5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum katılmak isteyenler? :)

scorpion_22

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
146
27
298
Balıkesir
Arkadaşlar merhaba. Bu zamana kadar birçok diyet yöntemini denedim. Ancak ne olduysa hep diyet bittikten sonra ki koruma evresinde oldu. Koruyamadım ve verdiğim kiloyu tekrar geri aldım. Yada şok diyetler yapmış olduğum için böyle olmuş olabilir bilemiyorum:50:. Birde verilecek kilo az olunca çok daha zor gidiyor kilolar. 5 kilo fazlam var geçen ay 5 gunde 5 kilo diyetini uyguladığımda 3 kilo verdim. Şimdi 18 nisana kadar tekrar bu diyeti uygulayıp geçici de olsa biraz incelmek ve tartıda istediğimi görmek istiyorum. Benimle beraber yarın başlayacak arkadaşlar varsa gelin beraber başlayalım ve birbirimizi motive edelim :34:

Nasıl yapılıyor canım bu diyet.
5 günde 5 kilo fazla değil mi.
Yarısına fitim ben:1:

Canım sen maximum 5 kilo veriliyor, ama emin ol 2-3 kilo ancak verebiiyor insan :)
Forumda başka bir başlık altında bu konu vardı hatta yapan arkadaşlar çok guzel kilo da vermişlerdi ancak konunun uzerınden uzun zaman geçtiği için yeni konu açmak istedim, diyet aynen şöyle kopyalıyorm

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

Supersin canım :34: başlangıç kilolarımızı da bildirirsek 5. Gunun sonunda kaç kilo verdiğimizi belirtmiş oluruz. Benim başlangıç kilom 55. Yarın haşlanmış patates gunu yanında bol su yeşil çay ve hafif tempolu yuruyuş. Tek tip beslenme olduğu için ağır sporlarla vucudu yormamak gerek :34:

tatlım ben bu diyeti günü gününe yapsam değil 5 kilo vermek 5 kilodan fazla alırım yahu:31:
şu an bunların çeyreğini yiyerek ancak kilomu koruyabiliyorum

Demoralize etmek istemem ama diyet bittiği günün akabindeki 2 gün 4 kilosu tekrar geliyor.
5 koca gün 1-2 kilo için zebil oluyorsunuz.

Onun yerine kısa detoks programlarını deneyin.

Demoralize etmek istemem ama diyet bittiği günün akabindeki 2 gün 4 kilosu tekrar geliyor.
5 koca gün 1-2 kilo için zebil oluyorsunuz.

Onun yerine kısa detoks programlarını deneyin.

Haklısın canım detoks cok daha saglıklı onu da denemiyor değilim, amacım 23 nisana kadar su birkaç kilo fazlalıklarımdan kurtulmak hırs yaptım, ne kadar zormuş birkaç kiloyu vermek, 20 kilo verdım ama şu birkaç kilo gitmiyor, bende şok diyetlere bağladım umudumu, birkaç gunlukte olsa mutlu etmeye yetiyor:50:

benim kilom 60 canım... bencede yormamak lazım
Canım ne yaptın başlayabildin mi diyete, ben sabahtan beri sadece 2 patates yiyebildim :32: insanın canı çok istemiyor ayrıca patates tok tutuyor ondan sanırım yarınki sebze gununu iple çekiyorum sebze seven biriyim nede olsa :56: fırına yağsız ve tuzsuz patlıcan kabak atıp pişiricem hem hafif oluyor hemde tok tutuyor:34:

arkadaslar bunu yapmayın bence bıgun boyunca sırf yumurta veya et yersenız zehırlenme ıhtımalı var cok yanlıs bence benden soylemesı..

Back
X