• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gunde 10 kilo:))

bişey sölicem şimdi kimseye saçma gelmesin,bu kadar kısa sürede 10 kilo verip görüntü değişiyomu değişiyo,yani ödem olsun yağ olsun bende 10 kilo eksilmek isterim 5 günde,sağlıksız konusuna gelince belki dayanamayacak kişiler olabilir,bu liste çokta sağlıksız diil sadece az ben bu öğünlerle bi gün geçiremem diyen kişileri anlarım..meyve var yoğurt var sebze var sonuçta 5 gün yani aylarca yapılıcak bişey diil,e zaten yemeği kesmeden kim kilo verebilmişki...Bende bi kaç gün içinde başlıyorum arkadaşım burayı gördüğüm iyi oldu:27:5 gün dayanıcaz artık:8:

cok dogru konustun canım ama böle ama değil insan kilo vermek istiyorsa az yiyecek baska caresi yok denemekte fayda var bende deneyeceğim belki 3 veririm belki 5 herkesin bünyesi aynı değil sonuçta...

cok dogru konustun canım ama böle ama değil insan kilo vermek istiyorsa az yiyecek baska caresi yok denemekte fayda var bende deneyeceğim belki 3 veririm belki 5 herkesin bünyesi aynı değil sonuçta...

tabi canım yani 3 olsun 5 olsun:1:sabah kahvaltı olmaması belki zor olabilir,diğer öğünlerde dayanılabilir bence.Bu kadar kısa zamanda zaten yağlardan gitmez kilo ama görüntünün değişmeside bişeydir.Benim düşüncem böyle:32:

tabi canım yani 3 olsun 5 olsun:1:sabah kahvaltı olmaması belki zor olabilir,diğer öğünlerde dayanılabilir bence.Bu kadar kısa zamanda zaten yağlardan gitmez kilo ama görüntünün değişmeside bişeydir.Benim düşüncem böyle:32:

benim zaten normalde de kahvaltı alışkanlığım yoktur ben bugün başladım sadece sabah kahve yerine bitki çayı içtim bugün beşibiyerde... öğleye de salata yerim kola içmem normalde de pek aram yoktur

kızlar bence arkadaşın verdiği bu diyette 10 kilo verilir çünkü çok güzel ssporla desteklemişl.bence sabah hariç diğerleri sağlıklı.zaten sizde sabah hafif dömates salatalık peynir yerseniz sağlıklı hale gelir.10 kilo değilde 7 kilo verirsiniz.bence sporun cok etkisi var

Sizlerin yorumlarını görmek sevindiric.. :) çok teşekkürler!! yani ben kola içtim sevdiğim için içmeseniz tabiki olur :))) hepiniz başarılı olursunuz umarım!:16::21::17:

saol cnm,sen şuan nası devam ediyosun:26:aaa ben kolasız hayatta yapamam,akşam yemeğinde mutlaka olmalı,diğer öğünlerde olmasada olur:27:ama light:17:

kızlar bence arkadaşın verdiği bu diyette 10 kilo verilir çünkü çok güzel ssporla desteklemişl.bence sabah hariç diğerleri sağlıklı.zaten sizde sabah hafif dömates salatalık peynir yerseniz sağlıklı hale gelir.10 kilo değilde 7 kilo verirsiniz.bence sporun cok etkisi var

bende senin gibi düşündüm canım,sabah kahvaltısına bi lokmacık bişeyler eklenebilir:9:kahvaltısız yapamayanlar için.Mesela benim mutlaka kahvaltım etmem lazım oda bi dilim light ekmekle domates peynir biber:1:,dediğin gibi 10 diilde 7 olsun...ama yeterki olsun:8:

