Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasipte varsa neden olmasınMerhaba arkadaşlar 5. Gün 3bb kalite ile dondurulmuş embriyo transferim olacak bu şekilde pozitif gören oldu mu
Merhaba muhtemelen hemserimsiniz umarim guzel haber alirisnizMerhaba arkadaşlar 5. Gün 3bb kalite ile dondurulmuş embriyo transferim olacak bu şekilde pozitif gören oldu mu
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimMerhaba muhtemelen hemserimsiniz umarim guzel haber alirisniz
Ama embriyonun günü ve kaliteso tek etken değil erkek kadın yaş faktörü , sperm kalitesi , yumurta kalitesi , rahim durumu gibi birden fazla etken var. Bu sekilde aa kalite de tutmayan da var orta kalite embriyo ile bebisi tutanda var. Sadece kaliteye gore değerlendirmeyin içinizi ferah tutun![]()
Ben aynı dönemde oluşan 4aa embriyo ile gebe kalamadım sonra 4ab ve 4bb ile yine gebe kalamadım en son onlardan geri kalan 4 bb ve 3ab ile ikizlere hamileyim şu anMerhaba arkadaşlar 5. Gün 3bb kalite ile dondurulmuş embriyo transferim olacak bu şekilde pozitif gören oldu mu
Erken gebelik testi ile belli olabilirArkadaşlar ben 5.gün taze embriyo transferi oldum . Transfer tarihim 10 Temmuz ne zaman idrar testi yapsam belli olur.
Peki sabah mı , yoksa herhangi bir saatte mi yapsamErken gebelik testi ile belli olabilir
Sabah daha iyi olur ins saglikla pozitif gorursunPeki sabah mı , yoksa herhangi bir saatte mi yapsam
Peki sabah mı , yoksa herhangi bir saatte miErken gebelik testi ile belli olabilir
İnşallah canım benim herkese Rabbim o duyguyu yaşatsınSabah daha iyi olur ins saglikla pozitif gorursun![]()
Amin ins güzel haberlerini almak nasip olsunPeki sabah mı , yoksa herhangi bir saatte mi
İnşallah canım benim herkese Rabbim o duyguyu yaşatsın
Bana dondurulmuş 2 tane 3bb transfer oldu. Bugun 6.gün. erken gebelik testinde bugun negatif çıktı. Bilmiyorum. Sonucum ne olur?Merhaba arkadaşlar 5. Gün 3bb kalite ile dondurulmuş embriyo transferim olacak bu şekilde pozitif gören oldu mu
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızBana dondurulmuş 2 tane 3bb transfer oldu. Bugun 6.gün. erken gebelik testinde bugun negatif çıktı. Bilmiyorum. Sonucum ne olur?
17 gün olmuş her yerde çıkması lazımArkadaşlar ben 5.gün taze embriyo transferi oldum . Transfer tarihim 10 Temmuz ne zaman idrar testi yapsam belli olur.
Rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etain inşallahMerhaba arkadaslar benimde yarı transferim 5.gunu olacak cuma günü gelsin diye sabırsızlanıyorum 5.gun embriyo 2 adet transferim oldu dua edin banada
İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırızRabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etain inşallahbenim de yarın belli olacak transfer günüm