- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi farbenreich
bencede başla canım pişman olmazsın... ilk gün zor ama gerisi geliyo inanki bugün benim 4. günüm memnunum valla... yarın tartılcagım bildiririm burdaBende bu diyete yarın başlayacağım aksilik çıkmazsa :) Eğer becerebilirsem yediklerimi yazarım :)
Canım benim inşallah istediğin kiloya düşer 2. bebeğini de kucağına alırsın ben yaptığın diyetleri başarıyla yapıp ne güzel kilo vermişsin ben zamanında lahana diyetini denedim ama olmuyor ben esnafım dükkana götürsem çorbayı bozulacak öbür diyetlerde de şu kadar ızgara şu kadar köfte yoğurt bi dünya teferruatlı şey var o yüzden yapamıyorum onları hazırlamak için dükkanım müsait değil zaman da yok ama sen ne güzel bunları uygulayıp verebilmişsin inşallah bende vericem bu diyetle allahım büyüktür çok bunaldım artık kilo derdinden burda birbirimize yardımcı olarak kurtulcaz kilolardan aslında problem küçükmüş gibi duruyor aman nolcak kilo deniyor ama öyle değil bi insanın hayatını psikolojisini mahvedecek kadar kötü bişey 96 kilo ile başlıyorum bu diyete ve her cuma tartılma günüm olacak buradan bildircem kilomu ne kadar verdiğimi hayat ertelenmeyecek kadar kısa ve güzel şu saatten sonra geriye dönüş yok gün bugündür...
amin gülüm inşallah ALLAH isteyen herkese versin...eger evde değilsen zor tabi bu diyetleri yapmak ben evdeydim devamlı ama eger dısarı cıkmam gerekiyorsa da küçük kaba koyup gmtürüyordum... tabi kışın zor olmadı ama havalar sıcak artık olmaz..sana bence bu diyet daha uygun yanında salata yada yoğurdunu götürürsün..
o kilolalrla ben oldum olası savaşıyorum kendimi bildim bileli hep kilo sorunum vardı hiçbi zaman kendime öz güvenim yoktu..hep dışlanmış hissettim ama aslında öle değildi biliyorum sevilen bi insandım ama bana öle geliyordu ve bu yüzden de hep kavgacı aksi huysuz bi insan oldum... bu durum evlenince de devam etti tabi eşim saolsun hiç problem etmedi 62 kilo ile evlendm ama sonra gene başladı kilo alımı... eşim bişi dese hemen kiloayla bağlantı kurup sen beni beğenmiyon ben şişmanım gibi saçma sapan seyler söleyip eşimi üzüyordum halbuki o her zaman sevgisini belli eden bi adam eminim yani sevgisinden... tabi suan daha da mutlyum onun cok hosuna gidiyo tabi kilo vermem herkesin yanında över beni destek olur cesaret verir ve bi sürü hediyeler aldı kilo verdim diye... saolsun o olmasa yapamazdım...
inanıyorum ki sende en kısa zamanda istediğin kiloya düşersin canım o mutluluk bambaşka sadece istikrarlı ol sakın ama sakın o hayatımızı mahveden yiyeceklere aldanma ben suan arada kaçırıyorum ama inan ilk diyete başladıgımda belki 4 ay boyunca eşime yaptıgım yemeğin tadına bile bakmadım millet bişi yerken ben baska odaya gittim neler çektim anlatamam sana cok zorlandım... suan hedefime az kaldı ve ben arada kaçırıyorum tabi ama sonra bi sonraki öğünümü yemiyorum...