Tüp bebek anne adaylarim.. canlarim.. yoldaslarim.. kaderdaslarim :) Siz böyle takilmamaniz gereken seylere kafayi takip bosu bosina stese sokuyorsunuz ya kendinizi inanim bem okurken uzuluyorum.. stres yapmayin.. bak ben kendimden bahsedeyim biraz rahatla.. 4bc orta kalitenin biraz alti embriyom.. hatta 7 tane yumurta toplamdi 5.gun hic biri gelismedi, blastokist olusmadi.. doktor beni aradi.. 1 gub daha beklicez eger gelisme saglanmazsa transfer iptal tekrar toplama yapilacak dedi.. 1 gun sonra sadece 1 tane embriyo olustu.. o da 4BC orta kalitenin de altiymis biraz.. ve gelisim geriligi olan bi embriyoymus.. umudumuzu kaybetmedik.. cok dua ettik.. stres yapmadik.. olmazsa bir daha deneriz dedik.. canimiz sagolsun dedik.. gule oynaya transfere girdik.. suan gebeyim. Bilmem anlatabildim mi.. orta kalitenin alti da olsa Allah ol deyince oluyor.. cok dua et.. Allaha sigin
. Stres yapma.. kafani dagit eglen..gez ..transfere kadar moral topla. Ben istanbul da yasiyorum. Transfer oncesi esim beni haftasonu tatilimde 2 gunlugune annemlere izmire goturmustu..moral bulmam icin.. guzel dusun guzel olsun.. :) dilerim Allah tan rabbim hic birinizin kucağını boş birakmasin.. isteyen herkese evlat versin.. saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.. guzel dusun . :*