5.gün transfer yaptıranlar deneyimleri paylaşabilir mi ?

mormelodi

O benim dünyam...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
2.089
1.177
158
Merhabalar herkese,
5.gün transfer yaptırıp pozitif - negatif sonuç alanlar? Pozitif alanlar nelere dikkat ettiler ? Deneyimlerini paylaşıp bizleri aydınlatabilir mi ?
Benim 5.gün olacak transferim ve heyecanla bekliyorum.

Herkese bebiş dolu göbişler dilerim :)

Hayırlı olsun canım... Transferden sonra en az bir 6 saat ayağa kalkma.. Transfere sıkışık giriyorsun zaten.. Altına sürgü iste.. Eve geldiğinde bol bol dinlen en az kan testine kadar sakın yorucu iş yapma.. Misafir ağırlama.. Stresten uzak ol.. Dilerim transferden 12 gűn sonra hayırlı haberi bizlere bildirirsin...

Hayırlı olsun canım... Transferden sonra en az bir 6 saat ayağa kalkma.. Transfere sıkışık giriyorsun zaten.. Altına sürgü iste.. Eve geldiğinde bol bol dinlen en az kan testine kadar sakın yorucu iş yapma.. Misafir ağırlama.. Stresten uzak ol.. Dilerim transferden 12 gűn sonra hayırlı haberi bizlere bildirirsin...
Hastane de 1-2 saat belki yatırıyorlar diye duydum doktorumla konuşmadık yatma süresini henüz ev yakın eve geçsek bişey olmaz heralde yavaş yavaş araçla. Bi de gece yatma şeklin vs etkiler mi mesela yüzükoyun yatmak ? Bir kaç gün sonra ufak yürüyüşlere çıkmak filan ? Maşallah sen de bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

benim ilk denememde 5.gun iki adet embriyo transfer edildi, 10 dakika yatirdilar, sonra kalkip eve gittik, evim 1.5 saat mesafede, normal hayatima 2-3 gun icnde geri dondum, sadece o ilk gunler evde dinlendim ama yatmadim, asiri yorulacak seyler yapmadim ama ben pek inanmiyorum etkisi oldugna, sonucda bir kizim oldu, Allahim her isteyen nasip etsin, simdi ikinci icin dondurulmus yapmayi bekliyorum..

Hayırlısı olsun, inşallah. Bu aşamalara gelmekte çok önemli. Rabbim nasip ettiyse tüm olumsuzluklara rağmen tutar. tedbirli olmak sonrasında tevekkül etmek yeni felsefem benim. Doktorlar zaten normal yaşantınızdan ödün vermememizi söylüyorlar. transfer sonrası 1 hafta yatan arkadaşım var ama psikolojilk açıdan doğru olmadıgını söylüyor uzmanlar. bizler yinede tedbirli olup ağır iş yapmamalıyız. Ama düz yat belinin altına yastık koy gibi mevzular artık geçerli değil benim terübelerimde :) Hepimizin bir saati var. İnşallah saatlerimiz erken tecelli eder.

benim ilk denememde 5.gun iki adet embriyo transfer edildi, 10 dakika yatirdilar, sonra kalkip eve gittik, evim 1.5 saat mesafede, normal hayatima 2-3 gun icnde geri dondum, sadece o ilk gunler evde dinlendim ama yatmadim, asiri yorulacak seyler yapmadim ama ben pek inanmiyorum etkisi oldugna, sonucda bir kizim oldu, Allahim her isteyen nasip etsin, simdi ikinci icin dondurulmus yapmayi bekliyorum..

tebrik ederim sizi. benim 3.gün 2 embriyo transfer edildi 2 denemem de de tutmadı. yeniden deneyeceğim bu ay. inşallah 5. güne kadar devam eden embriyom inşallah tutar :)

tebrik ederim sizi. benim 3.gün 2 embriyo transfer edildi 2 denemem de de tutmadı. yeniden deneyeceğim bu ay. inşallah 5. güne kadar devam eden embriyom inşallah tutar :)
insallah cnm bence 5.gun daha yuksek sans vaad ediyor, benim gittigim yerde ztn sadece 5. gun transferi yapiliyor..Allah yardimcin olsun, umarim saglikli embriyolarin bol bol olur..

