5 Günde 5 Kg Şok Diyet Listesi

ece50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
135
0
46
Antalya
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

Hadi arkadaslar hep birlikte bu dıyetı arkadasım yaptı ve verdi.sadece 5 gun .......

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Bu konu mevcut sitede
Orada paylaşımlar yapılıyor,oraya da bi göz at istersen

5 gunde 5 kilo verirseniz biraktiginiz 5 gunde geriye 10 kilo geri alirsiniz

Bana çok mantıksız bir diyet geldi.Sabahtan akşama kadar kusana kadar nasıl patates,sebze yenilir ki..İnsan iğrenir ya..Ve bence bıraktığınız gün alırsınız o kiloları tekrar..

diyet çok güzelmiş her ne kadar patates sebze vs. yiceklerden 1 hafta içinde bıkacak olsakta denemekte fayda var gibi :)

1 buçuk aydır diyetteyim aç kalıp spor yapmama regmen 5 kilo gitti,emeklerimin karşılığı değildi 5 kilo.. gecen gün siteye girdiğimde bu konu dikkatimi çekti ve diyet programımı değiştirdim bugun 2nci günümdü artık tartılmıyorum ölçüyoruum şimdi daha yeni ölçtüm vee üstten 4 alttan 6 cm gitmişş inanamadım bu diyet gerçekten süperr :) paylaşan arkadaşa çookk teşekkürler.

arkadaslar lutfen boyle sok dıyetler yapmayın:20varmı boyle sey 5 gunde 5 kılo herkesın vucudu ve kılo verme olayı aynı degılır 100 kılo bırıyle 60kılo bırının verıcegı kılo aynı olabılırmı lutfen dr.kontrolunde kılo verın yoksa aynnen verdıgınız kıloları hem gerı alırsınız hemde saglıgınızdan olursunuz

oleyyy 3.5 kg vemişim yılladır 2 kg verip alıyodum benim için büyük başarı oldu paylaşa arkadaşa çok teşekkür :))
başım her sıkıştığnnda bu diyete sarılcam artık :)

Bunu yazan çok komik biri

Böyle saçmalık mı olur allah aşkına yaa. Tut boğazını ye herşeyden azar azar (gece kesinlikle yeme), iç suyunu, yap sporunu tamamdır.

kızlar hepiniz karşı çıkmışsınız ama benım ablam 1 hafta arayla yaparak 20 kilo verdi 80 kiloydu çok tavsiye ederim 55 kiloyum hedefim 47 -45 denemenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…