• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gunde 10 kilo:))

merhaba ben yeni üye oldum. bu aralar kilolarımla başım dertte. 73 kiloydum 25 gün diyetle 4 kilo verip 69 kilo oldum ama bu bana yetmedi. erkek arkadaşım da kilo vermemi istiyor ve bende istiyorum. belim incecik ama üst bacağım kalın ve kalçalarım var. bu yüzden incelmek için ne yapmalıyım ve 5 günde 10 kilo vermek için yazan diyet listesini uygulasam iyi bir sonuç alabilir miyim? ne olur bana yardım edin depresyona girmek üzereyim =(

Simdi bi cogunuz sagliksiz bi cogunuz denemek istiyorum dicek ablalarim yasitlarim kardeslerim ben 20 yasindayim. Ve soyleyecegim diyeti denedim 10 kilo verdim biraz agir ama sonra geride almadim. Tabi diyet sonrasi cok yemedim..:)
Sabah: sutsuz sekersiz kahve turk kahveside olabilir ama ben sevmedigim icin.

Oglen:100 gr brokoli ve bi kutu kola.

Ara ogun: bu form krakerlerinden yedim hatta simdi special k'nin krakerleri var cok hos sadece 66 kalori hemde.

Aksam: yoogurt ve elma.

6dan sonra hic bisi yemedim gunde en az 3 en cok 5 km yurudum. (Kosu bandinda) ee bi de 3 litreye yakin su ictim :) bi bardak falanda yesilcay.. azim ettim sonucu aldim kizlar:)))

merhaba ben yeni üye oldum. bu aralar kilolarımla başım dertte. 73 kiloydum 25 gün diyetle 4 kilo verip 69 kilo oldum ama bu bana yetmedi. erkek arkadaşım da kilo vermemi istiyor ve bende istiyorum. belim incecik ama üst bacağım kalın ve kalçalarım var. bu yüzden incelmek için ne yapmalıyım ve 5 günde 10 kilo vermek için yazan diyet listesini uygulasam iyi bir sonuç alabilir miyim? ne olur bana yardım edin depresyona girmek üzereyim =(

çok sağlıksız arkadaşım bence diyetisyene git sonrasında tansiyon şeker hastası olursun bak hem daha sağlıklı diyetler var onları dene sporlada destekle vermemen için hiçbir neden yok sonrasında ama aceleci olma bu konuda haftada 1 veya 1.bucuk kilo veriliyor sağlıklı olarak diğerleri vücuttan sukaybı ve kas kaybına neden oluyor

Simdi bi cogunuz sagliksiz bi cogunuz denemek istiyorum dicek ablalarim yasitlarim kardeslerim ben 20 yasindayim. Ve soyleyecegim diyeti denedim 10 kilo verdim biraz agir ama sonra geride almadim. Tabi diyet sonrasi cok yemedim..:)
Sabah: sutsuz sekersiz kahve turk kahveside olabilir ama ben sevmedigim icin.

Oglen:100 gr brokoli ve bi kutu kola.

Ara ogun: bu form krakerlerinden yedim hatta simdi special k'nin krakerleri var cok hos sadece 66 kalori hemde.

Aksam: yoogurt ve elma.

6dan sonra hic bisi yemedim gunde en az 3 en cok 5 km yurudum. (Kosu bandinda) ee bi de 3 litreye yakin su ictim :) bi bardak falanda yesilcay.. azim ettim sonucu aldim kizlar:)))

ooo gerçkten verdin mi ?

an itibariyle bende başlıyorum diyete fazla bi kilom yok aslında 179 boy 59 kilo ama insanlar psikolojimi bozuyo hiç 50 kilonun ustune cıkmamıstım her goren oooo nekadar kilo almıssın kollara bak falan diyolar bayrama kadar 4 kilo vermek istiyorum dun l carnitine aldım gece yatamadan sinamekide iciyorum insallah hepimiz istedigimiz kilolara düseriz

cok sağlıksız dıyetısyenler boyle seylerı onaylamıyo bence denemeyın dha saglıklı bı dıyet ıcın ılk once hastaneye gıdıp testlerınızı yaptırın doktor zaten yardımcı oluyor

bende varımmmmmm kızlar kendi gayretlerimle yani kafamda bi liste oluşturarak 12.5 kilo verdim ama şuan vücut direniyor ve deli gibi tatlı,çikolata yemek istiyorum öyleki eşime bi kaç gün önce şöyle çikolata çeşmesi olsa altına açsam ağzımı dedim ne utanç verici tabi o çok güldü yazılanları okudum mantıklı geldi hadi bakalım neler olacak:34:

Çok zor bi diyet ama 1 hafta dayanabiliriz bence. 1 haftanın sonunda çok mutlu olacağınızı düşünerek yapın kızlar. Ben yarın başlıyorum :))))

Sagliksiz diyenler yapmasin sekerim;) ben bayadir giremiyordum kusura bakmayinnn!! Yaz geldi malum brokoli bulamiyorum.. Ufak bi degisikle yeniledim listeyi. Sabah yine kahve oglen elma aksam noodle. 70 gr yiyorum 350 kalori falan.. hem insanin gozunu doyuruyor hem de bir sey yemis oluyorsun..

Kızlar ben diyete başlıyamıyorum :( bugün de başlayamadım. Hep yarın başlayım nolcak ki diyorum ve bozuyorum.Yarın kesin başlamam lazım bi yere gidicem tam 1 haftam kaldı yani tam 1 hafta bu diyeti uygulamalıyım ama içimden gelmiyo, bi başlasam yapıcam biliyorum ama başlayamıyorum işte :(((((

Sagliksiz diyenler yapmasin sekerim;) ben bayadir giremiyordum kusura bakmayinnn!! Yaz geldi malum brokoli bulamiyorum.. Ufak bi degisikle yeniledim listeyi. Sabah yine kahve oglen elma aksam noodle. 70 gr yiyorum 350 kalori falan.. hem insanin gozunu doyuruyor hem de bir sey yemis oluyorsun..

canım soruldumu bilmiyorum. verdiğin kiloları geri aldın mı sen yoksa koruyormusun kilonu

Kızlar ben diyete başlıyamıyorum :( bugün de başlayamadım. Hep yarın başlayım nolcak ki diyorum ve bozuyorum.Yarın kesin başlamam lazım bi yere gidicem tam 1 haftam kaldı yani tam 1 hafta bu diyeti uygulamalıyım ama içimden gelmiyo, bi başlasam yapıcam biliyorum ama başlayamıyorum işte :(((((

gittiğin yerde kendini -10 kilo eksik düşle ve başla! :1:

Back
X