Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken değil mi dha 5 günPazartesi 11 de trasnfer oldum az ocne test yaptım hayalet çizgi çıktı sizde gebelik var mı soyleyebilir misiniz çok heycanliyim
Eki Görüntüle 3656858
Sitede 5. Gün öğrenen çok kişi var bilmiyorum ki hayatımda ilk kez gördüm hayalet çizgiyi bile 2 yıldırÇok erken değil mi dha 5 gün
Var gibiSitede 5. Gün öğrenen çok kişi var bilmiyorum ki hayatımda ilk kez gördüm hayalet çizgiyi bile 2 yıldır
Ayy ağzından bal damliyo vallaVar gibi
Bende 5. Gün öğrendim hep var gibi yarın ve diğer günler tekrarlayın koyulaşacaktırPazartesi 11 de trasnfer oldum az ocne test yaptım hayalet çizgi çıktı sizde gebelik var mı soyleyebilir misiniz çok heycanliyim
Eki Görüntüle 3656858
Var gözüküyorPazartesi 11 de trasnfer oldum az ocne test yaptım hayalet çizgi çıktı sizde gebelik var mı soyleyebilir misiniz çok heycanliyim
Eki Görüntüle 3656858
5. Günden sonra genelde çıkıyor6 gün embriyosu çıkar mı daha erken mi
Çıkmış canım işte6 gün embriyosu çıkar mı daha erken mi
Benim değilÇıkmış canım işteyarın sabahta yap netleşir testin markası ne
5. Gün embriyosu bugün 6. Gün sayılır 5 gün 22 saat olduVar gözüküyorkaçıncı gün transferiydi acaba
Prodoctor markası hep bunu kullanıyorum ilk kez ikinciyi gördüm şükürÇıkmış canım işteyarın sabahta yap netleşir testin markası ne
Tamam canım var olmuş gibi duruyor5. Gün embriyosu bugün 6. Gün sayılır 5 gün 22 saat oldu
Belirtiniz var mıProdoctor markası hep bunu kullanıyorum ilk kez ikinciyi gördüm şükür
Tamam çok iyi canım hayırlı olsunProdoctor markası hep bunu kullanıyorum ilk kez ikinciyi gördüm şükür
Aynen 4.5. günde poztifi görenler olmuş sitede daha çok 6. Günde galiba öyle okudum benim 5.5-6. günüm sayılır işte5. Günden sonra genelde çıkıyor
Kişinin beta artışına görede 6.7.8. Günlerde de çıkabilir eğer cıkmazsa olmadı demeyin
Yarını brkleyemem galiba kan testi vercemTamam canım var olmuş gibi duruyoryarın tekrar dene sabah netleşir testin markası da önemli
Daha iyi o zamanYarını brkleyemem galiba kan testi vercem
Evet hafif kuyruk sokumu ağrım var ara ara kasıklarımda batma çok oluyo iğne batması gibi daha çok 1-2 kez turuncumsu böyle ateş kırmızısi gibi akıntım oldu 2-3 gün önce baş dönmesi var halsizlik ve kasıklarımda şişlik böyle hani adet oluruz ağrı kesici içeriz ama o yara hissi durur ya orda öyle bir hisBelirtiniz var mı