Son düzenleme:
ben bırakmıştım bazı nedenlerden dolayı bende yarın tekrar başlıcam 5 günde bi 10 kilom gitsin bakalım :21: deneyen arkadaşlar sonuçlarınız nelerr????:16:

kızlarr?????:)))):44:

burdayım tatlım kusura bakma su ara pek giremedim girsemde 5 dk durup cıkıyorum hemen... Ben başlamıştım hatta işk gün 1 kilom gitmişti ama gerisini getirmedim dısarda cok kaldı o günler bide regl oldum derken kaldı.. şimdi okuyunca bugün tekrar başlayayım dedim ya bakalım sana cumartesi günü bildircem söz....
Hatırlat bana ben senin gibi 10 kilo veremem cünkü uzun süredir diyetteyim ve metabolizmam yavaşladı ama 3 kilo bile versem harika olur inanki...
Tekrar saol tatlım paylaşımın için...
Hatta ben seni ekliyorum arkadas listeme..
Sevdim seni arkadaşım...

Selam kizlar,

Ben bu sayfaya yeni üye oldum. Gecenlerde Canim sykkindi, internetde gezinirken bu sayfayi daha dogrusu diyeti buldum.
Denemeden kayit olupta yorum yapmak istemedim.
Valla bir sene önce evlendim, dügünden sonra 10kilo aldim tekrar. Yani yaklasik 7-8 gün önce kilom 120idi, simdiyse 111,5e. düstüm :))))
Valla COk mutluyum. Bazilarina göre sagliksiz olabilir fakat 20-30 Kilo fazlasi olanlar icin bence iyi bir giris diyet icin. 1-2 gündür normal yemek yapiyorum ve bol bol su icip sabah isten önce aksamda yemekten sonra bir saatligine yürüyüs yapiyorum. Ayrica yagmurlu günler icin ZumBa Dvdsi aldim, insani fena yoruyor.

Bunu bizimle paylastigin icin sagol farbenreich, valla benim COk isime yaradi. Imkansiz diyenlerede aldirma sen ;))

evet kızlar bugün bende başladım bu diyete
sabah neskafe fincanıyla sade türk kahvesi içtim
öğle yeşil salata yedim kola yerine 2 yemek kasıgı bezelyeden aldım...
az önce 3-4 tane cubuk kraker yedim (basım döndü valla)
akşama da semizotlu yogurt yyeceğim bi kase
bakalım sonucu yazacagım buraya sözzz cumartesi günü akşam bildiririm...

samara87 çok mutlu oldum çok teşekkür ederim yok ya sizin gibi iyi tepkiler veren arkadaşlarım yüzünden çok mutluyum ve aldırmıyorum.. sizde yazdıklarıma değer verdiniz çok teşekkr ederim:16: hepinizin snuçlarını bekliyorum heycanla hepimiz yaza fit girelim inş :16: maviboncukum bende seni kabul ettim arkadaşım dicem ama büyüğümsün sen sanırım :))) verirsin 3ten fazla bence canım.. :16: inanmayanlar da ayda bi versinler 2-5kiloyu :))

samara87 çok mutlu oldum çok teşekkür ederim yok ya sizin gibi iyi tepkiler veren arkadaşlarım yüzünden çok mutluyum ve aldırmıyorum.. Sizde yazdıklarıma değer verdiniz çok teşekkr ederim:16: Hepinizin snuçlarını bekliyorum heycanla hepimiz yaza fit girelim inş :16: Maviboncukum bende seni kabul ettim arkadaşım dicem ama büyüğümsün sen sanırım :))) verirsin 3ten fazla bence canım.. :16: Inanmayanlar da ayda bi versinler 2-5kiloyu :))

bencede aldırma tabi senin yerinde olsam cvp bile vermezdim tatlım yaa...
Ya ben normalde en son 68 kiloydum ama dün bu diyete başlarken tartıldım adetten galiba 69.6 cıktım...
Bugün sabah ise 68.5 yani günde 1 kilom gitti şaştım kaldım valla yaaaa... :16::16::16:
Tam gaz devam sonucta 5 günlük bişi ölmeyiz yaa
dün sadece gece acıktım biraz ama yemedim tabi
hatta eşim çikolata almış ama tadına bile bakmadım aferin bana:nazar:

