5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

Selam arkadaşlar.

5. gün transferinden itibaren belirtilerim:

1 gün sonra- belirti yok

2 gün sonra – belirti yok

3 gün sonra- Duygusallık, ağlama nöbetleri, ateş 36.7 – Bir önceki hamileliğimde de bugünlerde aşırı duygusallamıştım.

4 gün sonra -Duygusallık, ağlama nöbetleri, ateş 36.7

5 gün sonra- hafif bel ağırısı, pelvis kemiklerinde ağrı/acı, alt karında hafif ağrı, hafif baş ağrısı (uykusuzluktan),ateş 36.7

6 gün sonra – hafif bel ağırısı, pelvis kemiklerinde ağrı/acı, alt karında hafif ağrı,, duygusallık, ağlama nöbetleri, ateş 36.7

7 gün sonra – ağrılarım geçti, bir sakinlik hali geldi, öğleden sonra 4-5 gibi uykum geliyor, ateş 36.7

8 gün sonra- ateş 36.7 ve koku duyusunda artış (tertemiz ve hiç kokmayan bir kedim var. Ama bugün o kendisini yalayarak temizlerken tükrüğünün kokusunu aldım. Bir önceki hamileliğimde de aynen böyle ilk kokusunu aldığım şey kedim olmuştu :))

9 gun sonra – ateş 36.7, İdrar gebelik testi yaptım ve test çizgisi kontrol çizgisinden bile koyu çıktı.

10 gun sonra - hiç belirtim yok. ikinci çizgi hala kontrol çizgisinden çok daha koyu.

11 gun sonra - kan değerim 750

14 gun sonra - kan değerim 2050

Aslında benim diğer negatif denemelerimden çok farklı bir belirtim olmadı. Çok hafif 3 fark var ama dikkat etmeseydim kolaylıkla gözden kaçabilirdi. Birincisi tam tutunma zamanlarında herhalde hormonlarda hızlı bir değişim oluyor ve bende sürekli bir ağlama hali olarak ortaya çıkıyor. İkincisi adet günüm geldiği zaman negatifse adet olacak gibi hissediyorum ama olmuyorum. Pozitif ise hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum. Üçüncüsü son günlerde koku duyusunda artış.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün benim transfer günü hariç 11.günümdü. Dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç 140 çıktı. Sizce nasıl ? Ben hiç anlamıyorum bu sonuçlardan doktor da şehir dışına çıkmış yorumlatamadım. Nolur bi şeyler söyleyin bana.!!!

Canım benim de doktorum hep 5. gün transferinin 11. günü test yapar ve 75 üzerindeki her şey iyidir der. 140 gayet iyi maşallah.

Selam arkadaşlar.

1 gün sonra- belirti yok

3 gün sonra- Duygusallık, ağlama nöbetleri, ateş 36.7 – Bir önceki hamileliğimde de bugünlerde aşırı duygusallamıştım.

5 gün sonra- hafif bel ağırısı, pelvis kemiklerinde ağrı/acı, alt karında hafif ağrı, hafif baş ağrısı (uykusuzluktan),ateş 36.7

6 gün sonra – hafif bel ağırısı, pelvis kemiklerinde ağrı/acı, alt karında hafif ağrı,, duygusallık, ağlama nöbetleri, ateş 36.7

7 gün sonra – ağrılarım geçti, bir sakinlik hali geldi, öğleden sonra 4-5 gibi uykum geliyor, ateş 36.7

8 gün sonra- ateş 36.7 ve koku duyusunda artış (tertemiz ve hiç kokmayan bir kedim var. Ama bugün o kendisini yalayarak temizlerken tükrüğünün kokusunu aldım. Bir önceki hamileliğimde de aynen böyle ilk kokusunu aldığım şey kedim olmuştu :))

9 gun sonra – ateş 36.7, İdrar gebelik testi yaptım ve test çizgisi kontrol çizgisinden bile koyu çıktı.

10 gun sonra - hiç belirtim yok. ikinci çizgi hala kontrol çizgisinden çok daha koyu.

