Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm 5 gunde 1 kılo tabıkı ıyı..ben bılır kişi değilim ama hızlı kılo vermek hastalıkları getirir...spor yapın ama bilinçsiz yaparsanız sakatlanmalar olur dıkkatlı yapın çok yuklenmeyın kendınıze..ben 54 kıloyum 4 kılo verıcem boyum uzun degıl yakısmyor malum..çayı sekersız içmeye başladım..kek poğaca yapmıyorum..yemıyorum..ekmek az denecek kadar tuketıyorum.tam buğday kepek ve çavdar olarak çeşitli yıyorum..su ıcmek lazım bolca ben az ıcıyorum kendıme kızıyorum kılo ıcın degıl saglık ıcın..spor yapmıyorum..spora gıdemıyorum suan..yuruyus yapıyorum haftada 1 bılemedın 2 kere..
bu sabah küçük kase yoğurt ve birkaç tane çubuk krekerle geçiştirdim..her sabah boyle degıl tabıkı..kılo almamama gerek en cokda seker baslangıcı cıktı doktor uyardı kılo alma dıye..
dun oglen makarna yaptım yagsız uzerıne yogurt ekledım..kırmızı bıberı hep kozleyıp nar eksı koyup yıyordum..bu sefer uzerıne yumurta kırdım..ekmeksız yemem gerekıyordu azda olsa yedım dayanamadım dıyet dun yalan oldu..
o yuzden dıyet adını kafamdan cıkarıdm zayıflama falan az ye öz ye sakın yavas ye seker yok tatlı yok dıyorum boyle denıycem yazarım buraya yakında 5o kıloya gerı donücem
Kızlar 5 Günde 1 Kilo vermişim sizce iyi mi ? Ben pek memnun olmadım da o kadar spor yaptım 2 kilo bari vereydim![]()
canım merhaba..ben 1 sene önce 10 kilo verdim diyetisyene giderek..sana bazı önerilerde bulunmak istiyorum diyetisyenin sölediklerine dayanarak..öncelikle diyetisyen makarna pilav patatesi kaldırdı..günde 2 şer dlim her öğünde ekmek yani günde 6 dilim..tabiki öğünlerde et türü yanında salata..diğer öğün etli sebze yemeği salata veya zeytinyağlı..aralarda meyve+yoğurt veya süt..ben böylelikle verdim kiloları sıkıntı olmadı..1 haftada benim yaşımdaki insan için 1,5 kilo demişti..en fazla 2 kilo verirsin ama çok çabuk verdirmek istemem alırsın dedi..yaşım geçen sene 32 idi..ve ben yağdan kilo verdim..dr hafta 3 gün spor yap fazla yapma dedi..her gün yaparsan vucut alışır..bi bırakırsan yada az yaparsan tekrar kilo alırsın dedi..sana kolay gelsin sormak istediğin olursa cvplarım..
canım merhaba..ben 1 sene önce 10 kilo verdim diyetisyene giderek..sana bazı önerilerde bulunmak istiyorum diyetisyenin sölediklerine dayanarak..öncelikle diyetisyen makarna pilav patatesi kaldırdı..günde 2 şer dlim her öğünde ekmek yani günde 6 dilim..tabiki öğünlerde et türü yanında salata..diğer öğün etli sebze yemeği salata veya zeytinyağlı..aralarda meyve+yoğurt veya süt..ben böylelikle verdim kiloları sıkıntı olmadı..1 haftada benim yaşımdaki insan için 1,5 kilo demişti..en fazla 2 kilo verirsin ama çok çabuk verdirmek istemem alırsın dedi..yaşım geçen sene 32 idi..ve ben yağdan kilo verdim..dr hafta 3 gün spor yap fazla yapma dedi..her gün yaparsan vucut alışır..bi bırakırsan yada az yaparsan tekrar kilo alırsın dedi..sana kolay gelsin sormak istediğin olursa cvplarım..
şuan kaç kılosun ve boyun kaç canım hedefın 58 anladığım kadarıyla..
burdan bırbırımıze yardımcı olalım bari))
sabahları 2 haşlanmış yumurta yediğinde tok tutuyor..ekmeksiz yerım sabahları dıyorum...bunuda burda okudum deniycem..
az once taze fasulye yedım ama bır dılım ekmek yedım dayanamadım..capıcuno içtim..paketın yarısını bır fıncan suyla karısıtırıp içtim..1 tanede ekşi elma yedim..boyle boyle ideal kıloya gelebılırz cok zorakı seyler caydırıcı oluyor..
Teşekkür Ederim
Haftasonu bende ekmek yedim biraz cumartesi menemenle pazar ıspanak ile
evdeyken kendimi kontrol edemiyorum ama işteyken daha iyi yanımda yiyecek bitşey getirmiyorum![]()
sormak istediğim birşey var kilo verene kadar hiç makarna pilav yemediniz mi ?[/QUOT
1 ay hiç yemedim kaçamakda yapmadım..sonra diyetisyen verdi..ama porsiyon oldukça az..ve az yağlı..makarna pilav patates yadiğimde ekmek o öğün olmuyodu
6 dılım ekmek denıycem..yemek artı salata..bunuda yaparım..meyva yoğurt süt bunuda yapıyorum..ama bazen benım ataklarım oluyor cok acıkınca özellıkle neden mı seker başlangıcı cıktı ondan..bundan dolayıda kılo almamam gerek benım..benım yaşımda 31 olacak yakında..spor yapmıyorum evde kendı basıma ne bılıyım..spora gıtmeye suan durumum musaıt degıl
baska neler yapıyorsun.sen daha bılgılısın yazarsan sevınırım..olabıldıgınce az yemeye calısıyorum ama bazen bozuyorum duzenı..bulgur pılavı yerım arada ben pırınc yemem sekere zarar dıye..
ay canım sorma ben aylardır çalışmıyorum o yuzden kılo aldım ve almaya devam edıcem o yuzden dur demem lazım..işteyken aksıne zayıflıyordum..işten cıkınca yuruyordum..sabah erken kalk yuru..etkısı var bunların..işe konsantre olunca yemek akılına gelmıyor ınsanın..inş bende başlarımda kurtulurum evde durmaktan
canım bana birşey oldu sankı iştahım kapandı..psikolojık oldu sanırım kafama taktıgım seyler bu sefer yedırmemeye basladı 2 gundur boyleyım..
Çok da aç kalma bünye için çok zararlı bari en azından fındık, ceviz felan ye ki vücudun güçsüz kalmasın.
yok canım ac kalmıyorum 2 dılım ekmek kabak yemegı corba ve yoğurtlu kerevız yedım ama az az..ama ınan 1 kılo dahı vermedım az yememe ragmen..
Kızlar 5 Günde 1 Kilo vermişim sizce iyi mi ? Ben pek memnun olmadım da o kadar spor yaptım 2 kilo bari vereydim![]()