samara87 çok mutlu oldum çok teşekkür ederim yok ya sizin gibi iyi tepkiler veren arkadaşlarım yüzünden çok mutluyum ve aldırmıyorum.. Sizde yazdıklarıma değer verdiniz çok teşekkr ederim:16: Hepinizin snuçlarını bekliyorum heycanla hepimiz yaza fit girelim inş :16: Maviboncukum bende seni kabul ettim arkadaşım dicem ama büyüğümsün sen sanırım :))) verirsin 3ten fazla bence canım.. :16: Inanmayanlar da ayda bi versinler 2-5kiloyu :))

bu arada yaş konusuna gelince de ben 25 yasındayım tatlım ama büyük küçük farketmez herkes arkadaşım benim burda... Sonucta tanımıyoruz birbirimizi ve bana abla demen gibi bişi söz konusu değil yani istediğin gibi davran...istediğin gibi hitap et...

Merhaba. Ben bu diyeti uygulamak istiyorum. 59 kiloyum 52 olmam gerekiyor ama bişeye takıldı aklım görünüşte bir değişiklik oluyor mu uygulayanlar arkadaşlar? Olmuyorsa yapmayayım boşuna :44:

kızlar ben bu diyeti yapamadım ya,son günler öğünleri kaçırıyorum baş ağrısı oluyo.Ya değer ama cesaret edemedim bi türlü:14:maviboncuk sen ne yiyosun gün içinde mesela,aslında bende fazla bişey yemiyorum,ama bu diyette haşlama sebze falan yenilicek.Benimki yemek haliyle,haşlama hiç denemedim.Ben sabahları kepek ekmeği peynir domates yumurta,biber ve çay öle bi kahvaltı ediyorum,bazen öğlen yemediğim bile oluyo:31:akşamlarıda,herhangi bi sebze yemeği,yada tavuk,et vs.yanında salata ve light yoğurtla.Ayda 4 5 kilo falan veriyorum bu şekilde.Artık sıkıntıda başladı,bir an önce zayıflıyım diye...sen deneyip güzel sonuç alırsan bildirirsin canım,yediklerini falan ona göre bende deniyim ya

Merhaba. Ben bu diyeti uygulamak istiyorum. 59 kiloyum 52 olmam gerekiyor ama bişeye takıldı aklım görünüşte bir değişiklik oluyor mu uygulayanlar arkadaşlar? Olmuyorsa yapmayayım boşuna :44:
canım bugün 2. günüm ve karnım indi resmen acayip hafifim üstelik bugün aksam yemeği yerine 2 kalburabastı tatlısı yedim saat 4 gibi... ona ragmen suan cok iyiyim
kızlar ben bu diyeti yapamadım ya,son günler öğünleri kaçırıyorum baş ağrısı oluyo.Ya değer ama cesaret edemedim bi türlü:14:maviboncuk sen ne yiyosun gün içinde mesela,aslında bende fazla bişey yemiyorum,ama bu diyette haşlama sebze falan yenilicek.Benimki yemek haliyle,haşlama hiç denemedim.Ben sabahları kepek ekmeği peynir domates yumurta,biber ve çay öle bi kahvaltı ediyorum,bazen öğlen yemediğim bile oluyo:31:akşamlarıda,herhangi bi sebze yemeği,yada tavuk,et vs.yanında salata ve light yoğurtla.Ayda 4 5 kilo falan veriyorum bu şekilde.Artık sıkıntıda başladı,bir an önce zayıflıyım diye...sen deneyip güzel sonuç alırsan bildirirsin canım,yediklerini falan ona göre bende deniyim ya

evet haklısın zor bi diyet... ama 2 güdür uyguluyorum
ben kahvaltı yapmıyorum
öğleyin bi kase yogurt yedim
saat 4 te 2 tane kalburabastı tatlısı yedim
akşam yemeği yok tabi tatlıdan sonra yemedim
3 litre su içiyorum
4-5 fincanda bitki çayı iiçiyorum
dün de öğlen salata akşam yogurt yemiştim gerisi aynı

Back
X