• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.gün transferi ve gebelik belirtileri

yarın test günüm ama çok feci belim ağrıyor sanki her an adet olacam.ağlayıp duruyorum üzüntüden.yinemi olmadı acaba

Cok ae
arkadaşlar bende kasımın 2sinde transfer oldum aynı dediğiniz gibi transferden beri adet sancısı gibi sancılar kasıklarımda batmalar ve bel ağrım vardı halada var.göğüs uçlarımın rengi koyulaştı hassaslaştı kasımın 12 sinde yaptırdığım testle hamile olduğumu öğrendim dünde tekrar yaptırdım değerlerim artmış hamdolsun diyeceğim şu ki halada ağrılarım var nebileyim ben gebelik belirtisi olabilir diye düşünüyorum ama hiç belirti olmadan gebe olanlar da var...hepiniz için hayırlısı olsun...
cok cok sevindimm Allah tamamina erdirsin inslalah bizede dua edersen sevinirim

Pozitif sancısı nedir bilmediğimizden üzülüyorum inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürür.Amin...
Aynen bende bilmiorum bazısının hic belirtisi olmamis bazisi ayni yasadiklarimizi yasamis.tek bildigim onceki seferde benim bu son gunlere yansiyan hic agrim sizin yoktu..amin amin canim

Bende de hiç rahim ağrısı,çok sık kasık olmamıştı.Tek düşündüren aşırı bel ağrım oda her ay yaşadığım ağrının aynısı olduğundan.Allahım hayırlısını versin.

Bende de hiç rahim ağrısı,çok sık kasık olmamıştı.Tek düşündüren aşırı bel ağrım oda her ay yaşadığım ağrının aynısı olduğundan.Allahım hayırlısını versin.
BEnde koltuk altlarima dogru gogus agrim olmamisti kasık agrisi desen hic yoktu..crinone jel kullaniorum o da agri yapabiliyormus dusun dusun kafayi yemezsem iyidir...dua edelim hayirlisi ile olsun

Kan tahlilimi verdim arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyorum.Kalbim güp güp atıyor.Bel ve karın ağrım devam etmekte ve kendimce hala olmadı demekteyim.İdrar testi yapmadım.

Kan tahlilimi verdim arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyorum.Kalbim güp güp atıyor.Bel ve karın ağrım devam etmekte ve kendimce hala olmadı demekteyim.İdrar testi yapmadım.
Ben yaptirdim 5,17 cikti degerim.11.gunum bugun.doktorum ilaclara devam etmemi persembe tahlili tekrarlamami soyledi Ama hic umidim yok ne kadar yukselebilirki..sana bol sans

Beta HCG : < 1.20 Negative negatif çıktı arkadaşlar.Yine olmadı..Çok üzgünüm..
Ahh cnm yaa keşke olsa ama RABBİM daha uygun bulmamis demekki biraz daha zamani var vazgecmek yok devam benim ilk denemem ve kenarda dondurulmusumda yok bende cok korkuyorum ama hep Allahim her iki durumuda kaldirabilmem icin bama guc kuvvet ver diye dua ediyorum sende öyle yap cnm ben 1.5 sene once 30 hftalik dogumla bebegimi kaybettim biliyorum su an ne desek bos Rabbim sabrini arttirsin insallah

Ahh cnm yaa keşke olsa ama RABBİM daha uygun bulmamis demekki biraz daha zamani var vazgecmek yok devam benim ilk denemem ve kenarda dondurulmusumda yok bende cok korkuyorum ama hep Allahim her iki durumuda kaldirabilmem icin bama guc kuvvet ver diye dua ediyorum sende öyle yap cnm ben 1.5 sene once 30 hftalik dogumla bebegimi kaybettim biliyorum su an ne desek bos Rabbim sabrini arttirsin insallah
Benim bu 7.denememdi.9 seneden beri denemediği yöntem kalmadı.Demekki bize nasip değil..

Banada doktorum persembe tekrarla dedi..yabanci sitelerden baktigima gore dondurulmus transferlerde yapisma daha gec gerceklesebiliyormus..aslinda pek umudum yok ama bekliycem peraembeyi

Ya Allah sabir versin ne aci bir kayip..bu yasadiklarimiz ne ki bulupta kaybetmek daha aci..senin acinla kiyaslanmasinin imkani yok ama bende biri 7 biri 10 haftalik iki dusuk yaptim..Allah bu sefer yuzunu guldursun insallah

Ya Allah sabir versin ne aci bir kayip..bu yasadiklarimiz ne ki bulupta kaybetmek daha aci..senin acinla kiyaslanmasinin imkani yok ama bende biri 7 biri 10 haftalik iki dusuk yaptim..Allah bu sefer yuzunu guldursun insallah
Aminnn hepimizin insallah cnm

Benim bu 7.denememdi.9 seneden beri denemediği yöntem kalmadı.Demekki bize nasip değil..
Ne desek boş biliyorum ama çok geçmiş olsun... İnan ki bende görünce üzüldüm...
Öle de düşünme daha evladına kavuşmanın vakti gelmemiş demek ki!
Yılma yinede dene zor biliyorum hem maddi hem manevi ama sonuçta kavuşacağın evlatsa herşeye değer...
İnş sende evladına kavuşursun dualarım tüm evlat isteyenlerle hayırlı bir şekilde!

Back
X