5.gün orta kalite embriyo ile pozitif gören var mı

Nazz44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
406
103
103
35
Merhaba arkadaşlar 5. Gün 3bb kalite ile dondurulmuş embriyo transferim olacak bu şekilde pozitif gören oldu mu

Merhaba arkadaşlar 5. Gün 3bb kalite ile dondurulmuş embriyo transferim olacak bu şekilde pozitif gören oldu mu
Merhaba muhtemelen hemserimsiniz umarim guzel haber alirisniz🙏
Ama embriyonun günü ve kaliteso tek etken değil erkek kadın yaş faktörü , sperm kalitesi , yumurta kalitesi , rahim durumu gibi birden fazla etken var. Bu sekilde aa kalite de tutmayan da var orta kalite embriyo ile bebisi tutanda var. Sadece kaliteye gore değerlendirmeyin içinizi ferah tutun🙏🥰

Merhaba muhtemelen hemserimsiniz umarim guzel haber alirisniz🙏
Ama embriyonun günü ve kaliteso tek etken değil erkek kadın yaş faktörü , sperm kalitesi , yumurta kalitesi , rahim durumu gibi birden fazla etken var. Bu sekilde aa kalite de tutmayan da var orta kalite embriyo ile bebisi tutanda var. Sadece kaliteye gore değerlendirmeyin içinizi ferah tutun🙏🥰
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 🌹☺️ tabi haklısınız o faktörler de var 🌹

Ben aynı dönemde oluşan 4aa embriyo ile gebe kalamadım sonra 4ab ve 4bb ile yine gebe kalamadım en son onlardan geri kalan 4 bb ve 3ab ile ikizlere hamileyim şu an

Arkadaşlar ben 5.gün taze embriyo transferi oldum . Transfer tarihim 10 Temmuz ne zaman idrar testi yapsam belli olur.

Bana dondurulmuş 2 tane 3bb transfer oldu. Bugun 6.gün. erken gebelik testinde bugun negatif çıktı. Bilmiyorum. Sonucum ne olur?

Bana dondurulmuş 2 tane 3bb transfer oldu. Bugun 6.gün. erken gebelik testinde bugun negatif çıktı. Bilmiyorum. Sonucum ne olur?
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız 🌺 daha çok erken, gününüz dolunca kan testi verin ümitsizliğe kapılmayın 🌺

Merhaba arkadaslar benimde yarı transferim 5.gunu olacak cuma günü gelsin diye sabırsızlanıyorum 5.gun embriyo 2 adet transferim oldu dua edin banada

Merhaba arkadaslar benimde yarı transferim 5.gunu olacak cuma günü gelsin diye sabırsızlanıyorum 5.gun embriyo 2 adet transferim oldu dua edin banada
Rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etain inşallah 🌼 benim de yarın belli olacak transfer günüm

Back
X