5 gün öncesinden silik çizgi

Nursendogn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2024
61
29
3
28
Kızlar reglime daha 5 gün var sabah ilk idrar ile test yaptım silik çizgi çıktı. Bugün gidip kan versem 5 gün öncesinden belli olur mu ? Lütfen yazın boşa gitmeyeyim hastaneye

Eklentiler

• IMG_2116.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 162
Kızlar reglime daha 5 gün var sabah ilk idrar ile test yaptım silik çizgi çıktı. Bugün gidip kan versem 5 gün öncesinden belli olur mu ? Lütfen yazın boşa gitmeyeyim hastaneye
Bence vere bilirsiniz kan. Ben böyle orenmistim gamilelikleri bu kadar cizgiyle sonra kan testiyle onaylatmistim

Burada çıktıysa kanda kesin çıkar bence. Hayırlı olsun

Tabi ben 8 gün önce öğrendim iki gebeliğimi de erken ögrendim gidip verebilirsin
Bende 8 Gün önce kan verdim negatif çıktı. Bugün erken gebelik testinde yapınca silik çizgiyi gördüm dedim kan testinde bugün çıkar mı. Eğer öyle diyorsanız gidip kan verecem bugün

Bende 8 Gün önce kan verdim negatif çıktı. Bugün erken gebelik testinde yapınca silik çizgiyi gördüm dedim kan testinde bugün çıkar mı. Eğer öyle diyorsanız gidip kan verecem bugün
Verebilirsin bariz çizgi belli hamilesin

Önce kana sonra idrara geçiyor hcg hormonu suan 10/18 arası sonuç bence kan verin haber bekliyoruz

Muhtemelen pozitif

Hatırladım seni ikimizin adet günü aynıydı çok sevindim adına. Ben hala test yapmadım korkuyorum açıkçası. İnşallah ben de hamileyiimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…