Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım daha iyi daha öncelikli olan gibi anlamları var ben sana bugün isim koydurtmayacağım ama önemli olduğunu düşünüyorum oyüzden çok konuştum.. dediğin gibi bi anlamı var ama bu bi isim değil yani dinde yada bi ibadette bişeyi yapmanın veya yapmamanın daha hayırlı daha uygun olduğunu ifade eden birşey yani kullanıldığı cümleleri okumanı tavsiye ederim..anlamını daha iyi kavraman için
selam canım bende34 haftalık hamileyim daha karar veremedim ama aklımdaki isimler bunlar sena,ırmak şahsenem,simai açelya,işte bunlar bende inşallah karar verecem sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah![]()
Bunların hepsi olabilir canım.. ayrıca Mahinurda güzelmiş. Zaten Nur tek başına konulmaması gereken bi isim çünkü Allah ın isimlerinden.. ben hep kız çocuğum olsun istediğim için hep düşünürüm araştırırım.:) evet bügünde ismimiz beli olmayacak anlaşılan.sen isimlerle özellikle ilgileniyorsun gibi geldi bana. Reyyan nasıl peki? Bide Bilge dusunduk. Sonra mahinur Asya var aklımızda.
beyhan, güneş, asya, açelya, ayça(ne kadar ayça tanıdıysam hepsi çok tatlı)
BEGÜM: Saygıdeğer kadın, hanımefendi - Hint prenseslerine verilen san
BENAN: Parmakla gösterilecek kadar güzel
SEÇİL: Beğenilen, seçilen
SELİN: Senin Sel'in, Sana ait sel
Mina, Dila, Almira, Aysima, Nas, Duru, Lara isimleri kızımıza isim bakarken hoşuma gidenlerdendi :) Ervayı anlam olarak beğendim fakat söylenişini bende sevmedim. Yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inş
Âmin insallah, ama bu gidişle kızım isimizi kalcak:)
Nihayet kArar verdik BİLGE RANA olcsk insallah
Rabia ismini beğeniyorum ben.
Rabia ismini beğeniyorum ben.