Merhaba transferin hayırlı olsun inşAllah. Benim kızım 5. Gün embriyosuydu şimdi 5 yaşında :) şuan ikizlere hamileyim, onlarda 5. Gün embriyosu :)

Transferden sonra neler yaptın dersen, her ikisinde de merkezde yatırmadılar, kızımda aceleyle tuvalete gittim hatta. Sonra taksiyle eve geldik. Evde de doğru dürüst yatmadım çünkü hasta değiliz. Sadece uzanıyordum, yorucu olmayan işlerde yapıyordum. Kan dolaşımı da önemli çünkü. Birde olacağı varsa her ne şekilde olursa olsun tutacaktır. Çok kasmaya gerek yok bence. Tedbir senden, takdir Allah'tan.

Güzel haberini almak dileğiyle,
Sevgiler :)

Merhaba transferin hayırlı olsun inşAllah. Benim kızım 5. Gün embriyosuydu şimdi 5 yaşında :) şuan ikizlere hamileyim, onlarda 5. Gün embriyosu :)

Transferden sonra neler yaptın dersen, her ikisinde de merkezde yatırmadılar, kızımda aceleyle tuvalete gittim hatta. Sonra taksiyle eve geldik. Evde de doğru dürüst yatmadım çünkü hasta değiliz. Sadece uzanıyordum, yorucu olmayan işlerde yapıyordum. Kan dolaşımı da önemli çünkü. Birde olacağı varsa her ne şekilde olursa olsun tutacaktır. Çok kasmaya gerek yok bence. Tedbir senden, takdir Allah'tan.

Güzel haberini almak dileğiyle,
Sevgiler :)
Maşallah çocukların için ne güzel mutluluk isteyen herkesinde olsun inşallah. Yorumun için teşekkür ederim. Peki belirti filan oldu mu?

Merhaba cnm benımde5. gun transferi 7 haftalık hamileyim şimdi ben onun hastanede 45 dk uzandım daha sonra otelde kaldım oteki gun 3 saatlik yola cıktık eve geldımde protein ağırlıklı Ve tuzsuz beslendım agır hıcbıseyı iş yapmadım ara ara evde yurudum erken test yapma sabret cnm hayırlısı olsun

Maşallah çocukların için ne güzel mutluluk isteyen herkesinde olsun inşallah. Yorumun için teşekkür ederim. Peki belirti filan oldu mu?
Canım benim ikisinde de belirtim olmadı. Ağrı sızı hiç yoktu. Gögüslerim zaten gebeliğimde de değişmedi benim. Hatta ikincide acaba olmadı mı dediğimde oldu. Çünkü çok rahattım. Sanki transfer olmamış gibiydim

Merhaba cnm benımde5. gun transferi 7 haftalık hamileyim şimdi ben onun hastanede 45 dk uzandım daha sonra otelde kaldım oteki gun 3 saatlik yola cıktık eve geldımde protein ağırlıklı Ve tuzsuz beslendım agır hıcbıseyı iş yapmadım ara ara evde yurudum erken test yapma sabret cnm hayırlısı olsun
Bana da protein ağırlıklı beslen ve bol su iç dedi ilk 3 gün evde iş yapmamak dinlenmek ama yatalak olmamak :) anca başladık yürümeye bugün 5. Gün. Böyle pozitif 5.gün transferleri duyunca seviniyorum. Benim son 3 gündür adet ağrısı gibi ağrım oluyor geceleri . Bir de sağa sola yatınca yattığım taraf ağrıyor.

Back
X