adetımın ucuncu gunu klomene basladım bes gun boyunca ıctım hap bıttıkten ıkı gun sonra gıttım 15.7 mm ıdı ıkı gun sonra tekrar gel dedı gıttım 20.3 mm ıdı yumurtam ıgne vurdu bugun 11. gün çok heyecanlıyım umutluyum Rabbım güldürür inşallah ısteyen herkesı
sonucunu nedir acaba

Back
X