5.gun ve yamukluk

guruttuyar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
106
51
13
27
merhaba pazartesi gunu ameliyat oldum bugunde atelim cikti bandajlarim takildi atel ciktiginda burnumu bos gordum kalkikligi yandan halini gayet begendim seklinide biraz buyuk bulmakla birlikte begendim tabi odemli oldugu icin zamanla kuculur dedi doktorum. ama hafif saga dogru bir yukselme var burnumda doktorumda farketti sisten dolayi dedi oraya bastirarak masaj yaoti farkettim bana masaj vericekmisiniz dedigimde suanlik degil ihtiyac olursa dedi . doktoruma cok guveniyorum ama benzer durumu yasayan var mi acaba hakikaten bir taraf sisten dolayi yamuk gozuken sonra duzelen

gungun durumumu yazdim konuma birilerine faydam olur diye ama tek bir cevao almiyorum

Ameliyat olanların bir kısmı ameliyat olduktan hemen sonra kusur buluyor ama burun "oturduktan" sonra çoğu memnun kalıyor.

Ameliyat olanların bir kısmı ameliyat olduktan hemen sonra kusur buluyor ama burun "oturduktan" sonra çoğu memnun kalıyor.
sagolun cevabuniz icin yani kusur arayan gozlerle bakmiyorum ama doktorda farkinda insallah dediginiz gibi ollur

Canımm hep görüyorum ama daha 3 gün sonra ameliyat olacağım için bişi yazmayayım dedim de dayanamadım. sadece biliorumki ilk 20 gün felan yamukluk cok cok normal sonrası için doktor kontrolünde değerlendirilmeli. 3 ay gecmesine ragmen gecmiosa sorun olma ihtimali yüksek. 6 ay olmasına ragmen gecmediyse bi sorun var. 1 sene olduysa halen duruyorsa revizyon şart olabiliyor. ama 5-6 günlükken yamuk olması cok cok normal için rahat olsun

Canımm hep görüyorum ama daha 3 gün sonra ameliyat olacağım için bişi yazmayayım dedim de dayanamadım. sadece biliorumki ilk 20 gün felan yamukluk cok cok normal sonrası için doktor kontrolünde değerlendirilmeli. 3 ay gecmesine ragmen gecmiosa sorun olma ihtimali yüksek. 6 ay olmasına ragmen gecmediyse bi sorun var. 1 sene olduysa halen duruyorsa revizyon şart olabiliyor. ama 5-6 günlükken yamuk olması cok cok normal için rahat olsun
cook sagolun insalllah . ameliyatiniz ve sonrasi harika gecer umarim :) iyi gteceler

cook sagolun insalllah . ameliyatiniz ve sonrasi harika gecer umarim :) iyi gteceler
çok tesekkür ederim canım benim iyi dileklerin için. inşallah sende kısa sürede ödemlerini atarsınsın ve gercek sekline kavusursun. iyi geceler

Back
X