5 GÜNDE 5 KİLO VERMEYE KARAR VERDİM !!!! YANIMA ARKADAŞ ARIYORUM :)

ameron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
647
171
53
35
evet arkadaşlar ; yaklaşık 3 gündür takip ediyorum bu diyeti ... birgün boyunca tek besinle besleniyorsun ... ben bugün vücudum kendini hazırlasın diye proteinle beslendim ... yarında patatesle 5 kilo diyetine başlıyorum :) ve yanıma arkadaş arıyorum var mı bana katılmak isteyen ..... :)

Kabul edersen bende seninle baslamak istiyorum. Zaten tam 5 gün sonra dugun var kendimi duzeltmeye calisiyorum. Boyum 1.72 kilom 73.3. artik 60'li rakamlari görmek istiyorum

Kabul edersen bende seninle baslamak istiyorum. Zaten tam 5 gün sonra dugun var kendimi duzeltmeye calisiyorum. Boyum 1.72 kilom 73.3. artik 60'li rakamlari görmek istiyorum

niye kabul etmeyeyim arkadaşım gel gel :) yarın başlıyoruz o zaman ... ilk gün ppatates haşlayıp tuz ve yağ kullanmadan baharat ve limonla tatlandırarak istediğin kadar yiyorsun :) hadi Bismillah :)

bende bugün başladım..size dahil olmak isterim :)ama ben patates yerine yumurtayla başladım
80 kiloyum , bakalım ne olacak.

bende bugün başladım..size dahil olmak isterim :)ama ben patates yerine yumurtayla başladım
80 kiloyum , bakalım ne olacak.

hoşgeldin canım benim :) bende aç karnına 83.9 la başladım bugün patates günümdü gayet güzel geçti bakalın 5 gün sonra ne olacak :) ;)

kızlar bu diyetin tamamını yazabilir misiniz? bende yapmak istiyorum ama bu aralar yapamam.. ama bayram sonrasında denemek istiyorum..

kızlar bu diyetin tamamını yazabilir misiniz? bende yapmak istiyorum ama bu aralar yapamam.. ama bayram sonrasında denemek istiyorum..

canım benim ana sayfada var 5 günde 5 kilodiye eğer bulamazsan yazarım hemen :) telefondan biraz zzorlanırım diye ordan okumanı tavsiye ettim yanlış anlama :)

Dün sabah kıyafetli 81 kg çıkmıştım o sebeple bı sabahta giyinik tartıldım 79 kg çıktı.
Bu diyeti daha önce 4 gün yapabilmiştim o zaman da 4 kilo gitmişti, şimdi sadece patates gününden korkuyorum çünkü müthiş mide bulantısı yapmıştı bana.

Dün sabah kıyafetli 81 kg çıkmıştım o sebeple bı sabahta giyinik tartıldım 79 kg çıktı.
Bu diyeti daha önce 4 gün yapabilmiştim o zaman da 4 kilo gitmişti, şimdi sadece patates gününden korkuyorum çünkü müthiş mide bulantısı yapmıştı bana.

dün patates günümdü baharatla tatlandırdım kötü geçmedi allaha şükür :) bugün sebze günüm biraz zorlayacak gibi bakalım :) kafaya koydum gidecek bu kilolar :)

bugün sebze günümdü ... çokzorladım bugün :) mide bulantısı yaptı :( ama pes etmek yok yarını iple çekiyorum :)

ay ben bulamadım desen canım ya :KK43:

olsun canım :) 1 günümüz patates günü haşlayıp yada fırında kumpşr şeklinde közleyip istediğin kadar yiyoruz ... sadece baharatlar kullanarak tatlandırıyoruz :) 2 günümüz sebze her türlü sebzeyi çiğ yada haşlama yada yağsız türlü şeklinde tüketebiliriz gene baharat kullanabiliriz ...3 günümüz et günü ... haşlama yada ızgara tavuk balık yada et yiyebiliriz ayrıca konserve ton balığıda olur .... 4 günümüz meyve . her türlü meyveyi tüketebilirsin ama muz hariç .... 5 günümüz yumurta günü ...ayrıca light yoğurt yada süt içebilirsin tercih senin .... bütün bunları sadece baharat kullanarak tatlandırıyoruz ... en önemli püf noktası sabah tabağımızda ne varsa öğlen ve akşamda aynısı olacak ... hiçbirşey ekleyip hiçbirşey çıkartma ... istediğin kadar yemekte özgürsün :):):) benim 3 günüm ... 1.600 kilo gitti bile :)

bugün meyve günüm :) sabah çok güzel bir meyve salatası yedim ve sabah tartıya çıktığımda 2.200 kilo gittiğini gördüm... sanırım 5 kilo değil 3 kilo vereceğim ama olsun :)

ne alemdesiniz hanımlar?..
sabah 77 kg tartıldım gerçi dün sebze günü yaptım çok da sadık kalmadım, akşam salatalık yanına tam yağlı beyaz peynir iliştiriverdim :KK62:
Bugün et ile devam ediyorum.Kendime az yağlı kıymadan köfte yaptım içine soğan ve maydanoz koydum sadece...
Şimdilik benden bu kadar :KK24:

ne alemdesiniz hanımlar?..
sabah 77 kg tartıldım gerçi dün sebze günü yaptım çok da sadık kalmadım, akşam salatalık yanına tam yağlı beyaz peynir iliştiriverdim :KK62:
Bugün et ile devam ediyorum.Kendime az yağlı kıymadan köfte yaptım içine soğan ve maydanoz koydum sadece...
Şimdilik benden bu kadar :KK24:

köfteyi ızgara yaparak ye canım :) tost makinesinde yapıver :) ben tamamen sadık kaldım ama sebze gününmde bende zorlanmıştım :)

sanırım ben bu akşam yola çıkıcam,
birkaç gün firar ediyorum.:KK71:
umarım döndüğümde bıraktığım kiloda olurum :KK17:şimdiden iyi bayramlar :KK68:

sanırım ben bu akşam yola çıkıcam,
birkaç gün firar ediyorum.:KK71:
umarım döndüğümde bıraktığım kiloda olurum :KK17:şimdiden iyi bayramlar :KK68:

iyi bayramlar canım benim :) hayırlı yolculuklar :) yediğini ölçülü ve tadımlık yersen , tatlıyı fazla kaçırmazsan alıcağını düşünüyorum :) bugün yumurta günüm artık son gün 2.700 gr verdim sanırım çok yavaş gidiyo 3 kilo vermek hedefimdi onada ulaştım sayılır .... 5 günde 3 kilo hiç fena değil :)

Back
X