Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orta kalite emriyo benim 3bb idi tutmuştu. Bende o dönem çok takmıştım kafaya.kalitesi düşük diye ama gerçekten tutan çok insan vardı.hic moralini bozmaArkadaşlar 5. Gün embriyosu blast 3AAkalitede olması kötü biseymi. Böyle trasferi olup olumlu olan oldumu![]()
SKOR 3: Blastosöl hacmi embriyonun hacmini kaplamışArkadaşlar 5. Gün embriyosu blast 3AAkalitede olması kötü biseymi. Böyle trasferi olup olumlu olan oldumu![]()
Umut oldunuz teşekkür ederim. İnşallah benimde tutunur da bende umut olurumOrta kalite emriyo benim 3bb idi tutmuştu. Bende o dönem çok takmıştım kafaya.kalitesi düşük diye ama gerçekten tutan çok insan vardı.hic moralini bozma
Evet anladim çok sağolSKOR 3: Blastosöl hacmi embriyonun hacmini kaplamış
İÇ HÜCRE KİTLESİNE (ICM) GÖRE SINIFLAMA:
A: Sıkı paketlenmiş çok sayıda hücre içeren
DIŞ HÜCRE KİTLESİNE (TROFEKTODERM) GÖRE SINIFLAMA:
A:Birbirine sıkı bağlı, düzgün sıralanmış çok sayıda hücre içeren
Mesela 5 olsaydı çekirdeğinden çıkmaya başlamış olacaktı senin 3 umarım anlamissindir
Yeni mi hamilesiniz. Allah tamamına erdirsin. 4bc 3aadan iyi heralde.Benim de 4 bc idi orta kalitenin biraz altiymis..ama tuttu.. bu degerlere cok takilmayin..en son takilacaginiz sey bu olsun su hayatta :))
Evet yeni.. inan o degerleri hic bilmiyorum.. Allah yavrunu kucagina almayi nasip etsin insallahYeni mi hamilesiniz. Allah tamamına erdirsin. 4bc 3aadan iyi heralde.
Ne güzel yazmışsın öyle Allah'ım kucağına almayı nasip etsin.Tüp bebek anne adaylarim.. canlarim.. yoldaslarim.. kaderdaslarim :) Siz böyle takilmamaniz gereken seylere kafayi takip bosu bosina stese sokuyorsunuz ya kendinizi inanim bem okurken uzuluyorum.. stres yapmayin.. bak ben kendimden bahsedeyim biraz rahatla.. 4bc orta kalitenin biraz alti embriyom.. hatta 7 tane yumurta toplamdi 5.gun hic biri gelismedi, blastokist olusmadi.. doktor beni aradi.. 1 gub daha beklicez eger gelisme saglanmazsa transfer iptal tekrar toplama yapilacak dedi.. 1 gun sonra sadece 1 tane embriyo olustu.. o da 4BC orta kalitenin de altiymis biraz.. ve gelisim geriligi olan bi embriyoymus.. umudumuzu kaybetmedik.. cok dua ettik.. stres yapmadik.. olmazsa bir daha deneriz dedik.. canimiz sagolsun dedik.. gule oynaya transfere girdik.. suan gebeyim. Bilmem anlatabildim mi.. orta kalitenin alti da olsa Allah ol deyince oluyor.. cok dua et.. Allaha sigin
. Stres yapma.. kafani dagit eglen..gez ..transfere kadar moral topla. Ben istanbul da yasiyorum. Transfer oncesi esim beni haftasonu tatilimde 2 gunlugune annemlere izmire goturmustu..moral bulmam icin.. guzel dusun guzel olsun.. :) dilerim Allah tan rabbim hic birinizin kucağını boş birakmasin.. isteyen herkese evlat versin.. saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.. guzel dusun . :*