Aslında benim diğer negatif denemelerimden çok farklı bir belirtim olmadı. Çok hafif 3 fark var ama dikkat etmeseydim kolaylıkla gözden kaçabilirdi. Birincisi tam tutunma zamanlarında herhalde hormonlarda hızlı bir değişim oluyor ve bende sürekli bir ağlama hali olarak ortaya çıkıyor. İkincisi adet günüm geldiği zaman negatifse adet olacak gibi hissediyorum ama olmuyorum. Pozitif ise hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum. Üçüncüsü son günlerde koku duyusunda artış.
Masallah bayagı dıkkatlıymıssınız .:)suan hamile sın heralde caanm

Merhaba benimde 6. Günüm transferimin dondurulmuş 2 blastosist embriyo transfer edildi Antalya'da çok heyecanlıyım tedirginlik 3.denemem inşallah bu kez tutunmuşlardır öyle hissediyorum

Mrb kizlar heycanla okudum yazilarinizi ins kucaklariniza almayi nasip eser Rabbim...benimde transferimin 1.gunu korkum heycanim stresim birbirine karisti bugun duygusala baglayip belirtim yok diye agladim sanki cocuk anne ben burdayim dicek ne bekliyosam...ins tutunur beklemek cok zormus bu arada 25 yasindayim 1.kalite tek embriyo verildi

Mrb kizlar heycanla okudum yazilarinizi ins kucaklariniza almayi nasip eser Rabbim...benimde transferimin 1.gunu korkum heycanim stresim birbirine karisti bugun duygusala baglayip belirtim yok diye agladim sanki cocuk anne ben burdayim dicek ne bekliyosam...ins tutunur beklemek cok zormus bu arada 25 yasindayim 1.kalite tek embriyo verildi
Test günün hangi gün, aynı gün transfer olduk , benim karın kasık agrım var ,inş tutunur bebeklerimiz bana 2 tane trasfer edildi yaşımdan dolayı

Test günün hangi gün, aynı gün transfer olduk , benim karın kasık agrım var ,inş tutunur bebeklerimiz bana 2 tane trasfer edildi yaşımdan dolayı
15 kasim dediler canim benim bel agrim vardi baya bugun kasik agrim ara ara oldu fena gazim oluyo ins tutunur bebislerimiz

Arkadaslar merhaba;

Benimde test gunum 4 kasim. Kadikoy yakasinda test yaptirabilecegim bir yer onerirmisiniz?

Benim test günümde 1 kasım heyecanla bekliyorum akıntılarım çoğaldı benimde vücut ısısı 36,8

Selam arkadaşlar.

1 gün sonra- belirti yok

Aslında benim diğer negatif denemelerimden çok farklı bir belirtim olmadı. Çok hafif 3 fark var ama dikkat etmeseydim kolaylıkla gözden kaçabilirdi. Birincisi tam tutunma zamanlarında herhalde hormonlarda hızlı bir değişim oluyor ve bende sürekli bir ağlama hali olarak ortaya çıkıyor. İkincisi adet günüm geldiği zaman negatifse adet olacak gibi hissediyorum ama olmuyorum. Pozitif ise hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum. Üçüncüsü son günlerde koku duyusunda artış.[/QUOTE

Bu karar nasıl takip ettiniz gün gün bende de ağlama nöbeti oldu iki gündür koku hassasiyeti yok ama akıntı çok arttı çil kaçıyor gibi sanki çamaşırı ıslanıyor

Transferimin 10. Günü ve az önce kan verdim,asıl test günüm 1 kasım.bana da dua edin arkadaşlar,hakkımızda hayırlısı olsun,sağlam,sağlıklı hayırlı evlat olacaksa Allah nasip etsin inşallah.

Transferimin 10. Günü ve az önce kan verdim,asıl test günüm 1 kasım.bana da dua edin arkadaşlar,hakkımızda hayırlısı olsun,sağlam,sağlıklı hayırlı evlat olacaksa Allah nasip etsin inşallah.
Sonucu mutlaka bildir canım insallah hayırlı haberler verirsin bize ben de erken kan tahlili yaptırmıştım 2 Kasım'da tekrarlicam testi

Herkese selam pozitifi alanları tebrik ediyorum benim gibi bekleyen arkadaşların Rabbim yardımcısı olsun herkeste farklı belirtiler olmuş bende çok korkuom 2 embryo transfer edildi 6 Kasım test tarihim bugün gözlerim yanio ınsallah tutmuştur bebisler.

Back
X